286

Kiro-tupoto

преди 2 години

Каква среща бе,"господин клоун"?За какво се броиш-може би за човек?Ти си долна под лога и нямаш място на масата за преговори с мъжете!Играй си циничната роля на "спасител" докато можеш,а после бягай при "дедо"-твоят покровител и ментор.Заради уродливите ти разбирания,страда целия свят.Затова заравяй простата глава в бункера,а пък с хората ти каквото стане...Лицемер долен.....

285

Истината

преди 2 години

Няма по гадно нещо е да се броиш бългРин и. Да те принуждаватда живееш в чужбина без Война.

284

Истината

преди 2 години

Навремето имаше град в Русия Болагари преброиха ги 90% християни исксха собствен кмет и полиция понеже се назначават от партията от там излязоха със становище, че само под 1 % са българите в региона и след максимум 2 г. Населението от 10000 станало 15 човека всичките измрели скоропостижно а смъртните актове били нещастен инцидент а раните не отговаряли по смърните актове. Дами и господа от Украйна Вие сте на територията на Царска Рус и ако продължавате са преброявате като Украинци не Ви чуствам.

283

Ми555

преди 2 години

Ще ви разбера да заемате страната на путин, ако там нормалните хора живееха по- добре! Но то НЕ е така! По- бедни, по- нещастливи, по - Несвободни са - всички бягат оттам с 200! И там също има олигарси, които си живеят дори по- добре от тия на запад! И за къв ми е да съм на страната на путин?! Нонсенс! Не одобрявам клането на хора!

282

Замислете се!

преди 2 години

Защо САЩ обгради Русия с военни бази и биолаборатории? Защо САЩ и Англия въоръжиха до зъби и продължават да изпращат оръжие? Защо Изпратиха военни инструктори да обучават нацистите на тероризъм, както обучаваха бойците от Идил и Ислямска държава?

281

Анонимен

преди 2 години

Снимката представлява шизофреник на разходка, агресивен, заплашителен психопат с голямо его който ако беше седнал да преговаря с кремълския *** можеше и да не се стигне до война. Но прие ролята на Шута на Байдън, който дразни Московското джудже. И всички тея си стоят на топло. А, някакви обикновенни хорица *** като животни и се избиват заради някаква идеология създадена да обогати една вихрушка

280

Анонимен

преди 2 години

Целта е войната да не свърши. След истанбулската среща, руснаците обещаха да се отдръпнат от киев и почнаха да го правят същия ден. И договорено беше среща с зеленски. И понеже се видя края на войната, украинците (разбирайте сащ) си направиха тази история с масовия разстрел, с хубав екип и актьорски състав.

279

възмутена

преди 2 години

Тука много хора живеят в измислен свят и не правят връзка с главния си мозък Хора има истинска война това не е мач между левски и цска да сте фенове на някой отбор умират истински хора Това е трагедия зверство тези хора имат близки който страдат това са семейства деца умират и млади мъже на койта майките им плачат а вие величаете един луд диктатор който ги погубва тези животи

278

Стоян

преди 2 години

как да преговаря с луд империалист

277

Гого

преди 2 години

Това "мъжле" се смята за НЕЩО!Едно обикновено нищо!Имаме светъл пример- Плевнелиев!

276

До 307

преди 2 години

Абе ти някога чел ли си история? Не пиши каквото ти се иска да е било, когато цитираш исторически събития.

275

Анонимен

преди 2 години

Разбрал че никога няма да седне на една маса с Путин и сега говори на кякви глупости. Путин не вярвам да седне с един нацист на една маса.

274

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е оставен свободен и непокътнат да си прави театралните постановките, защото неговата мисия е да подпише документите за капитулация на Украйна. После ще преговаря на живо със сибирските тигри, ако го разберат де. А той умува дали ще ще може да говори с Путин?! Още е в роля, а не на земята.

273

Анонимен

преди 2 години

Ще повтори той гага. Има мозък на папагал. Рашите са загубили не малко войни. 5 руско-турски, едната от Финландия...

272

До Ти да видиш

преди 2 години

Ще повториш ли думите си за победителя, ако победи Зеленски? Пло-*** си в акъла като арабска питка.

271

Рашите

преди 2 години

Идат като тигри, бегат като кучета.

270

Анонимен

преди 2 години

Прав е. Как се преговаря с луд??

269

на гол тумбак

преди 2 години

Теб Путин въобще не те брои. Къде се слагаш? Той преговаря с Байдън. Той с шутове няма какво да говори.

268

Германец

преди 2 години

С *** като Путин не се преговаря. Мачкаш ги като ***.

267

Реформата умре

преди 2 години

Преходът/реставрацията на капитализма в най-див вид в Русия и Източна Европа завършва с катастрофа. 1989 покварената върхушка на СССР и компания, под овчедушния поглед на балами маси, се качи на Титаника на глобализма и слугински се нареди до трапезата на световния финансово-спекулативен капитал. С надеждата за кокалче . Резултатът надмина очакванията - демографска катастрофа,рследствие на безумните неолиберални пазарни реформи. Горбачов, Елцин и Путин са един дол дренки, Презират руския народ.