49

Анонимен

преди 2 години

Е, не можахте да не намесите и войната в Украйна в статия за климата, нали? Скоро ще я намесите и в прогнозата за времето.

48

Анонимен

преди 2 години

Гасете лампите, без нефт и газ на студено, за да може зелените талибани да ви вземат всичко и да господаруват

47

Анонимен

преди 2 години

Ето 3 начина. 1 Пада огромен астероид и унищожава всичко живо включително и човека. 2 Коронавируса става най-смъртоносната и супер заразна болест за която никой не може да намери лек защото всичко създадено до сега не действа и за броени месеци планетата се отървава от човека. 3. Извънземна цивилизация напада Земята и вижда сметката на човека. И както Сталин е казал Има човек има проблем, няма човек няма проблем.

46

Анонимен

преди 2 години

Поредните платени глупости. Ако някое решение е добро то няма нужда от такава платена кампания. Всъщност искат да ни накарат да плащаме за нови по-скъпи неща и едни хора да забогатеят от това.

45

Анонимен

преди 2 години

6 - Ядрената зима, която НАТО ще ни докара.

44

Анонимен

преди 2 години

Поредната ИЗМАМА на сатанистката глобалистка либерастия. Една от най-тиражираните ЛЪЖИ на миналия век която продължава сега, целяща пълен контрол над населението - те ще ни казват какво да ядем (без месо), те ще казват къде и кога да ходим, какво да обличаме, какво да купувамме, и това ще е привидно за да спасяваме планетата. Тази лъжа ще стане в пъти по-голяма от лъжата за ковид19, лъжата за бутилираната вода и други подобни либерастични измами!

43

Аз

преди 2 години

Цялата идея да дупчиш земята за енергия и да я гориш в атмосферата е АБСОЛЮТНО ***. Негативите са толкова много, че не ми стигнаха символите да ги изредя. Това трябваше да е съвсем кратък междинен период, който да даде тласък на индустриалната революция и да се мине на чиста ВЕИ енергия. Проблемът е, че индустриалните гиганти от дупчещия бранш станаха толкова богати, че се превърнаха в чудовища, които не искат да пуснат кокала и блокират човешката еволюция.

42

Анонимен

преди 2 години

Факта че екоталибаните са твърдо против създаването на глобален механизъм за контрол на климата, говори единствено че това са религиозни фанатици, които не търсят решение на даден проблем, а единствено да налагат агресивно социопатската си религия.

41

Анонимен

преди 2 години

Ми кат има 5 начина, що не решават въпроса с тий глобално затопляне? Де а знам, само питам!

40

Анонимен

преди 2 години

В този доклад наука няма, има само сектански клетви и заклинания. Какви са тези опастности които уж ни дебнат? Какви са тези 1.5C? Това което са случва е че зелената секта се опитва всячески да заграби властта и да контролира живота ни, подобно на други религии в различни периоди от човешката история. Климата не е константа, той се променя непрестанно, а живота трябва да се адаптира и еволюира. Климата е бил по-топъл в миналото и за ужас на зелените шамани, тогава се наблюдава биологичен взрив.

39

дедо ви

преди 2 години

Има начин,и нали ние точно натам вървим. Тотална ярена война ,планетата се очиства от човешката зараза идва ядрена зима 50 години и всичко се подрежда за планетата!

38

Сатир

преди 2 години

Защо липсва преглед на концентрацията на СО2 в последните 100 милиона години. Адиоти черпят пари без оглед на съществуващото.

37

Анонимен

преди 2 години

Некъв релсов тpaверc тук, дет се представя с женско име таня, съвсем е избучал. Направо смърди на развалено през монитора.

36

Анонимен

преди 2 години

Новите мерки са същите като старите, но звучат все по-налудничаво. Сега вече слънцето и вятъра били устойчиви източници на енергия. Не са. Нито вятърът вее непрекъснато, нито слънцето грее непрекъснато или през облаци. Както казах - все по-налудничави. Да не говорим, че производството на слънчеви панели е свързано с невероятни отрови. А накрая се оказва, че вятърните генератори свършват като непреработваеми отпадъци, освен това са крайно неефективни.

35

Сещам се и за шести

преди 2 години

начин - унищожение на зелените глобалисти и сатанисти,байдъни, клинтъновци, обами, ротшилдите, давоските, гейтсове, мъскове, зукърбита и разни други ч&фути вкарване на Грета Тунди в психиатрия,за да не се самонарани в случай на климатично - истеричен пристъп...

34

Анонимен

преди 2 години

С такива злодеи на нея, по-добре да не я спасяваме...

33

Wef

преди 2 години

Изводите са: ще ви направим бедни всичките. Ще потребявате по-малко, колко по-малко? Колкото ви кажем. Ще стоите на тъмно и студено. Няма да ядете месо а само гмо продукти. Парите ще са ви електронни, и само да не слушате ще ви ги спрем. Но няма да притежаваме нищо и ще сте доволни. The Great reset е в ход.

32

Анонимен

преди 2 години

Отоплителният сезон е вече 6 месеца,тия искат да охлаждат атмосферата. Не искам студ,искам да е топло.

31

Таня

преди 2 години

И категорично трябва да се забранят стари автомобили над 5 години. Освен ако не са електрически. Който бъде хванат да кара стара трошка - затвор и конфискация на цялото имущество. Не може в 21-и век всеки общак да ми опушва къщата.

30

Анонимен

преди 2 години

Какво?Ние хората да спасим?Хахахахах!Грета Тумберг да се скара на путин,че замърсява с тази война.Да иде да се скара и на вулканите,че изригват и замърсяват без да плащат за емисии.Нищо не може да се направи за съжаление,това си е цикъл и ще се случи.На теория можем единствено да го забавим,но като се съди по броя на ваксинираните за пандемията,може да се направи и извод за желаещите да помогнат да се забави затоплянето.Случвало се е и пак ще се случи.Човекът е само консуматор на тази планета.