133

Богомил

преди 2 години

До Анонимен 143 По точно е да се каже, че Русия винаги е мразела България и е искала България да не съществува, като основната причина е, че българската история е пречка пред руската претен;ия, че те са "майка" на славяните, че руската "цивилизация"(тези дни се вижда колко са цивилизовани) е уникална. Друга причина е, це съществуването на силна и голяма, обединяваща всички българи държава, независима от Русия,е препятствие на вековния стремеж на тази грабителска империя към Константиножпол

132

Анонимен

преди 2 години

Руснаците винаги са мразели и Левски и Ботев. За тях ние сме просто християни, а не българи, винаги са искали да ни асимилират. Накрая на Живота си Вазов си дава сметка колко подли са руснаците и колко злини за българия са направили, и той се отрича от Русия. Учете историята, отворете си очите, не вярвайте сляпо на руските лъжи. Много по древен и културен народ сме от полуазиатската империя.

131

poskitt

преди 2 години

Путин пожали цивилните. Украйна отдавна щеше да е паднала.. ЦЯЛАТА! Нужни бяха само артилерия и самолети. Другото е история. Градовете щяха да бъдат сринати до основи. Кой избегал - избегал. Той просто ги пожали. Сега обаче ще го съдят за военни престъпления. ;) Пълен фарс.

130

Браво

преди 2 години

До Иван - Не знам дали е сарказъм или си *** по рождение, но беше забавен коментар. Какъвто и да е случая имаш евала от мен. И в единия и в другия случай си на високо ниво!

129

Браво на Русия!

преди 2 години

Браво на Путин! Истински държавник!!!

128

Путин капут

преди 2 години

Украйна ще стане костница за руските агресори

127

До info

преди 2 години

Нямаме нужда да слушаме Зеленски - има достатъчно чуждестранни журналисти там, а информацията идва директно от видеорепортажите и от разказите на оцелелите местни хора !

126

До 118

преди 2 години

И аз туй викам - дано Путин освободи Украйна.... от себе си !

125

info

преди 2 години

Ако искате да бъдете напълно дезинформирани за това какво се случва във войната - слушайте какво ви говори Зеленски. Той е украинския Бойко Борисов. Всеки ден си мени мнението по два-три пъти. Лъже и маже.

124

Анонимен

преди 2 години

Според Scott Ritter,американски военен анализатор,Русия води класическа маневрена война в Украина.

123

черния

преди 2 години

>>Руски сили опитват да настъпват в Източна Украйна, но армията ги спира______________________________ Предаде зелински от Колорадо. Щото още не се е родило туй, дето може да спре баба Меца!

122

Т

преди 2 години

Ходът на СПЕЦИАЛНАТА ВОЕННА ОПЕРАЦИЯ върви по план няма за къде да се бърза. Колкото по дълго по зле за евроатлантиците защото ще плащат повече за горивата чийто средства отиват директно за превъоръжаване на запада щото започна да се насира от страх. Спокойно освен Вашингтон и за всяка европейска столица и не само има специални междуконтинентални ракети с ядрени бойни глави. Няма да усетите когато ви боцнат.

121

Анонимен

преди 2 години

До АлексДа, направо ще превземете Москва Хахахахха

120

Анонимен

преди 2 години

До ИванТова кога го сънува?

119

Анонимен

преди 2 години

"Руски сили опитват да настъпват в Източна Украйна, но армията ги спира" - мечти, мечти... Ха-ха-ха

118

Алекс

преди 2 години

Руските войници вече разбраха,че тази операция няма да е разходка,както се случи в Крим.Този път украинците са решили да защитават земята си.Руските загуби са колосални.Руската армия няма мотивация да се бие.Дезертьорите са много.Ще се повъртят още малко и ще напуснат Украйна.

117

Ментора бай Иван

преди 2 години

Зеленски , Вие сте профашистка креатура и няма да можеш да остарееш в шикозната си вила в САЩ!Чака те възмездие ,защото жертва толкова украинци и руснаци, вместо да подпишеш капитулация!Нема лабово , ще плащаш накрая!

116

Анонимен

преди 2 години

До пукоЗащо да ми трябва психиатрична помощ? Изгледай клиповете, в които украински военни убиват вързани руски войници като стрелят в краката им, режат им ушите, бият ги с железа, държат ги голи на студа, пикаят върху тяхНа такива като теб колаборационисти с фашисткият режим в Украйна им трябва доживотен затвор за военни престъпления!

115

пуко

преди 2 години

До Анонимен"Трябва да има помощ за Украйна, но за руската армия, която воюва там срещу фашизма!" А на тебе ти трябва пси.хиат.рична помощ!

114

Анонимен

преди 2 години

Виждам,че някой хора са в тежка лична криза. Убеждават себе си , че война няма , че разрушенията не били в Украйна.... :( Много тежки психически удари нанася това по хора живели в илюзия за русия десетилетия.