21

До 23

преди 2 години

500млрд се виждат като големи пари само в икономики джуджета, като България, Македония, Русия и други подобни отпадъци. Гърция ги прави тези пари за 2,5 години. Полша за 10 месеца и т.н.

20

да бе,изплатили

преди 2 години

Така се изплащат 500 млрд!Опростени са!Друго е важното,че Гърция знае как,а ние баш-тарикатите с голямото можене си смучем оная работа!Прочее,България на 3 морета и 5 океана!Амин!

19

Анонимен

преди 2 години

Просто пуснаха НАТО войските, дълга върнаха на хартия, но контрола над държавата си Не

18

А ние кога ще платим

преди 2 години

НАШИЯ ВЪНШЕН ДЪЛГ ? КАТО НЕ ДАВАТ НА КУКОРЧО ДА ТЕГЛИ НОВ ЗАЕМ ????

17

Зозо

преди 2 години

Да попитам руските форумни вле/чуги: Абе защо България в ЕС има по-висок БВП от руската колония Беларус? :)))))))))))))))))))))))) Ааа.. и от Сърбия? :))))))))))))))))))

16

До 16

преди 2 години

Не може да се сравняваме да, ние говорим че са мързеливи докато те работят, а ние говорим. Кой е мързелив, всеки сам може да прецени. Ние може 30000км ивица да имаме, просто не ставаме. Ние сме като руснаците, те са 144 млн. изнасят зверски количества ресурси и бяха с икономиката на Италия, която ресурси няма и е 60млн.

15

Сравнение

преди 2 години

Няма как да се сравняваме с Гърция - 13 000 км брегова ивица (нашата е малко над 300км). Там годишно туристите са над 30 милиона а тук в най-добрите години уж 7 милиона... Техните музеи и супер известни и посетени платени туристически обекти са 30 пъти повече от нашите..

14

Анонимен

преди 2 години

Сега разбрахте ли ЗАЩО ИНФЛАЦИЯТА ЦЕПИ КОСМОСА ?За да могат гърци,италианци,испанци да си изплатят дълговете ....после вече ЛИХВИТЕ МОГАТ ДА СЕ ВДИГАТ !!Затова и бабето Кристин Лагард от Европейската банка обезценява парите Ви

13

До 11

преди 2 години

Айде още един интернет професор

12

Анонимен

преди 2 години

Глупости.

11

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко прочетеш малко ще ти стане ясно как, кой и къде са разделили европа.България обаче си имаше един руски гражданин Димитров който определи курса и създаде македонска нация и език

10

Анонимен

преди 2 години

Където стъпи руски ботуш край,всичко разрушават,грабят,изнасилват и назначават свой човек да ръководи държавата.Става мизерия.В Гърция след войната не стъпват руснаците и затова са добре днес.Съвсем друго е,спазва се закона,уважават се хората един-друг.Има дребен семеен бизнес,предава се на младите от старите.Тук нищо не става.Дребните ги унищожават.Толкова регулации има вече,че по-добре да се наемеш да работиш на някого,от колкото да се мъчиш да правиш дребен бизнес.Комунисти са тука!Завиждат..

9

Анонимен

преди 2 години

Абе има си разлика кой каквото ще да ми говори!Има значение,че не е влвзнал Сталин след войната там,а англичаните.Има капитализъм.При нас и в другите соцдържави капитали няма,само руски олигарси държат рафинериите за горива,молове и други перачници на пари.Кой е луд да инвестира в държави,където могат да национализират всичко?!

8

Верно?

преди 2 години

Въх, не думайте!

7

Анонимен

преди 2 години

Е нали бяха много зле?Нали Бойко викаше да траеме за да не станем зле и ние като гърците?Какво стана а?!А????!!!Хахахахаха!Комунисти ей!!!!Само лъжат и крадат тука!

6

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5..Те опростиха голяма част от заема....

5

Анонимен

преди 2 години

Пълна заблуда е това.От 340 милиарда евро дългове, 5 милиарда бяха към МВФ, тоест изплатили са си 1.5% от дълговете и им остават само още 335 милиарда евро да дължат.

4

Анонимен

преди 2 години

Стига бе. Грък, който си е платил всицко до стотинка. Тук несто не е наред.

3

Бай някой си

преди 2 години

А ние ?

2

Пич

преди 2 години

Така е. Получиха сума ти помощ под масата. Опростиха им голяма част от дълга. После изтъргуваха и позицията си за Македония. И сега ще живеят дълго и щастливо. Докато милият ни народ ще продължава да се гърчи и да мизерства.