9

Стефчов, ти ли си

преди 2 години

Бре, колко Кириак Стефчовци изпълзяха от мишите си дупки, които от сутрин до вечер обясняват как трябва мигновено да си зачеркнем историята и националните интереси само и само дс угодим на Вашингтон във войната му с руснаците. Нашите предци се обръщат в гробовете - и за отстъплението ни спрямо РСМ и поради даването на оръжие на украинските неонацисти - българоубийци. Днес , 12 ч. , площад "Народно събрание" Да защитим България от предателите!

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Прабългарите са смес от угри, хуни, татари и тюрки. Това не е обида. Били са поробвани от тюрките но се освобождават и бягат към Европа. А македоните не са вече българи, защото са се измешали със сърби и албани. Били са бг но вече не са. Не виждам какво страшно има ако признаят историята и тя не ги ощетява.

7

Анонимен

преди 2 години

Ама те нашите историци се обиждат...Това е проблема,че и те поставят всичко на субективна основа.А е факт,в Бг е пълно с татари от 13 век насам.Че тя по-голямата част от аристокрацията през 14 век е татарска.България на практика е васал на ордата половин век и повече.Преди това пък Асен вкарва милион кумани из България и реално управлява чрез тях.Това не искат да признаят нашите истоеици и почват да се обиждат и тн.

6

Е,и...

преди 2 години

1. Само по себе си. Думата татарин не е обидна. Отиди в Казан, мястото на Волжка България и там всички се наричат татари.2. Ако ни наричат татари това показва само липса на интелект и знания по история.3. Ние наричаме с обидни имена редица други страни и съседи.... В Италия синоними на *** е думата българин. И какво от това?4. Недейте насъсква хората един срещу друг.... Зная,че затова ви плащат от руското посолство ,но все пак...имайте малко морал?

5

Анонимен

преди 2 години

Пълно игнориране на македония трябва. Не приятелски отношения, а да бъдат оставени да се оправят, както считат за добре. Не ни трябват. Много скоро ще трябва да учат албански всите великомакедонци, които си мислят, че вечно ще командват парада, а не правят достатъчно деца да неутрализират демографския ръст на своето "малцинство", което ще ги претопи до едно-две поколения /максимум 25 години им остават да МЕкат, преди да им обуят шалварите и им сложат фереджетата.

4

Един от народа

преди 2 години

Квачков, знаеш ли ,че изобщо не ми пука как ще ме нарича някой си от Македония. Защо изобщо преговаряте с тези зли югославски кучета. Имайте малко достойнство, махнете се от тази комисия, в която макетата ви правят на луди. Но преди да се махнете и дайте списък с какво трябва да се съгласят. И можем да ги чакаме, така както гърците ги накараха да чакат 30 г. Накрая какво става? - Клекнаха! А вие историците ги галите по празните югославските тиkви и те ви охрачват всеки ден.

3

САЩ така иска!

преди 2 години

РМС ще станат член на ЕС, защото мошеникът Кирчо ще се разпише. както и за трети пол и т.н.

2

Анонимен

преди 2 години

Не знам защо татарин трябва да е обидно, макар, че е неточно и татарите всъщност са българи! Татарин е руска измислица за да объркват националността на българите по Волга.

1

Анонимен

преди 2 години

Каква е разликата между македонеца и бесарабския българин?Македонеца ти обяснява на чист български език че не е българин,а бесарабския българин на руски че е българин..