11

Анонимен

преди 2 години

за какво лобират троловете тук теца е нагаз прави от това ел.енергия , която започва да става скъпа , от производството водите отиват за топлото , скъпо е , хората масово са си махнали радиаторите и се инатят по 3-4 *** на вход .

10

Анонимен

преди 2 години

стига дрънка глупости 114 лв за 4 рад няма никъде , ако си 15 етажна панелка в люлин е наистина по евтино , но не тази цената а и такива панелки са единици в целият център е ужасно скъпо парното и топлата вода защото кооперациите са малки на по 4-5 ет , там на ток излиза по евтино , водата за затопляане беше преди увеличението 15 без ддс , сега колко ще е не ясно иначе отделно си плащаш и към соф вода и такса сгр инстл и като събереш по добре на ток

9

Анонимен

преди 2 години

Хич и да не го пускат повече.

8

Анонимен

преди 2 години

ще спират, зер! Русия като спре газта, така ще спрат, че няма пускане! освен на кимур!

7

Анонимен

преди 2 години

Не знам, но от двайсет години този е първият сезон с прилични сметки. Най-високата ми беше 194 лв за 130 кв метра апартамент, тухла само със сменени прозорци, без изолация. Това включва и топлата вода. Може би защото всички сменихме водомери и топломери с дистанционен отчет и отчитат всеки месец.

6

Lina

преди 2 години

Това е всичко за този сезон - сметките колко са ? 30000 ? за сезон

5

ООН на гъби

преди 2 години

Аз съм го спрял от около месец и спя на отворен прозорец понеже на моменти вечерно време е много топло. Не знам в Топлофикация кви сънища и блянове имат да го държат до края на месеца.

4

Анонимен

преди 2 години

какво означава в готовност, да спират, не да са готови, аман от обирджии легални в тази държава

3

Който не скача е

преди 2 години

45 ГОДИНИ стигат,Времетооо е наше,наше.Не съм се женил за това парно.А от новия сезон ще е 1000лева на месец,така че и да съм се оженил за него искам развод.

2

Торлака

преди 2 години

При нас в района на ТЕЦ Земляне, парното е спряно от около 2 седмици, отваряш радиатора на макс, а той не може да стопли стаята дори на 18 градуса, хем имам топлоизолация отвън и са сменени прозорците с 5-камерна дограма. Плащаме за тоя дето дyха!

1

Анонимен

преди 2 години

"трябва да посетят най-близкия център за обслужване на клиенти". Годината е 2022, няма ли вариант за он лайн услуга?