26

Ангелина

преди 2 години

Тази тема със "сътрудниците на ДС" е не само безсмислена ,но и изпразнена от към съдържание- от "сътрудници" до "сътрудници" има голяма разлика- в тях е имало и хора ,които са изпълнявали задълженията си и са служили в полза на държавата и с добри професионални ,организационни и личностни качества ,които в този смисъл биха могли да служат за пример за действие.Сега в институциите и особено жалко е ,че и сред "младите "има много такива "сътрудници" за изпълнение на "мръсни поръчки" без да са ДС

25

Star

преди 2 години

След 33 години се сетихте какво е ,,лустрация''.Ама чак когато руската мечка дойде отново почти до Дунав та да вия яде децата.Седнали да реват за Митрофанова,а не виждат какво прави аскерът им когато навлезе в чужда суверенна държава.Ей ***-български-пръдляци,да си знаете че братушките ви,за двете ни атомни АЕЦ-ца и няколкото ТЕЦ-а,ще изпият кръвта на децата ви.На ония в Кремъл им е през дедовия за вас и децата ви.Ония мумии искат още 100 години да са на власт недосегаеми за руския народ.

24

Анонимен

преди 2 години

Агент Буда?

23

Анонимен

преди 2 години

С 30 години закъснение .... СЛед като всичко беше скрито-покрито изманипулирано или е остаряло и е тотално маловажно ...

22

Анонимен

преди 2 години

До Аз мога да обичам Ти от Варна ли беше?

21

Ники

преди 2 години

EEE има ли още живи или просто пак разлайваме кучетата

20

Зозо

преди 2 години

До Знайте само едно,че.........отделно регистрираните и официално обявените има поне още толкова,които съвсем умишлено,съзнателно,целенасочено и доброволно снасяха и донасяха нон-стоп........... Е тези ДС топячи сега са най-върлите путинисти.

19

Правда

преди 2 години

Крайно време беше сътрудниците на комунистическата престъпна структура вражеска на бг народ и предателска в полза на СССР геноцидна престъпна диктатура не само да бъдат разкрити, но осъдени и изхвърлени от властта защото няма нищо по-страшно да ни управляват безбожни корумпирани престъпници , врагове на народ затова и комунистическата и ислямската инвазия трябва да бъдат спрени преди да са поробили отново, асимилирали бг народ и анексирали бг земи, както прави Русия срещу Украйна

18

Човек с чувства

преди 2 години

Да по света има такива мъже но тва е СКРИТО И ПОКРИТО, като държавни тайни е !

17

Реалист

преди 2 години

По света има много БИ сексуални мъже които имат жени харемове и деца и внуци !

16

Аз мога да обичам

преди 2 години

Българките са най старомодните жени в света.Огромна част от българките всъщност не могат и не искат да вземат БИ сексуален мъж!Те са старомодни жени от векове подред!Тва е заради бившата османска империя , която от 1396 година много здраво е прецакала съдбата на една цяла нация, редом с нея и други нации !Давате ли си реална сметка за какво става въпрос ?Например в Исландия, там жените, които са исландки повечето от тях нямат нищо против мъжът им да бъде БИ сексуален!Те са човешки жени !

15

Софиянец

преди 2 години

Държавна Сигурност все още пази своите доносници - напълнили са цяла партия която да ги възражда

14

Знайте само едно,че

преди 2 години

отделно регистрираните и официално обявените има поне още толкова,които съвсем умишлено,съзнателно,целенасочено и доброволно снасяха и донасяха нон-стоп на службите информация за близки,роднини,приятели,познати,колеги,съседи и други,без някъде да са отразени!!!Отделно това,с агентура са работили и другите служби на МВР-криминална и икономическа?!?Те,какво си мислите,че не са "пели" с оглед преследване на определени цели,разчистване на сметки или *** и близане на милиционерски подметки!?!?!?

13

sofeto

преди 2 години

А "рашкото"МВР от село Огняново кога? Претърсете и биографията на баща му, потомствено е!

12

Асан

преди 2 години

Агент Буда от Банкя защо не е огласен :)))

11

Търпелив

преди 2 години

дс не беше самостоятел;на структура а инструмент на бкп-значи ако си дс СИ ПРОБЛЕМЕН, НО АКО СИ ЧЛЕН НА БКП КАТО БОЙКО И ЦВЕТАНОВ, НЕ Е ПРОБЛЕМ -хахахаха

10

Зозо

преди 2 години

..........Петър Петров от Възраждане коментира, че е крайно време Комисията по досиетата да бъде закрита............... Хахахахааааааа, вън руските агенти от ДС, КГБ. Пълна лустрация и депутинизация на България!!!

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Че и роднините им.

8

народа го знае

преди 2 години

Екипа на Рашков и съветниците на Радев спонсорирани от Божков до кирошаревския свидетел.

7

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да започнат санкции с депутатите, които са били агенти на ДС, например с Гнома... Иначе какво? Имената се знаят, въпроса е какво правят тези агенти, и техните наследници, в НС, президентството, администрацията, министерствата и други държавни структори и учреждения?