114

Анонимен

преди 2 години

На първо място да спре фашистките издевателства рускоговорящото население на Украйна, денацификация и дефашизация. Той го каза, ама като гледате само пропаганда, явно сте пропуснали този момент.

113

Анонимен

преди 2 години

САЩ И УКРАЙНА СЪЩО ИМАТ ВИНА ЗА ВОЙНАТА, НЕ Е САМО РУСИЯ.

112

ОНЗИ

преди 2 години

Ами да видим - т.н. ЕС чака жадно Руските енергийни ресурси от една страна и стратегическия военноикономически съюз РУСИЯ - КИТАЙ постепенно тръгва в действие !?!?! ПОБЕДАТА НА РУСИЯ е напълно осигурена - онези дупенца от америка увисват като неизпрани *** !!!!

111

Ако украйнците....

преди 2 години

Имат достатъчно джевелини и стингъри смятайте, че накрая ще бият *** те !

110

Анонимен

преди 2 години

Президент = джудже, иконимика = джудже, армия = за смях

109

Фен

преди 2 години

Не е проблема в това, че повечето от заглавията ви са въпрси. Като не знаете и ви интересува нещо, няма лошо да попитате! Големия проблем обаче е, че в статитиите се мъчите безнадеждно да давате и отговори.

108

Анонимен

преди 2 години

Предимно финансови интереси преследва !!!

107

Анонимен

преди 2 години

Аз да обясня-на първо място да унищожи азовците, които тероризират мирното население от десетки години и на второ да докаже силата си. Има и още много. А разказите за това как се изтегляли ги предавайте на байдънистите по телефакса. Те ще вярват. Ние имаме други източници на инфо. От мястото на събитието.

106

Анонимен

преди 2 години

Янките хитро измислиха, че може Украйна да е поле на (военна) битка с/у Русия, тъй като е по-безопасно за тях: не е на тяхна териториия, не се сблъсква директно тяхната армия с руската..... Ама сега май не им стиска и това

105

Глух Пор

преди 2 години

До Войната ще се точи-...... Нищо няма да се точи. Тя почти приключи. Зеленски се съгласи Укайна да не напъва за вече за НАТО и Путин си подсигури бъдето на Русия от евентуални нови опити, като завзе моретата на Украйна. Което може да проточи са преговорите с запада след войната. Но няма да са дълги. Защото на Германия и ЕС им текат лигите за Северен Поток2. Жалко за горките украинци които го отнесоха без нужда. С такъв президент пионка- толкова! А толкова мерак имаше, да предизвика 3та СВ.

104

Замислете се!

преди 2 години

Защо САЩ обгради Русия с военни бази и биолаборатории? Защо САЩ и Англия въоръжиха до зъби и продължават да изпращат оръжие? Защо Изпратиха военни инструктори да обучават нацистите на тероризъм, както обучаваха бойците от Идил и Ислямска държава?

103

Анонимен

преди 2 години

Забравихте ли Буча! Сателитни снимки и очевадни несъответствия показаха нескопосаната режисура! Путин ЯСНО формулира целите! Украйнските сайтове свалиха идиотските снимки, а Пентагона ясно каза, че няма независимо потвърждение.

102

Анонимен

преди 2 години

Четем в статия редица опорки, предполижение и откровени фейкове. Също така и нещо по-истинско четем - "Лидерите на водещите западни сили наскоро предупредиха срещу "отслабването на решимостта на Запада" пред руската агресия." Ето това наистина е потресаващо!

101

елка

преди 2 години

За тази дълга твоя статия аз трябва да си взема 1 ден отпуска!Хайде ,моля те ,кажи на твоя американски шеф,че простолюдието трудно асимилира толко дълги статии!

100

Ето

преди 2 години

На русия не и трябва украинска територия. Едни руснаци в Путин Русия, чуха и видяха че други руснаци в Украина живеят все по добре по свободно. А това за Путин олигарсите вещае зло бъдеще. Ако бацила на свободата продължи да прониква в Путин Русия, какво ще правят? Там всичко се държи на страх, бой и зомбиране. То сега става по ясно, защо съюзника им Хитлер ги нападна. Откраднаха му фашизма, и го доразвиха в русофанатофашизъм вече 100 години

99

Калин

преди 2 години

Нз за тия дето викат АЗОВ мазов нацисти и тн Аз съм от Кърджали..вие знаете ли колко такива луммпени от агитките имаме като АЗОВ в Бг??знаете ли колко пъти са идвали на границата с Турция да тормозят невинни възрастни хора и "лошите" турци?!Един ден тия лумпенни може да защиатават държавата по същия начин и това ще означава че всички в БГ сме АЗОВ ли?аре мислете малко

98

Анонимен

преди 2 години

Голямото нулиране на руснаците ли? Ако знаеш къв глад е там вече..

97

x

преди 2 години

Войната е част от един по-голям пъзел и той се нарича Голямото Нулиране

96

бай хой

преди 2 години

Наближава 20ти април, товарищ гном, така че подгответе бункера, смажете пистолета и заредете пълнителя. Храна за из път няма да ви трябва. И писмо не пишете, на никого няма да липсва... гном

95

Анонимен

преди 2 години

На 7 април, в четвъртък, от 18.30 от площад Александър Невски в София ще тръгне шествие в подкрепа на Украйна. Българи излезте на митинга, нека не се държим като *** от някаква изостанала ***, а да покажем, че сме горди европейци!