66

Димби Провадия

преди 2 години

Знаете ли колко атомни електро централи Путин строи на Ердоган Турция ? Вероятно не - ПРОВЕРЕТЕ ! Знаете ли , че се казва ТУРСКИ ПОТОК и ще имат газ за парници , оранжерии , заводи , отопление и т.н. модернизиране . Военни заводи строят в момента , някои от които вече работят . Преди 2 седмици откриха НОВ мост свързващ АЗИЯ И ЕВРОПА . Китай строи ДИРЕКТНА ж.п. линия към Турция - а сега хубаво си помислете дали Турция след 2-3 дали и колко силна мощна ДЪРЖАВА ще е !? ;) Поздрави на всички

65

Анонимен

преди 2 години

Въпрос към буллгаропитекуссите - а бря амджъкаазлии скопени, не е ли уморително да сте такива малаойумнии *** по 28 часа всеки божий ден?! Диииба и племето ви скапано долно прокажено буллгарашко дииииба!

64

не забравяй султана!

преди 2 години

До всите българи Той ни вкара в калта и той ще ни изкара от там - от Русия!

63

Анонимен

преди 2 години

до Костя Султаня яде паламарката на краварите и свали руски изтребител,малко остана страната на султаня да заприлича на Сирия или на Украйна.Султаня се усети и отиде да целува ръката на путиня,а зеления слуша краварите и руснаците мачкат народа му,пардон аз забравих,че той е евреин.

62

Костя Копелейкин

преди 2 години

Май Орбанчо ще заеме тази роля сега, Султаня пак се прецака от много хитреене.

61

Към Мордор

преди 2 години

Абе давайте направо към Москва, няма връщане назад!! Сега е момента и да се увеличат заплатите на наемниците, да се викнат още и да се ходи към Мордор! Мордор ТРЯБВА да бъде унищожен и разоръжен до основи!

60

дедо ви

преди 2 години

Тоя е ловък и хитър държавник,милее за родината си. А нашите са обикновенни лапачи на Американски членове!!

59

КОФТИ

преди 2 години

Нов ред в ЕВропа и Азия ,явно Бг ще трябва да избира ПОСЛЕ , или република на Русия , или Вилает на Турция , защото Бог високо , а НАТО далече !Турция не се съобразява с никой !

58

Даа!

преди 2 години

На какво разчита : Да грабне и той някоя ТЕРИТОРИЯ , кой би му попречил --НИКОЙ , отдавна иска , Сирия и България , .... ще има и за него голям пай от баницата от ПРЕНАРЕЖДАНЕТО на Европата , Анкара ще стане столица и на Бг !

57

Анонимен

преди 2 години

Ердо направи компромиси след като видя, че турците гласуваха против него на местните избори, обаче джуджа си живее в собствен свят, така наречения "руски свят".......хахахахаха :)))

56

Анонимен

преди 2 години

Тия двамата не може да ги скарате, ако те самите не решат.

55

Анонимен

преди 2 години

Ердо постояно му го слага на джуджа, той ако му беше "приятел", немаше да праща турски оръжия за украинската армия :)) Спомняте ли си, как турски Ф-16 свали руски МиГ, руснаците ореваха света за това, обаче нищо не направиха.......хахахаха :))

54

УкраинскоНастъпление

преди 2 години

Ердоган е в НАТО - и след опита за преврат в турция още е в НАТО. Факта че Путин смени мястото на преговори от Беларус(не НАТО)) в Турция (НАТО) означава че вече руснаците развяват бялото знаме. Явно искат вече мир, но все още не искат да си признаят че са загубили. Да видим дали Украйна иска все още мир? Защото вече войната се обърна. и Украинската армия е в контра настъпление Предствете си ако армията на Украйна навлезе на руска територие? Ще ги хване страх в Кремъл, защото гранницата е близко

53

Ali

преди 2 години

До Асан: Защо те е срам Асане, данеби да си от римляните :))).

52

умно

преди 2 години

Умно от страна на Турция!

51

Боли ме шнура

преди 2 години

Как любовно се гледат на снимката. Ердо е хитър, взима евтини суровини от кремълското жуже и си трайка. Май той е отгоре в любовта.

50

Анонимен

преди 2 години

Показва, че си гледа интереса, че е достатъчно силен и че не е роб на американците.

49

Истинскиосмански ром

преди 2 години

Както всеки потомствен копрофаг гледа да изпадне нещо от гюрюлтията и за него и евентуално за прокълнатото му племе!

48

ТАКА БИЛО

преди 2 години

АМОРЕИТЕ са семити към които спадат КАРТАГЕН и Нова Картахена на Анибал в Испания,Португалия,Мароко и т.н. незнайно защо умишлено превърнати от древните римляни в близнаци на Израел и Юдея та Император Адриан много се ядосал на Бар Кохба с довода кво дая прави тази ЮДЕИСТКА ИСПАНИЯ създадена от Рим.........АМОРЕ МИО на италиански език.......АМОР наобратно РОМА........Семитите амореи Картагенци изтребени геноцидно сичките от семитите амореи Римляни......доказателството са РОМУЛ и РЕМ.....СЛУХОВЕ

47

ТРЕТИЯТ

преди 2 години

Религиозни фанатици моментално пуснали слуха че Йехова е подпалил Рим и Римската империя е изчезнала.........Отдалече наблюдавали Нерон и почвали да се ядосват че го смятали за юдеист а той предател..........ХРИСТОС рекъл на еврейна СИМОН че му дава ВАЖНОТО ГРЪЦКО име ПЕТЪР........Накрая юдеофанатиците пуснали версията че РИМ несъществува след пожара но Йехова иска ЮДЕИТЕ да ВЪЗСТАНАТ с оръжие срещу РИМ...ВЕСПАСИАН сметнал че е срам за юдеизма сектантите Християни да са УМНИТЕ и КАДЪРНИТЕ