70

Анонимен

преди 2 години

Аз пък предлагам да освободим българите на Батбаянова България в Кавказ от руско владичество. Нали преди тях е била българска територия. Например някои осетинци се наричат българи. Ми кво?

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 -Тоя пък вика на войната кампания. Боже, наистина ли се случва това! И на това нещо трябва да му викам българин. Той бърка войната с изборите в България.)))))) Откачил е да брои бюлетини.

68

Анонимен

преди 2 години

Колко американски президента съдиха, че ще съдят и Путин?

67

До 68-ми

преди 2 години

Ей, какво стана, нима нашите българи вече се върнаха от "лошата" и "банкрутирала" Европа. Или вече обмислят варианта как да заработват високи доходи в богатата Русия и как да се доберат до Москва.***, не показвай празната си черепна кутия, че ненавиждам паяжини и паяци

66

КАСАПИН

преди 2 години

ДА ЯДАТ ПУШКИ И ПЕТРОЛ !

65

адолф

преди 2 години

В тоя сайт някой дали може да ми каже ка се нарича скованата набързо от дъски и летви стаичка за прасенца направо върху калта?Че гледам нещо цензурирате думата kochinka.

64

адолф

преди 2 години

В една *** рецесия може да има само когато свърши калта и прасетата няма в какво да се въргалят.

63

факти

преди 2 години

Запада и Украйина ще по-силни и по-богати в будеще. Но за Русия това е началото на края. Преди войната никой не се вълнуваше от руснаците, сега са *** на 21 век.

62

гостенка

преди 2 години

До Анонимен "А вашите президенти и държавни секретари,Нападнали Сирия,Либия, Ирак,Сърбия и други Кой ще ги съди? Номера ви няма да мине! Тогава убихте Кадафи,Садам и съдихте Милошевич но Русия не е тези Държави!-:)) Вън НАТО от Европа! "А Русия не беше ли в Афганистан, не нападна ли Чечня и Дагестан? Прибалтийските републики? Как манипулира Казахстан? А Грузия и Осетия? Още ли искаш? САЩ такива, ами Русия каква е? Същата!

61

гостенка

преди 2 години

Санкциите срещу Русия се усещат, както у нас, така и у тях. Не си мислете, че им е розово! Целият свят ще усети Тази Война на Русия! Може би защото досега Европа си затваряше очите за претенциите на Русия към републиките да останат под нейн контрол, Русия се помисли за велика в тормоза над другите, и че всичко ще й се позволи. След третия месец, колапса за Русия ще е пълен, още малко, тогава ще започне истинската промяна! Дано им светне там, иначе всички загиваме! Путин=Антихрист

60

Алекс

преди 2 години

90-те на миналия век е твърде оптимистична прогноза.Ще се върнат в 20-те на миналия век.Рашките ги бива само за анимация и раздувки на приказки.Самостоятелно нищо не могат да произведат.Фалитът е неизбежен.

59

Анонимен

преди 2 години

"Русия заплашена от най-сериозната рецесия от 90-те г." - А колонията на САЩ, наричана ЕС, е заплашена от тотален срив и разпад. Пардон - не е заплашена вече, те се случват в момента.

58

Анонимен

преди 2 години

Станаха два месеца от както след три дни финансов колапс ще убие рязко и мигновенно руската икономика. А, американската и украинската икономика като феникс ще се въздигне от пепелта и ще доубие звяра русия ще вземе ресурсите и и ще ги продаде на европа за благото на шепа бизнес психопати. А рухналата германия ще им подарява мерцедеси и бмв за жълти стотинки от благодарнос ... баси смешковците сте

57

До авторката

преди 2 години

***. Не се напъвай да пишеш безсмислени статии оплюващи Русия. И не се притеснявай за ситуацията в Русия. Те и Хитлер и Наполеон така си мислиха, че ще съсипят Русия и тя ще остане без ресурси, горива и храни.....По добре помисли какво ще прави Европа другата зима ? Има ли рубли ? Това важи и за ядреното гориво, въглищата даже за дървата ! А иначе вие ще има доста да почакате най големият производител на газ петрол пшеница и полезни изкопаеми даже и вода....Да се предаде или приключи от глад ?!

56

Тоя скоро ще призове

преди 2 години

За отпадане на санкциите към Русия !

55

Бай Гроздан

преди 2 години

Убо де,га Русия ще се обезлюди,че американците да я наплодят?

54

Ламята

преди 2 години

Причината БГ да е бедна,е че народът е гл.упав и крадлив.Справка:поръчахме ОЩЕ ,8 чертежа на самолети,които напълно предплатихме,а ще получим ЕВЕНТУАЛНО 2030г.И ги купуваме на цена,за която ,бихме могли да си купим,двойно или тройно количество руски или шведски изтребители.А на всеки,който си мисли,че сащ,са приятелска нам страна,ще напомня,че за отидете до там, ви е нужна виза.

53

славянин

преди 2 години

Дженд.растчетата много насериозно са се взели! Щели да съдят Путин за ''военни престъпления''!? Ха-ха-ха!

52

Анонимен

преди 2 години

До 10-15 години Русия ще падне под 100 милиона.

51

Анонимен

преди 2 години

А вашите президенти и държавни секретари,Нападнали Сирия,Либия, Ирак,Сърбия и други Кой ще ги съди? Номера ви няма да мине! Тогава убихте Кадафи,Садам и съдихте Милошевич но Русия не е тези Държави!-:)) Вън НАТО от Европа!