201

Гласоподавател

преди 2 години

Защото не искаме да воюваме за чужда кауза. Иначе те разбрахме че си или платен или плиткоумен, а може би и двете.

200

Анонимен

преди 2 години

Въпросът дали Найденов е нормален е реторичен.

199

К'во да кажем

преди 2 години

сбъркали са му името, не Найденов, Загубенов е правилното.

198

Анонимен

преди 2 години

1. Нямаме капацитет да помогнем 2. Ставаме мишена на Русия 3. Българският народ не иска да се меси в това. Какво не ти е ясно. Слаб0умен ли си нещо, или се правиш на верен роб на господаря ? Може и двете, разбира се.

197

Ели

преди 2 години

Найденов перфектен си.

196

Защото

преди 2 години

Ти ще си на скрито!

195

Военно окръжие

преди 2 години

Здравейте. Искате да се включи БГ във войната? По IP-тата ви имаме всичките. Скоро ще ви викнем запас. Що ви трябваше да се пишете ербапи... Ама - такава е заповедта.

194

Анонимен

преди 2 години

До Koko "Nenormalnik": Защо бе коко се определяш така. Беше добро дете!

193

Koko

преди 2 години

Nenormalnik

192

слава на россия

преди 2 години

Ангеле,като си такъв мераклия ,защо не отиваш да се биеш за уйраинските фашисти?Лична карта,застраховка и билета за киев!приятен път имаш от мен

191

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, която руснаците също обичат да четат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за себе си".

190

аз

преди 2 години

До Към Украйна da

189

Анонимен

преди 2 години

След приятелското посещение от НАТО изведнъж всички решиха, че би било страхотно да изпратим военна помощ на Украйна, пък и защо да не бъдем въвлечени във войната, лошо ли ще ни е? Само констатирам вятъра на промяната. До преди две седмици и премиер и президент се кълняха, че няма да допуснат България да е въвлечена във конфликта и ще изпраща само хуманитарна помощ.

188

Анонимен

преди 2 години

Защото в тези други над 30 държави няма русофили.

187

Анонимен

преди 2 години

Ангеле, Ачоо, вие, бившите военни, учили във висшите военни училища - петима бивши военни министри, в т.ч. Ноев, Шаламанов, ти , Тагарев, бившият началник на тила полковник ХХ и т.н. първи изменихте на клетвата и станахте сред първите самоопределили се за демократи. Забележете: вие не нарамихте автоматите и мешките, не отидохте да се биете като командири на полкове, ескадрили, на военни кораби, а викате с пълни гърди: Другари, дайте да дадем оръжие! За кои бре,Ачо? За вашите бивши врагове!

186

Към Украйна

преди 2 години

Всички тези измислени генерали, дето станаха генерали в мирно време по политически причини да заминават към Украйна! Тези страхливци няма да мръднат оттук, а само ще си получават генералските заплати и пенсии.

185

Найденов,

преди 2 години

стой под полата на Мая и не мърдай оттам! За НИЩО не ставаш!

184

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198.....Прав си, народът в по-голямата си част си е съвсем наред, ама пита ли го някои изобщо?

183

Анонимен

преди 2 години

Спрете да давате оръжие на Украйна, спрете да наливате масло в огъня. Не искаме ничии синове да бъдат убити за чужди интереси. Посъветвайте Зеленски да седне и да преговаря. Колкото повече се опъва, толкова повече се влошават нещата, както за Украйна така и за Европа. Стига война.

182

Анонимен

преди 2 години

Найденов, като е толкова смел, да грабва пушката и в Украйна. Но е полезно да прочете преди това, какво разказват скоропостижно завърналите се от там Рамбовци-наемници. После ако още му е останала смелост-да заминава. Нашите синове няма да пратим да воюват за чужди интереси. Няма да позволим самозабравили се политици да ни въвлекат в чужда война. Който му стиска, да върви да воюва от свое име, не от името на България.