12

12,

преди 2 години

ние със синът ми отслабнахме с около 20-тина кг за 4 месеца по същия начин-хранене веднъж на ден и без ограничения на вида храна. Лично аз свикнах за една седмица на този режим. Преди бях на две хранения за деня. Нито калории броихме, нито сме се терзали особено. Бездруго до обяд биологичният ни часовник не е предвиден да ядем, лек глад усещаме към. 13-14 ч. и в 17.00 се храним. Свит стомах малко количество храна поема. Когато ядеш по 5-6 пъти дневно си постоянно гладен. И се движим -ходим пеша.

11

Анонимен

преди 2 години

Преди 2 години бях наистина дебела, но взех кардинално решение, храня се 1 път на ден и то в доста малки количества. Иначе ям всичко, което ми се яде, и пица и сладко и пържено...просто внимавам с количеството.И познайте, свалих доста кг и то без стрес, броене на калории и мечти как ще ида да се натъпча с пица след края на диетата.Защото аз не спазвам диета! Просто генерално промених начина си на хранене.Никак не е зле за жена над 35 с доста заседнал живот.

10

шопендар

преди 2 години

До Анонимен най важно е да не ти се разваля КОНФОРТА

9

Анонимен

преди 2 години

Путин е виновен!

8

Анонимен

преди 2 години

ми зашо се вайкате че не може да отслабнете ами яжте по малко всичко зависи от вас и аз така се вайках преди две години и какво направих започнах да ям наполовина отначало е много трудно иска се силна воля защото ти се разваля конфорта но за няколко месеца се свиква организма си влиза вече в този режим и както казах за две години от 82 кг вече съм трайно 63 кг

7

Анонимен

преди 2 години

Просто е. За отслабванено е важно количественото отношение между приети и изрозходени колории. То често не е и здравословно. Може да се отслабне и на шоколад и хляб. Зависи от количеството. Със здравословните храни също пък може да се прекали. Да отслабнеш и да ядеш здравословно може са различни неща. Хубаво е да се съчетаят, но едното не води задължително до другото.

6

Асан

преди 2 години

Тиквата и той е дебел ама е хит у Симитли :)))

5

Анонимен

преди 2 години

Малеее. С тая инфлация ще отслабнете зорлен! Да благодарите на Кичо Простото!

4

Анонимен

преди 2 години

гУЛЕМУ ЯДЕНЬЕ!

3

Анонимен

преди 2 години

Как може да отслабне човек в днешно време, когато всяка връзка започва с "ще ти изям..." и завършва с "яж ми?"

2

Анонимен

преди 2 години

Яжте маргарини, колбаси, кренвирши... и всякакви такива гууууна и се радвайте, че се откачили на 35 и сте се споминали на 50...И ДА НЕ СЕ Е ВАКСИНИРАЛ НЕКОЙ!!!

1

Анонимен

преди 2 години

А кой ви каза, че се храните здравословно?