49

фото Папакочев

преди 2 години

ХА-ха-ха...гледам снимката и се наслаждавам на физиономиите на две английски крави мунтафонки с порочни погледи и мераци...

48

Алекс

преди 2 години

Точно така трябва да се действа.Нови и нови санкции докато Империята на злото фалира.Рашките са толкова смотани,че дори петрола не могат да си изпомпат самостоятелно.

47

Анонимен

преди 2 години

Аз да питам кой ще плаща?

46

Анонимен

преди 2 години

Спираме нефт и газ и оставаме без гориво по бензиностанциите и без тецове и парно през зимата. Спираме и въглищата и въглищните централи замръзват, тока намалява, а аец не сме построили, за да компенсираме. Ще се топлим и ще си светим цяла зима с приказки за азерски и втечнен газ. Транспорта ще стане труден, магазините скъпи. Ако безумието продължи, това ни чака. А можеха просто да дадат гаранциите за сигурността на Русия и нямаше да се стигне до това.

45

Анонимен

преди 2 години

Приятел хахаха, че от кога имате приятели, само си гледате интереса

44

Анонимен

преди 2 години

Тази оптимистична англолелка, откъде смята да си внася газ? Има да пър ди много. Дали ви харесва или не, Русия е фактор, който не може да се пренебрегне. Тепърва ще теглим като натовски членки.

43

Анонимен

преди 2 години

Тая ли после ще дойде да топли всички българи?Повръща ми се само като я гледам.Дреме й на нея.Нали си има пари ни ше умре от глад ни от студ.Ще ядеме пасти като няма хляб нали?Де'ба и 0фцата про0ста де'ба

42

Анонимен

преди 2 години

Чудесна новина! Пълна блокада на Русия по въздух, суша и вода! Намаляне на търговията до минимум. На северноазиатските дииваци трябва да се отговори със здрава ръка.

41

Анонимен

преди 2 години

Въпросната "Голяма бяла птице" дали научи къде са границите на Русия и/или Украйна? Дали британците са съгласни цените им да скочат 3-4 пъти? Те започнаха всичко, заедно с безценното НАТО на Сюлейман Паси!

40

До 40ти

преди 2 години

Защото така си представят миротворците запада и САЩ. Защото мир постигат с въоръжаване на слаб, зависим, кървав клоун и човешкия живот на обикновените хора няма значение и смисъл за тях. Единствено е важно да продават оръжия за пари и да крадат чужди ресурси. Това е новия колониализъм. Нищо ново под слънцето.

39

Анонимен

преди 2 години

Логиката на икономическата война срещу Китай, а сега и с Русия е: "Щом нашата икономика затъва и няма как да се възстанови в скоро време, нека да направим рецесията глобална за да нямат другите преднина, а и да обвиним поблемите на външни фактори.". Ако някоя държава не се включи в санкциите, ще дръпне напред икономически и Британците не искат това.

38

Анонимен

преди 2 години

И окога Лондон почна да зоповядва на Русия? Докарахте им братоубийствена война , но не ви стига. Това са съседи, братя, семейства, а вие ги настроихте един срещу друг, поставяйки клоуна-евреин Зеленски на пиедестал. Даже с порошенко не сполучихте. Сега, запада да построи наново Украйна, ако има ресурси или всичко пак ще падне на плещите на Русия?

37

анонимен

преди 2 години

Според вас как ще спрат войната като пращат постоянно оръжие на Украйна? Няма как да стане това. Според мен Путин не трябваше да почва война, а да окупира рускоговорящите райони както стана с Кипър от Турция преди доста време, а не с толкова жертви и кой знае с какъв изход на войната. Войните трябва да се спрат от всички с някакви декрети и да се търсят други разрешения, има предостатъчно международни организации за това.

36

Анонимен

преди 2 години

Тая мисирка, дето незнае география и си мисли, че РФ е околията на Москва предлага нелепици. Що не предложи рязко и категоричен отказ от руски нефт и газ на Г7 и на останалите послушни пудели подир тях. Забрани и конфискации, на което им отърва, а за енергоносителите, космоса въртят сфи'рки на рашките, може... Ай сик'тир с измислени им лицемерни политики. За тези политически ур'оди човешкия живот няма стойност.

35

Анонимен

преди 2 години

А защо Лондон не е прекратил моментално вноса си на руски газ?

34

анонимен

преди 2 години

Излезе информация за внос на руски газ в щатите, които после го препродавали на високи цени. В същото време опищяха света ЕС да спира всякаква търговия с Русия. Толкова ли е трудно това да се докаже и да цъфне лицемерието на някои? В същото време войната трябва да се спре и да почнат преговори, защото рано или късно се стига до това, иначе протакане и жертви отвсякъде.

33

До Спирайте им всичк

преди 2 години

хубаво е да погледнеш карта на Русия от 19ти век, преди да ги пращаш там.... :D :D :D

32

Изглиз блингиз

преди 2 години

Сладки бузки розовки са те, кой голям ще порасте. Сърбам сладко а кап ъф тии и бекончето сутрин си върви. За да станат още по-големи чакам си ярмичка във паничка.

31

Замислете се!

преди 2 години

Защо САЩ обгради Русия с военни бази и биолаборатории? Защо САЩ и Англия въоръжиха до зъби и продължават да изпращат оръжие? Защо Изпратиха военни инструктори да обучават нацистите на тероризъм, както обучаваха бойците от Идил и Ислямска държава?

30

Анонимен

преди 2 години

Спирайте, спирайте! А САЩ увеличиха вноса на руски газ с 43 процента.