178

Альаша

преди 2 години

На тези български червени *** , и на тези които се радват на убитите деца старци и войници ще пожелая само едно ,дано по скоро тия миротворителни войски на Хитлер номер 2 - Путин - да дойдат и всичко да направят на пух и прах тука и тогава да видим кой е убиеца, що за изчадие трябва да си ,като гледаш тия разкъсани човешки тела и да ръкопляскаш и се радваш ,това го могат само червените комунистически изчадия но пъкала ги чака с катрана .

177

Анонимен

преди 2 години

"Руснаците поставиха оръжията си в предната градина. Един слезе в мазето и ни видя. Той каза да мълчим. Каза, че е добър човек, но колегите му щели да ни застрелят." "Вървял е само 20 метра и руснаците го убили. Без предупреждение, без причина." Къде четете, че украинците се убивали сами не знам... Домовете са пострадали от престрелките. Руснаците какво правят до Киев!? Ако не бяха влезли на чужда територия, нямаше да има нито пострадали, нито разрушени градове

176

Зеленски

преди 2 години

От разказите на очевидците излиза че украинците са онези, които са убивали, а не руската армия.

175

Славна, Свобода, Съю

преди 2 години

Гледах по едно предаване че, Един Германски Нацист е написал: Тези Червенокоши ни гледаха от радост че ги освобождава ме от Сталин. Но те са глупави че ще ги пращаме на трудови лагери.Една Украйнка пише: Идваха с чжпове с Окраска като на сватба бяха добри със нас нашите освободите ли от СталинВижте тези предатели не се биеха а ги приеха затова 22век Те ще си платят за своята предателство.

174

Не ме интересува

преди 2 години

Украинците ся ще ни взимат нашия хляб, нашите детски градини, нашите училища, нашите къщи и апартаментинашата работа дето със трус и пот на чело търсим под камък и дърво за работа из България да храним нашите деца, нашите семейства и роднини в бъдеще#УкрайнциНеВаИскамеМахайтесе.

173

Ванга

преди 2 години

Господ ще накаже убийците, а също и техните поддръжници. Вашите деца и внуци ще се наказват природно.

172

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че има цивилни жертви, но са странни тези истории, че продължавали да ги откриват. Тая Буча да не е с размерите на Пекин? И какво значи това, че труповете били разпръснати по един от главните пътища?! Кой ги е разпръснал, защото хора не се разхождат по пътища пеш обикновено.

171

В.

преди 2 години

Една седмица излизат вече.

170

П*фффф

преди 2 години

Те и труповете им стават и тръгват за следващата фотосесия, ама...

169

До До 181

преди 2 години

Ти знаеш ли някоя нация без нацисти ? Да не би в Русия да няма такива, или в България и т.н. ? Това според теб достатъчен повод ли е, за да се започне война срещу дадена страна, за да се "денацифицира" ?! Ако смяташ, че е достатъчно, кога предлагаш да се направи и с Русия същото ?

168

Ама

преди 2 години

Не бееее, това са холивудски актьори, спуснати с парашути веднага след изтеглянето на путинските войски ! Поне според наште путинофили е така !

167

Българин

преди 2 години

Внимание! Фейк новина!

166

ВСИЧКИ

преди 2 години

СМЕ СРЕЩУ РУСИЯ

165

До 181

преди 2 години

В Интернет има много материали за зверствата на Азов и Десен сектор в Донбас. Не знаеш ли за загиналите българи в Одеса през 2014, за изгорените български знамена, за помията върху българския паметник,,,все в Одеса.

164

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са получили големи загуби там и са си отмъстили на цивилните. Това го имаше и във Виетнам с американците.

163

До 181 Целта е друга

преди 2 години

Ако Русия бомбардираше както го прави САЩ (без милост и без оглед на цивилно население!) Украйна щеше да е превзета поне два пъти.

162

Анонимен

преди 2 години

Англосаксонската практика да се снимат клипове, които влияят на нормалните хора - убийства на деца и жени, особено млади майки, бременни...Много такива клипчета обиколиха света за да "узаконят" зверските американски бомбардировки над Ирак, Сирия, Либия и др.

161

Как може

преди 2 години

До Не е нормално! да си толко пр...ст. ТОВА Е ВОЙНА. Украйнците се защитават. Ти какво очакваш? Да се предадат и да оставят руската армия да убива още цивилни ли?

160

Не е нормално!

преди 2 години

Нормално ли е украинските бойци да се крият в блокове, болници, детски градини, заводи? Нормално ли е да минират всичко наоколо? Нормално ли е на всякак крачка да има снайперисти? Това е практиката на терористите. Бой по мирните деца, жени, възрастни хора!

159

Няма изненада!

преди 2 години

Така действат украинските нацисти. Имат практика от ВСВ, а от 2014г. американски и английски инструктори ги запознават с гадостите на тероризма. Главна мишена е цивилното население.