146

123@

преди 2 години

Идеята е добра, но за пореден път се чудя чии интереси облужват

145

Анонимен

преди 2 години

До Алекс......И кой е цивилизования свят? Когато се трепят хора и се бомбардира в Сирия и не само там - цивилизация, когато е друг и на друго място - не. Та къде да търсим тия цивилизованите?

144

No Name

преди 2 години

ДБ пак с гръмки призиви, само дето до там ще си остане, от тяхна страна не може да се очкават някакви адекватни действия ... тези няма да се научат, че така политика не се води ...

143

мдаааа..

преди 2 години

ДъБъ = Да загробим България !!!!!!

142

Който

преди 2 години

иска да воюва, да грабва автомата и да тича към бойното поле....Снабдяването с оръжие на която и да е страна, те прави съучастник с убийците....България трябва да е НЕУТРАЛНА В ТОЗИ КОНФЛИКТ..

141

Т

преди 2 години

До Кики Сега Руснаците ще пратят едни секси мадами за посланици и ще ви видя тогава. Ще бленувате мокри сънища с тях.

140

Анонимен

преди 2 години

Фашагите от ДБ да дадат пример като отидат доброволци в Украйна начело генерал ефрейтор Хаяско.

139

Анонимен

преди 2 години

Руската бабичка да си ходи и посолството да се затвори.

138

Кики

преди 2 години

Тази овехтялата трябваше да я изритате още преди месец.Да събира партакешите и да ходи да мие паветата за парада на 9 май.Тази година ще е специално издание , с мотокултиватури , ръчни колички и бетоновози.Танкове не останаха , слава на геройте на Украйна.

137

Анонимен

преди 2 години

Руската подлоrа да си ходи при другаря пyтлеp!

136

Чипът

преди 2 години

Вън Мутрофанова - руска фашистка

135

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше известно, че тези работят за САЩ, щях да си помисля, че работят за предсрочни избори. Като първото не изклюява второто де...

134

Алекс

преди 2 години

България трябва да покаже,че е част от цивилизования свят и да изрита Митрофанова от България.

133

Анонимен

преди 2 години

г-да при една воина вие ще се крието а народа трябва да се защитава защо заради укрите бендера да загиват моите деца и внуци ако тека силно желаете не барайте моите пари от данъците дайте пари от джоба си сами вземете автоматите идете при бендеровците и ги защитавайте не барайте наще данъци и наще деца и внуци не *** ги пусна ако искате съдете колете за бендера аз немам нищо както и народа ни

132

Анонимен

преди 2 години

ДА за Америка може да зове Костоф да върне парите от приватизацията

131

Анонимен

преди 2 години

Марксистите от ДБ пак са се разпенили, все едно на някой му пука за щенията на техните господари! Няма пп-нагли същества от левите марксистки другари! Като искат война, да нарамват пушките и да бягат към Украйна. Какво са се разквичали!

130

сиромах

преди 2 години

Тези дето се кичат с име демократи,слепи ли са че не могат да видят как украинците режат гърлата на пленени руски войници и ги застрелват с вързани зад гърба ръце?!Защо не искат да видят как застрелват в краката пленени руски войници и ги оставят до изтичане на кръвта от телата им?Що за изверг трябва да си за да вършиш такива зверства и що за безчовечност от нашите демократи та те са по-зверове и от украинските нацисти!Срам за Отечеството ни!

129

Рушняк

преди 2 години

Рашистите не правят разлика между убиец и жертва, между човещина и зверство.

128

Бивш избирател

преди 2 години

Най-много ме разочарова коалицията с БСП. Да правиш нещо против принципите ти е катастрофа!

127

Анонимен

преди 2 години

Нали щяхте да правите правосъдна реформа? Нали щяхте да гътнете сараите? Нали щяхте да съкратите администрацията? Нали щяхте да създавате условия за бизнеса? Не направихте нищо откакто сте на власт. Даже назначихте парашутисти в знайни и незнайни институции в пъти повече от Бойко. Срам сте за всеки ваш избирател.