54

До до до 41

преди 2 години

Не знам защо оцелелите местни хора разказват съвсем различна версия от твоята !!? На теб ли да вярваме, ти по-добре и от тях ли знаеш ?!

53

До 57

преди 2 години

А според теб навярно това са го наоравили украинците, понеже не е имало там достатъчно трупове да покажат на журналистите и разследващите, така ли ?!! Само дето не знам как ще ни обясниш това, че кръвта на убитите е под тях на асфалта ! Аман вече от лъжливи руски *** !

52

асдаа

преди 2 години

До Анонимен Това със Светлана Алексиевич се изтърка. Тая е украинка и никой не я чете.

51

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, която руснаците също обичат да четат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за себе си".

50

йоана цонева

преди 2 години

На американската машина за лъжи и пропаганда на кило днес работи за вас йоана цонева

49

Затвор за претъпника

преди 2 години

Изгорили са ги в крематориумите които влачат. Същото става в Мариопул сега, затова не пускат автобусите на турците да изведат хората - затвор за престъпника и неговите *** !

48

Бандероси са виновни

преди 2 години

Бандероси и националисти управляват Украйна поне от 8 години! Те колят и бесят там , спонсорирани от САЩ, а вече и от цялото ЕС, което не спира да излива маса милиони на Зеленски, който ги разпределя към тях, както е уговроката!!! Цялата помия се разиграва от тях, целта е да си измият ръцете с Русия.. Дано ги изловят всички и ги да дадат на съд! Дано истината да излезе на бял свят!!! Това е най-долната война на САЩ след Виетнам насам!!! Ако изобщо има накъде още има да падат..

47

Ами

преди 2 години

Търсете ги по хотели на Черноморието.Влезте в групите за помощ на бежанци и ще видите,колко пишат как да дойдат тук три месеца на безплатен хотел и храна. Или обяви на хотели,които организирано ги извозват от Одеса и Черновци ,за да ползват държавна помощ.

46

Пренасят

преди 2 години

Контрабанда за България, че с тия цени....

45

Десетки

преди 2 години

Хиляди ще изчезнат в България от гладна смърт.

44

българин

преди 2 години

колкото са и баДънистите.....защо едините да са по-добри от другите?....американските *** по-сладки ли са ?

43

Анонимен

преди 2 години

Гледайте манипулациите от нашите медии,,всичко ще Ви обяснят....и за америнакнсите хуманни бомби в Сърбия... и за какво ли още...В този свят на измами и демагогия, Всеки нормално мислещ разглежда поне две гледни точки.....но нас ни се дава само едната - "правилната", посочена от САЩ, както преди години....бяха забранени в България станциите БиБиСи и Дойчевеле......с слушахме "правилната" СССР....едни и същи ***..

42

Анонимен

преди 2 години

има доста видеа от куриерски офиси в Беларус, как руски военни масово пращат разграбено имущество по домовете си

41

до до 41

преди 2 години

Ти току що красноречиво описа действията на неонацистие от териториалната отбрана на 404 и и укро-бандерлюгите! Скоро ,много скоро всичко ще излезе наяве, включително със свидетелски показания както след ВСВ за "подвизите" на укр-неонацистите над евреи, поляци, руснаци и белоруси! Всичко с времето си!

40

Анонимен

преди 2 години

source:болните мечти на един евроатлантик

39

До 41

преди 2 години

Не не, много точно обясняват как руските войници са стреляли по всеки, който се осмели да се появи навън, независимо от пол и възраст, как са разстрелвали цивилни в домовете им, изнасилвали, отвличали, и т.н. Също са избивали и хората в автомобилите, тръгнали да бягат ! И не знам такива като теб с какви очи говорят за украински нацизъм, а нищо не споменават за руския такъв ! Лицемери !

38

ктп

преди 2 години

От кого??? Хайде, да анализираме. Каква е главната задача на Вашата армия, която е завладяла противников град - война с цивилното наплашено и изпоклрило се население или с вражеската армия? Именно - вражеската армия! Кой има полза да докаже,че вашата армия избива мирното население, за да ужесточи съпротивлението и да настрои срещу нвас световната общност - вашия противник! Цинично, но това е реалноста!

37

Просто

преди 2 години

Отвратен съм и ми е много жално, като гледам колко болни от путифилизъм има в България , и то в много наореднал стадий, когато лечението вече е невъзможно !

36

Анонимен

преди 2 години

До До НеРазбрал Ама като в Буча ли обвиняват руските войски, дето онзи човечец обясняваше "и тогава украинците започнаха да стрелят", та му разбили къщата?

35

До НеРазбрал

преди 2 години

Абе все има някой неразбрал и бавномислещ като теб ! Толкова ли е трудно да се сетиш, че мнозина са опитали да се спасят в съседни селища, други пък са застреляни при самото им бягство - много от тях цели семейства, убити в колите им ! За това разказват многобройни свидетелства на оцелели, така че хайде да се престане вече с чуденето-маенето, и с вярването на про-руската пропаганда, най-точната информация е от тия, които са го преживели, а те всички обвиняват руските войски !