173

Велизар

преди 2 години

А защо този Вебер,не отговори къде са ограбените пари от българите?От същите тези лица!

172

Анонимен

преди 2 години

Мисля след такова изказване, че единствената реакция от българска страна е излизане от ЕС! И без това крият парите за възстановяване за 4-ти път, бездарниците от правителството са изкарали дългите езици и лижат.жестоко! Щом можем с данъчния рекет да си изкарваме данъците, значи не ни трябват ниви заеми от ЕС! А и освен това няма да даваме от нашите пари на Брюксел по нататък!

171

тя

преди 2 години

Нали му е приятел ,защитава го без да се интересува от корупцията и ниските доходи на българите !

170

Мда

преди 2 години

Тук някакви новоизлюпени "управляващи" взеха да си мислят, че цяла България им е бащиния, но не би !

169

4epa

преди 2 години

ДС И БКП СА ПРОМЯНАТА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

168

А вебер

преди 2 години

Твоята защита на явен крадец,престъпник. Като Тиквата..обявен по делото срещу България от ЕС по правата на човека,когато нареди да се използва прекомерна сила гранатомети срещу криминално лице. Е много съмнителна и показателна за твоя морал и отношението ти към законността. Кажи ми кой защитаваш за да ти кажа какъв си!

167

СССР - няма бъдеще..

преди 2 години

Остават само Москва, Чечня, Дагестан..... +...... Путин, Радев, Рашков и Петков....

166

Анонимен

преди 2 години

Ейййййй, роби от некачествен материал, опомнете се

165

Анонимен

преди 2 години

Вебер да си гледа държавата, че света още помни и извинението на Меркел, няма да заличи историята.....В нашата държава ние решаваме, нито Вебер, нито Ердоган, нито Путин, нито който и да е психопат!!!

164

Анонимен

преди 2 години

Тиквата дали знае, че няма да завлече нищо никъде.Наглите си мислят, че са вечни.Жалки обезформени крадливи същества.Как може някой да е гласувал въобще за тези хора.На тях на лицата им пише:"Не ни пука за теб *** българино! Интересува ни да ставаме все по- богати и могъщи! А ти *** българино си толкова глупав, че ни правиш богати, благодарение на тъпотията си....! Отново те изиграхме и ти заради олиото, ще ни върнеш рахатлъка, че милионите ни свършват, а идват нови евра"....

163

Анонимен

преди 2 години

Демократично ли беше да гласуват хора, които не говорят български и Ердоган да помага на тиквата, която гордо стоеше под турското знаме.Платихме за тръбата на Путин, тиквата взе джипките, а за нас знаете какво, сега се прави на солидарен с Украйна, пак номера за пред чичо Байдън и ЕС.Последната издънка с австрийската тиква на която кой знае колко сме платили, за да може наш Боко да е до живот.До кога, българино?

162

Анонимен

преди 2 години

Вебер също е разследван за корупция, но са се потушили нещата.Навсякъде има тикви и се поддържат, защото единият урежда евро пари, а другият му се отплаща По- точно българският народ.....Урсула фон две Кайен е заела мястото му, Вебер не е получил подкрепа... Не зная колко се харесват! Но този Вебер да се бърка във вътрешните работи на страната, не е ок.На изборите Доган помогна на тиквата с гласове, сега Вебер, айде стига вече.Ние отделна държава ли сме или какво???

161

Анонимен

преди 2 години

Да видим ракцията..Най-смешното е че европокуратурата се намесвала вв вътрешно политическите борби.. ми нашия главен прокурор е на каишка на депутат обвинен по магнитски..Теа не знаят калва кал е тук..ю

160

МИНИСТРИ-БАНДИТИ

преди 2 години

Рашков и Петков преследват 1 000 000 българи и техните семейства по политически причини......... Бай дъне, къде е НАЙ-ВЕЛИКАТА ДЕМОКРАЦИЯ - САЩ..??.... ПОСОЛСТВОТО НА САЩ-ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТЕ ТОВА...??...... ГУБЯ ВЯРА В САЩ...... ЕВРОПА - FOREVER..!!

159

Whitestar

преди 2 години

Г-н Вебер, ако един човек е вършил очевидни престъпления няма значение кой ще го обвини. Законите би трябвало да важат за всеки! Не виждам, г-н Вебер, каква е ползата от опозиционните реверанси, ако са в ощърб на законите! Обърнете внимание, че този салтанат е по-скоро вреден за обществото, от колкото полезен!

158

Антикомунис

преди 2 години

Некадърното кире се оля с беззаконията си, младока иска да коли и беси по негово съображение кой крив кой прав. Използва рашката като зло куче, но май им набиха канчетата от ЕС яко, и за това че намесиха и Кьовеши. Абе ИЗБИРАТЕЛИ с просто око се вижда че по некомпетентни по всички въпроси управляващи не е имало досега

157

Анонимен

преди 2 години

Ми прав е човека ве, Ко му й на Баце? След 2-3 месеца пак ще е премиер, милиардите от ЕС ще потекат към България, после по сметките на важни политици от Европата. Ще сме победили Русия, ще си черпаме газ и петрол на корем... И всичко това благодарение на БАЦЕ. Пенсии 2-3 000 евро заплати два пъти повече. Що пък да го съдят, айде де. Ми магистралата към САЩ, новите самолети? Много сте лоши ей. Никакъв съд за Баце! БАЦЕ ПРЕЗИДЕНТ!

156

Вън Нинова

преди 2 години

От властта! Бойко,с теб сме!ГЕРБ е първа политическа сила!Винаги!

155

Да спасим Борисов

преди 2 години

От мракобесието на Рашков и Нинова!

154

D

преди 2 години

За каква демокрация говорим, щом става въпрос за Борисов?? Точно той унищожава демокрацията и налага полицейщината и диктатурата!!!