18

Гост

преди 2 години

Трудовата книжка трябва да остане .При пенсиониране да не се изисква за доказване на стаж,но това е документ който донякъде дисциплинира работодателя.Задължително попълване,отговорност при съхранение и т.н.Това ако отпадне, кой гарантира на работника че е работил някъде,ако работодателя му спести регистрацията на договора в НАП, както и едни осигуровки.Или просто го е водил на работа 3 месеца, вместо 4.Колко хора имат ПИК от НАП и могат да следят какво се случва?

17

Най-добре

преди 2 години

Е това правителство да падне, за нищо не стават. Само се подмазват на чичо Сам, и затъваме в дългове и нищета.

16

Анонимен

преди 2 години

От двадесет години слушам как от догодина системата бонус-фалус започва да действа. Станах на петдесет и още нищо от тези крадци.

15

Анонимен

преди 2 години

А еко стикерите лепнати по средата на стъклото кога?

14

Tojo

преди 2 години

Пичуе, хубаво е да знаете, кой за кое министерство отговаря и там да си зададете въпросите за пенсията, инфлацията и тн.

13

Анонимен

преди 2 години

Лъжанков първо говори за сигурността на системата, говори с Лена Мустака за правната страна, преди да излезеш и да говориш глупости

12

София

преди 2 години

Сричащия Божо пак с нови мокри сънища и фантазии. Вместо да оправите по-належащите неща, вие сте седнали да се занимавате с неща, които никой не го интересуват. Защо например не дигитализирате МПС-тата посредством регистрационния номер на МПС, а лепим стикери всяка година за всевъзможни глупости? Защо не изравните еконормите на автомобилите спрямо тези заложени им от производителите? А, да, забравих - синия талон и трудовата книжка са най-важните и належащи неща за вас. Смешници и неграмотници.

11

Анонимен

преди 2 години

Мое ли отпадне таз голямата глупост дет се лепи в центъра на предното стъкло. За едно Волво, една Мазда и адно БМВ питам.

10

Анонимен

преди 2 години

Не че това не е проблем, но имаме по-належащи и по-сложни за решаване проблеми които не търпят отлагане.

9

Анонимен

преди 2 години

А всички излишни стикери - еко, гтп, застраховка?!

8

Марина

преди 2 години

Известно ли е кога ще отпадне безмисления и на никому ненужен еко стикер, след като проверката може да се направи по регистрационен номер на автомобила ? Или някой стари номенклатури са се облажили до такава степен, че дори министър и министър-прецедател нямат волята и инструментите да отменят това оскъпяване с 20% на всеки преглед ?

7

Зозо

преди 2 години

Хахахааааааа, тоя нищо няма да направи. Това с Трудовата книжка го слушам още от 2008г. Пък един приятел пътува 420км. за едно Удостоверение за постоянен адрес :)))))))))))))))))))))))) Не ставало по интернет, лично............... такса 4лв. :))))))))))))))

6

бааа го

преди 2 години

Тук някой Цвъцко е влязъл, само за да нацвъка минусчета на всички коментари до момента!

5

Анонимен

преди 2 години

И тоя няма да го има до една година

4

а сега де

преди 2 години

А т.нар. "златен" талон?

3

Анонимен

преди 2 години

Това ли е най-важното, че като гледам горивата и шофирането ще отпадне.

2

Трудовата книжка

преди 2 години

И като се скапе дигитализацията, как ще докажа, че имам трудов стаж от 38 години/примерно/?!

1

талонче

преди 2 години

а нещо за доходите и инфлацията ?