144

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е новия господар на глобалистите. Каквото търсихте това намерихте. Можехте да избирате между позора и войната. Избрахте позора но ще получите и войната.

143

Анонимен

преди 2 години

Ами ти къде си като се ежиш първо, а на преговорите се снишаш?

142

Nice

преди 2 години

Прав е Зеленски! Слава Укран! Героям слава!

141

Замислете се!

преди 2 години

Защо САЩ обгради Русия с военни бази и биолаборатории? Защо САЩ и Англия въоръжиха до зъби и продължават да изпращат оръжие? Защо Изпратиха военни инструктори да обучават нацистите на тероризъм, както обучаваха бойците от Идил и Ислямска държава?

140

АнатемаНаСулюПаситто

преди 2 години

Този дрогиращ се престъпник трябва най-сетне да бъде измъкнат от дупката,в която го крият англо-краварските терористи, да бъде съден и обесен,а тялото му да виси,докато се олеши,за назидание на господарите му!Същото трябва и ние да направим с чуфутът-безродник и англо-краварска п0дл0га Сулю Паситто.

139

инфо до незнаещите

преди 2 години

НИНЕВИЯ е последната столица на АСИРИЯ с ранг на "КРЪСТОНОСЦИ" тъй като град НИНЕВИЯ е по стар и древен като поселение и от Шумер и от целият свят камо ли пък от новобранците Асириици..НИНЕВИЯ нямаща нищо общо с Асирия постига най-големия семитски успех завладявайки ЕГИПЕТ...Вендетата към тях е оглавявана от ИРАНСКИТЕ МЕДИ заедно с вдигналите въстание в ШУМЕР а не във Вавилон вавилонци....И се случва чудото че Библиотекарска НИНЕВИЯ дори след смъртта си се сражава в съюз с ЕГИПЕТ срещу Вавилон

138

МЕТОД "А"

преди 2 години

Ако се абстрахираме от Християнска Асирия която се хвали че църквата им е основана 33 година в годината на разпъването на кръст на Исус Христос от асиирийкият Християнски Патриарх ТОМА то първата Християнска държава е Армения като кръстник нарекли ги точно с това име са точно ПЕРСИТЕ..........Тези известни с прекръстването на буквата "П" на "Ф" в миналото са изповядвали арийски империализъм базиран на буквата "А" и са спряни от гръцката буква АЛФА

137

НОМЕРАЦИЯТА

преди 2 години

Първи са ШУМЕРИТЕ с тяхното върховно божество НАНКИ/енлил/ на което е кръстена и късната столица на Асирия:НИНЕВИЯ чиято пък ограбена Първа Световна Библиотека създава Персите на Кир Велики които създават техния световен империализъм на буквата "А" тъй като смятали че родителите на Перси и Иранци са АРИИЦИТЕ а изкуствено си създали детето Авраам да им помага да ръководят СЕМИТСКИЯ ЗАПАД на ПЕРСИЯ........и накрая преименували езика си Парси на Фарси да се направят на две и половина щот аутсайдери

136

ФАРСЪТ "А"

преди 2 години

Медите от Иран в съюз с Вавилон унищожават Асирия с Неината Първа Световна Библиотека...........НИНЕВИЙСКАТА иблиотека създава Кир Велики и Персийската империя........Персите възнамеряват да завладеят абсолютно целият свят благодарение на АРИИСКИЯТ си произход то ест на буквата "А" ..........Опоните точки на ПЕРСИТЕ за завладяването на света са Арииците,Ааврам и прочие....След неуспеха на "А" персите спретват ЦИРК за зелен хайвер преименувайки езика си Парси на ФАРСИ

135

Айранеца Кир Велики

преди 2 години

Заралията от Берое Зеленски какво прави в Украйна................ФИНИКИИСКИЯТ семитски език от които е произлязъл по късния евреиски иврит има ОСНОВОПОЛАГАЩ закон че изобщо не съществуват гласните букви тъй че истинското име на Израеб би трябвало да е ЗРЛ говорещи на ВРТ

134

Анонимен

преди 2 години

Подмина Боливуд и Холивуд едновременно. Този кървав театър е на твоята сметка. На международната публика(общност) не и прави чест, подстрекаването на този конфликт

133

Игрите на глада

преди 2 години

Доволен ли си г-н Зеленски, че превърна народа си в мишена, пушечно месо??? Гнусен, зависим гл'упак на твоята съвест тежи кръвта на сънародниците ти, на обикновените цивилни хора! С актьорските си и циркаджийски номера не постигаш оправдание на мръсната си съвест!!! Жалко за Украйна, продадена от това истерично ко'пеле! Срам и позор за световната политика и дипломация, въоръжаваща вместо умиротворяваща!!! Тъмни времена и алчни скотове овладяват света.

132

90% от Мариупол

преди 2 години

са разрушени. Над 40 дена война. И украинците се държат. Не знам дали са нацисти, фашисти или наркомани, както твърди руската пропаганда, но че са патриоти и мъже, видя целият свят.

131

До Анонимен 142

преди 2 години

Зеленски наистина се страхува от нацистите, както и много други. Някои казват, че нацистите били малък процент, но всъщност имат огромно влияние поради насилието, което упражняват - винаги има наблизо някой от тях който да предупреди съответния политик, че или прави каквото му казва или той и семейството му са мъртви. Виж има добро интервю със Скот Ритер - Битката за Украйна (две части) - много добър анализ на ситуацията там.

130

msm

преди 2 години

Ищи своих . . . . .

129

Анонимен

преди 2 години

Докъде стигна украинското настъпление на изток, че не го следя внимателно? Преди две седмици бяха под Москва, предполагам, че вече са някъде зад Урал?

128

Анонимен

преди 2 години

Зеленски каза на Съвета за сигурност - изключете Русия или още по-добре вземете да се саморазпуснете. На този кървав клоун не му свършват "гениалните" идеи.

127

mladen

преди 2 години

До Анонимен под менНе бе той си го знае ама нали му е платено вече за тази роля та...

126

Анонимен

преди 2 години

Зеленски кога ще се осъзнаеш на кой свят се намираш ? Защо мислиш,че запада ти желае доброто..

125

младен

преди 2 години

"Зеленски към Съвета за сигурност на ООН: Спрете руската инвазия" -Що бе каменоделски- псе ниедно? Нали ги биехте и бягаха!!!