15

фен на танас

преди 2 години

Вярно е НО!!! Трябва да има и обратна връзка. Трябва да е добър учител да има резултат от обучението и добър възпитател. Не може някоя бабичка в селско училище само от роми който дори не идват и тя им пише оценки без да ги е виждала да взима 3000лв заплата. Трябва да има резултати и те да са истински не нагласени.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 Не е толкова проста зависимостта, но заплатите на учителите наистина трябва да са високи.

13

Няма проблем, но ...

преди 2 години

Няма проблем да взима и 3000 лв, но да става за учител и да ги заслужава - все пак тези хора също така възпитават бъдещето на България!За който му се виждат много да стане сам учител, за да види за какво става дума!

12

Така е

преди 2 години

трябва, и повече трябва. Само остава да намерите такива, които да са учители. А дoбитъка който сега завършва не може да си напише името, камо ли да преподава

11

Анонимен

преди 2 години

Във Финландия първа опция и желание на завършилите университет е да станат учители! Такива са заплатите там! И който не успее да стане учител става нещо друго. Тук е обратната схема... Затова качеството на човешкият материал там е високо!

10

......

преди 2 години

Да бе, цял живот ваканция ! По 4-5 учебни часа на ден, след обяд спане -Трябва поне 5-6 хиляди да им е заплатата хаххахахха

9

Анонимен

преди 2 години

Чакай Дияне, учителите не са на пълен работен ден като други хора и лятото почиват близо три месеца.

8

Аааааааа не !

преди 2 години

Тия новите са големи спец-иалисти ......всички са едно котило завършили кой Харв- ръд .....кой , купи - диплома .....кой от където и както могъл да даде някой лев .....за да го удобри КИРО , че ще работи за благото и само за благото , за ТЯХ !!!!

7

Анонимен

преди 2 години

То, хубаво, ама да обявят конкурс за всяко място, защото добрите учители напуснаха системата. Ако ще се дават добри заплати, ще се върнат.

6

ХА ХА ХА

преди 2 години

АБЕ ДРУГАРЮ СТАМАТОВ ТО ХУБАВО ......АМА Я КАЖИ МЛАД ПЕНСИОНЕР .....КОЛКО ТРЯБВА ДА ВЗЕМА .....ДА НЕ МУ РЕЖАТ ТАВАНА И ДА НЕ ГО КРАДЪТ ТИЯ НОВИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ , ДЕТО ВСЕ КАЗВАТ , ЧЕ ИМА МИЛИАРДИ ....МИЛИАРДИ ПРИХОДИ В ХАЗНАТА , А ТАМ СЪС ТРЪН ДА СЕ ЗАВЪРТИШ , НЯМА ЕДИН ЛЕВ ????????? И ЗАТОВА ВСЯКА СЕДМИЦА ТЕГЛЯТ КРЕДИТИ ЗА ДА СЕДЯТ НА ВЛАСТ !!!!!! ДОРИ ЕДИН ПЛАН ЗА ВЪСТАНОВЯВАНЕ НЕ НАПРАВИХА КАТО ХОРАТА И ИМ ГО ВРЪЩАТ ПЕТ ПЪТИ !!!!

5

Кокона

преди 2 години

Да, а през лятната ваканция по 4000 лв.Не ги оправихте тези учители...Половината пишат със същите грешки като учениците си.

4

Анонимен

преди 2 години

Така е. И минималната заплата трябва да е поне 1000лв. Лекарската 5000. Тираджийската 3-4000. На сервитьорите и на тях поне 2ка. Ама откъде тия пари? Колко хора работим в частния бизнес и как да изхраним тази раздута администрация

3

моля?

преди 2 години

Моят син тази година завършва Професионалната гимназия по ... и дефакто няма грам познания и умения по нищо. В училище се научи на безделие и нищоправене, поради факта, че нивото на даскалите е крайно ниско. Учебници няма, даскала в час нищо не прави, а това мотивира учениците към безделие. Трябва да се прави пълен анализ на даскалите, да се види те как и какво преподават, какви умения имат, дали заслужават да се доближават до училищата. Трагедията е жестока. Какво правим с тези калпави учители?

2

Анонимен

преди 2 години

Е то всички трябва да вземат над 2000 за достоен живот.

1

стария

преди 2 години

Глупости под шипковия храст........