11

ПроСоТо

преди 2 години

ох,разтревожих са !..

10

Аз

преди 2 години

Ц,ц,ц,ц. Боже, прибери си вересиите.'

9

Петърчо

преди 2 години

Остана ли някоя "звезда" която да не страда я от депресия я от тревожност и подобни разстройства? Има такива които наистина имат подобни проблеми ама този тренд единствено прави вреда на тези които страдат от тези психически състояния. То бива да си толкова обзет от собственото си его ама това е ужасно. Милионни хора по света страдат от депресия и за много от тях даже никой и не знае че имат проблеми. сподели за проблемите си с приятели а не с хора които не познаваш и няма да запознаеш.

8

Анонимен

преди 2 години

Разтревожвам и аз като гледам сметките.

7

Анонимен

преди 2 години

Аууууу, ква тривожна новина!

6

чочо булдозера

преди 2 години

бати ши та успокои мила ,едноокия смок ша ти помогне

5

.

преди 2 години

До Victoria - не знам дали си kuza.mee или uvca.bee ама не ти е тук местото!

4

.

преди 2 години

Като всеки друг ***... Нормално!

3

До 777

преди 2 години

Хората, които наистина имат несгоди те се мобилизират и не се поддават на тревожност.Презадоволеността по-скоро води до подобни състояния и апатия.

2

7777

преди 2 години

Писна ми от тия презадоволени п..и..кли.Уж страдат от тревожност и то социална, затова само им глудаме мутрите насам натам, толкова обичат да се показват и да се пише и говори за тях, че се гаврят с наистина сериозни състояния.Бъкани с пари и привилегии можещи да си позволят всичко, но не видите ли трябва да ги съжаляваме.Има хора които няма какво да ядат, те страдат от истинска тревожност а не тия фръцли.

1

Архимандрит Груйчо

преди 2 години

Кат нема кой и сипе идна ръкия да гаврътне са успокои