24

Киро коравио

преди 2 години

Ме съм фен на олигарсите ама това си пладнешки грабеж. Не трябва да се учудваме те това най много го обичат

23

От Нидерландия

преди 2 години

Много са отворени нидерландците, ама преди няколко дни Марк Руте приканва хората да си държат термостатите по къщите на 19 градуса и ако можело да се къпят по кратко....... да пестят газ !

22

Анонимен

преди 2 години

Аз ако вземам решенията, ще ги надупча с картечници и снаряди и ще им ги връча да се радват.

21

Анонимен

преди 2 години

Вие от Западна Европа се оказахте типични магистралки. Абрамович цели 20 години издържаше Челси, сега англичаните му обират всички пари. На друг олигарх, световно известен, господар на никеловата промишленост в Русия, му обирате богатството в евро и го правите ваш върл враг; същото правите със собствениците на промишленостите на Cr, Al, редки метали Th, Zr, метали за легиране на стоманата Ti, Mo, Ta.Сега какво ще правят автомобилната и стоманодобивната ви промишленост,електрониката?Отговорете!

20

До плюещите Русия

преди 2 години

А после разправяйте че комунизма си е отишъл. Европа тепърва ще разбере какво е това. Сега яхтите на руснаци...утре може и вашите апартаменти да вземат ( национализират ).Така че въобще не се радвайте !

19

Какво следва

преди 2 години

Ако са платени, това си е чиста кражба. Накъде отива светът?

18

Анонимен

преди 2 години

Като свърши войната, всички тези яхти може да послужат за компенсации на Украйна.

17

българин

преди 2 години

Направо за скраб и да се приключва ! Джуджето и олигарсите ще плуват само с Аврора !

16

Анонимен

преди 2 години

Аз ви казах, че са бандити ето ви продължават да крадат имуществото на руските граждани..

15

Анонимен

преди 2 години

Крадци

14

Кое

преди 2 години

е по ценно?Непрекосновенната частна собственост върху двайсетина яхти или живота и жилищата на хиляди загинали от руския фашистки ботуш.Смърт за фашистите от кремъл и техните лакоми олигарси поддържащи кървавото Жуже.

13

Анонимен

преди 2 години

Абе яко се подклажда 3-тата световна, явно демокрацията зацикли и спешно се нуждае от ресет

12

Бай Гроздан

преди 2 години

ГЕПИ!

11

хахахаха

преди 2 години

това е добре дошло за ВВП.И изглежда е уговорено КАТО ЦЯЛАТА ДАНДАНИЯ...Тия дето краднаха и изкарваха пари навън,Запада ги цака яко.Ето и чифутярина рома аВрамовиЧ,с укропска фамилия,дего го изискаха да говърнат за съд,ама не се получи,яде яко дървото.

10

L.

преди 2 години

Тези нидерландци не знаят ли, че едно по-рязко изплуване на руска подводница ще направи вълна, която да залее всичко там?

9

Ай Сиктир

преди 2 години

До анонимен 5: не мислиш и затова не можеш да проумееш, че всеки един от нас е на въжето. А си гъкнал, а си изчезнал. Наблюдаваме демо версия на Новия Световен Ред. Ако на теб ти харесва как играят "ценностите" - така да бъде. Но не мисли, че ще се отървеш.

8

мак

преди 2 години

Бълха ги ухапала богаташите. И това е демократично, без съд и присъда дето се вика. А вчера кв..ич..аха, че в Унгария няма демокрация, но има мрак, защото видиш ли, унгарците пак избраха Орбан.

7

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4 Ц. Забраниха на Русия да използва сметки, с които да може да използва валутните си резерви на Запад. Това би било заобикаляне на санкциите.

6

-

преди 2 години

Супер! Да бяха мислили т.ъпите Олигарси! Аа..., те, може би, се надяваха на Западния Закон за "Неприкосновеноста на частната собственост", е, вече ще знаят колко са "неприкосновени"!

5

Анонимен

преди 2 години

До Ай Сиктир "Това не са моите ценности." Не са твоите ценности. Ти нямаш такива. Кремъл ти управлява "ценностите".