11

преди 15 години

ха ха, както обикновенно Чиба Виолетката, която съвсем не е случайна личност и при това не пише злобни коментари и никого не обижда, си е развила своята издържана, добре подплатена теза :-)) но толкова и ражда тиквата на каката, въпреки очевидно многото свободно време с което разполага на работното си място... :-)))

10

Alexander I.

преди 15 години

:) Carqt mai e nemec, ma misli na ispanski..

9

sranci

преди 15 години

stanisev rusnak/carot ispanec/dogan turcin/////////////takvi ni upravjavat

8

SD

преди 15 години

Бариера на околовръстното що не сложат. И лично Калфин да събира левчетата?

7

chiva

преди 15 години

Да им преседне дано! За ненаситната евроламя жертви всякакви даваме .Дано ендък да им се просуне(Дъното на ковчега да се продъни) Това е най-гадната клетва!!!!

6

преди 15 години

те трябва да ми плащат че минавам през тази развалина..от влизането в Русе до излизането на магистралата за Букурещ е лунен пейзаж

5

Niksun

преди 15 години

Ами дано гласувате като не сте го правили до сега , а дано ви дойде акъла . Или пак ще ви домързи в деня на изборите да се разкарате до урните ... Като не гласувате не вредите на политиците , а на себе си и на целия Български род .

4

Ivan

преди 15 години

този път ЩЕ гласувам ... не искам пак *** и турци да ни ограбват

3

edin

преди 15 години

за какво точно ги вземате тези пари ,след като подстъпите към моста са като след бомбардировка ,а булеварда към дунав мост е бойно поле вече 3 години не могат да преасфалтират 7 километра и това е ваша фирма -на божков -черепа .Абсолютно е сигурно ,че парите се открадват от управляващите ,а калфин да вземе да си плаща от джоба всички разходи ,а не от моя джоб и да обяснява ,че било евтино -евтино ама защото ти се вози на държавни самолети и коли и плащаме ние говедата дето не гласувахме за никого и чинно си плащаме огромните данъци и такси ,за да живеете добре вие .

2

преди 15 години

Восъчни свещи да си купят всички политици с тези пари....

1

преди 15 години

Ивайло Калфин определя таксата от 18 евро в двете посоки като неголяма при около 400 лева средна работна заплата в България!Този чува ли се какви ги приказва ! Вижда се, че парите не отиват за поддръжката на моста, а за пълнене сметките батко и братко.