40

вън руски канибали

преди 2 години

и войната в Украйна беше планирана предварително..

39

злост

преди 2 години

До АнонименТози човек е много силен шахматист, той е на друго ниво. За разлика от някои, които са чели новинки само от екрана на телефона и превеждали с гугъл преводач!

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименХайде стига с това "джудже", ти да не си исполин? Или околните ти? Апропо, Зеленски, колко е висоК? Не че е важно.

37

До 41

преди 2 години

Алах Акбар путиностанецо! Лично с Рамзан Кадиров да имаш честа да посрещаш православните празници, лъжехристиянино!

36

Анонимен

преди 2 години

Ако ги слушате какви неща говорят по Руските канали и в парламента, как искали да избиват украйнци и хора. Как ще стигнат до Лисабон с модерните им оръжия и т.н.Ясно е едно пропагандата вътре в РФ е на ужасяващи нива, подстрекава простолюдието или едно 90% от народа към агресия и война. Не виждам как може да се очаква нещо различно от трагедията която се вижда в Украйна !

35

Анонимен

преди 2 години

РФ да мести центъра в средна Азия, тези западняци да ги видим след 50 години дали ще съществуват още с тези перки, щот и те имат живот и нужда от обновяване, Германия до 2099 има договор че няма право да се развива като свръх държава ама те сега съвсем ги закопаха необратимо, между другото САЩ имат ресурси за максимум 14 години, нека мрънкат, края им се види, победа будет для славяните и православието, ще се молим за вас грешници

34

Слава на Украйна

преди 2 години

Наистина рашистите минават по безочие *** си предшественици от средата на 20и век. Онези поне открито прокламираха, че искат да избиват и унищожават. А на вова бункера хермафродитните кгб-наZисти желаят да вършат същите ужаси като на адолф извергите, но после да ги топлят в посолствата им и да ги канят на срещи с чай и повечко водчица ако може. Аре да заминават в бункера при изчадието, което ги развъди!

33

СМЯХ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. .

преди 2 години

Ама това никак не е лошо ! ! !

32

До 30

преди 2 години

Явно според тен Путин изпълнява някакъв план на запада ! В такъв случай какъв е той, и какво трябва да бъде направено с него ?!

31

Анонимен

преди 2 години

Относно самолвтите бате ви бойко си плати такса спокойствие на сащ. Кое не си разбрал?!За това не взеха грипен. Който бяха повече и по евтини и доста по рано. Самоче някви 1,5млрд не са нещо сериозно за чичо сам и пак му изкараха л***та на покас

30

Аха

преди 2 години

Това ли из Грух тя Грушко !?

29

Анонимен

преди 2 години

Негативното поведение на запада....Ако речем полша нахлуе в беларус.... ко става негативно поведение на русия ли ще има или...

28

Анонимен

преди 2 години

Откога е планирано. Отпреди да нападнете Украйна ли?

27

Анонимен

преди 2 години

31 - ти нали знаеш на кого е приказката - "няма човек, няма проблем"? Страхотен пример следваш.

26

Анонимен

преди 2 години

Перуанска народна поговорка:"Видиш ли руснак, строши му главата, че да е мирно селото."

25

Анонимен

преди 2 години

Това, което никой не разбира, че всичко е планирано много отдавна. Световният елит грешки не прави. Затова и запада нищо не прави, за да спре войната, а само продължават да подклаждат огъня. Целта е хората да се държат перманентно в страх. Имайте предвид, че отсега ще следват такива ситуации една след друга. Пландемията им трая две години. Тази ще я задържат доколкото могат. После друго ще дойде. Така че бих посъветвал хората да работят предимно върху психиката си.

24

Анонимен

преди 2 години

И още от сибирските вар-вари ще бъдат изгонени.

23

Анонимен

преди 2 години

Бля. дддове гадни, надминахте американците! Не ви щеме съветския съюз! Престъпници, с какво сте по-различни от Буш???

22

ХАЙДЕ СЕГА,

преди 2 години

До ЕХААВлакчето и..... към Сибир, или може би на помощ на братушките. Явно си голям мъж.

21

niki

преди 2 години

И какво друго очаква руския агресор? Те си бяха повярвали, че щом запада не реагира на влизането му в Домбас, значи може да си прави каквото иска.Ами ето, нека си прави каквото иска, с рублите-тоалетна хартия, с петрола и газа, ако иска може да си ги ядат.Такова изтрещяло жуже не е потребно никому в този развит свят. Нека дърводелец му вземе планирано мярка от сега още. Ще трябва.