217

Адиос

преди 2 години

Никой не харесва джуджето, освен троловете.

216

Войводата

преди 2 години

Те със Украйна не могат да се преборят та камо ли със НАТО и целия свят, уж великата руска армия с прехвалени те изтребители дето сами падат без да са ги уцели ли

215

Голяматабухалкадо237

преди 2 години

Само глей джендърската НаглаАнглосаксонскТерористичнаОрганизация да не я забухат с Ярсове и Посейдони, че тогаз ще втасаш смехурко

214

Соросоид

преди 2 години

Като ви чета, украинската армия верно скоро ще са в Москва

213

Анонимен

преди 2 години

7 вариант:Унищожение на цялата руска ко...чина заедно с нейните граждани на 90% от селскипроизход,които по цял ден пият бояришник,крадат,мамят и проституират.В това число залагам жените и децата.Когато пукне и последният руснак,чак тогава ще заживеем нормално на тази планета.Не знам само едно НАТО какво чакат,а не ги забухат с атомни бомби.Ама такова трепане и разрушаване на Рассия каквото дори те не могат да причинят.Да не остане камък върху камък трябва.

212

анонимен 1

преди 2 години

До Анонименгрешка над 100000 руснаци избити 1000 унищожени танка и 500 самолета свалени пълна победа на азов в марипул 10000 пленени руснаци победата е близо зеленски спира хап4етата!!!

211

Таралежа

преди 2 години

Щом и едните и другите искат да ги избият заради ПУТin, нека .

210

100%

преди 2 години

украйна свърши...

209

Дрън дрън

преди 2 години

Та пляс! Може и извънземните да дойдат от галактическото ООН. И който не слуша и тръгне да напада - им режат танковете и ракетите на две докато нападат.

208

да

преди 2 години

До Ясно е! - - - Ясно е колко си глупавва

207

Анонимен

преди 2 години

До Аз съм за И ти барабар с него.

206

Питам Ви!

преди 2 години

Да питам експертите тук: Как мислите, дали Паси, Прокопиев, Борисов, Рашков, Кичо Простото, Асенчу Василев и още 2-3000 подобни ще идат да се бият, ако Който и да е нападне България, или ще ви пратят вас? А вие искате ли да идете?А ако не искате да измрете, защо искате да се включи БГ във войната?

205

Анонимен

преди 2 години

Нещо за Алеята на Ангелите в Донецк и за децата с откъснати крайници от Азовските снаряди в Луганск, няма ли да напишете?

204

Ясно е!

преди 2 години

Не го познавам тоя Кюнец, но приказва само несвързани общи приказки, произтичащи от първоначални заблуди. Путин никога не е искал да превзема цяла Украйна. Никога не би нападнал Украйна ако последните правителства не промениха основната конституцията Неутралитета и не бяха разполагани натовски тренировъчни лагери. Целта на Русия е да се предпази от новия световен ред. Затова Путин завзе само стратегически територии от Украйна. И нищо няма да върне. Въоръжаването на Зеленски означава повече жертв

203

44 Медиите у нас са

преди 2 години

Медиите у нас са пълен отврат!Отразяват само украинската позиция!Гадове!

202

дедо Ташунко

преди 2 години

прав си Жика, това е проблема на ЕС и към това се стремят САЩ - да ликвидират ЕС. Не могат да си простят, че изтърваха обебинението в един съюз на силните европейски държава. Досега успяха да изкарат от този съюз Англия, най-верните си васали.

201

Жиката

преди 2 години

Разпада на ЕС.Ще се случи като остане без ресурси.Немците са предпазливи да не се катурне еврото.

200

дедо Ташунко

преди 2 години

7 вариант: сваляне на Джо Байдън. Тогава всичко си идва на мястото.

199

niki

преди 2 години

грешката на русия е 4е не деистват както сащ във виетнам или в мосул ирак именно бомбени килими срещу виетконга и терористите без да ги интрересува за цвилните които се превръщат в жив щит сериозно го миказвам друг път няма или ако има то атакуващите дават невинни воинишки жертви!!

198

Анонимен

преди 2 години

Светлана Алексиевич, Нобелов лауреат: "Руснаците не могат да живеят в мир. Те или водят война или се готвят за следващата". "През 18 и 19 век Русия в продължение на 128 години води войни. Мирни са едва 72 години.През 20 век не е различно: руският човек НЕ Е привикнал към мирен живот. Той винаги е живял във война и в името на държавата - никога не е живял за себе си".