12

Анонимен

преди 2 години

По принцип жените са съвсем малко повече на брой от мъжете. Ако едни мъже имат по няколко жени, какво ще правят другите мъже?

11

Теди

преди 2 години

Аз си търся съпруг, ако се намери някой и на котарака ми е ергенче му търся домашно женско коте - имах едни съседи, обаче бяха на квартира и не стана работата, защото заминаха.

10

ПроСоТо

преди 2 години

а,и за веселбата:-Тая практика не е от вчера..Например прословутия цар Соломон е имал в харема си 600 държанки....Но няма никакви данни поне една да е избягала от там,възмущавайки се от положението си..Ние гледаме на нашите жени като на равноправни същества,което е достойно за уважение постижение на цивилизацията,но...от край време има места,където нещата стоят по друг начин..

9

ПроСоТо

преди 2 години

"полигамията" не е чак толкова лошо нещо..В територии,в които една жена просто няма как да се издържа,най-разумното е да стане съпруга на некой,който има възможността да я храни,облича ,да й осигури дом и битуване..При отношение жени/мъже от..примерно 3/1 ,ако липсва полигамията,две трети от жените биха били обречени на мизерна смърт..Разбира се,за съвременния "цивилизован" свят тия работи са трудно приемливи..И слава Богу,ненужни..

8

Анонимен

преди 2 години

Но ако не сключиш брак, няма проблеми да живееш с няколко.

7

шопендар

преди 2 години

ейй.тоз българина гледа само приятната страна на нещата,едва издържа една с едно две,приискало му се и поли.малко ли са свободните мадами,гледаш,чукаш и бегаш,-без ангажименти,без разочарования

6

Естествен подбор

преди 2 години

В Африка племенните мъже живеели 2 дни с една съпруга, 2 дни с втора съпруга 2 дни с трета, а неделята прекарвали сами. Имали по 4 колиби. А имали по толкова много жени, защото са им големи ***. Тези с малките *** нямали по нито една жена.

5

Анонимен

преди 2 години

Обикновен мюсюлманин никога не може даже да си мечтае за няколко жени, това е привилегия за единици. А в по-цивилизованите страни като Иран, такива неща няма, даже в столицата Техеран и по-големите градове жените са станали претенциозни и над 50% от младите семейства завършват с развод. Иранките са живеят с някакви илюзии, че ще емигрират в Канада или САЩ и предпочитат да учат поне до магистратура, гледат котки и се сещат на 40г като у нас, че са одъртели.

4

Анонимен

преди 2 години

Полигамията и за мъжете не е добра. Алфа мъжкарите, чаровните или богатите ще имат по няколко жени, вие ще си биете ч е кии. Да не мислите, че всички ще се вредите за харем? Повечето няма. По-радикалните ще трябва да ставате джихадисти, белким си отвлечете отнякъде жена или ви падне нещо от време на време за изнасилване.

3

До Бърно

преди 2 години

Бедното българче една жена не може да гледа, за полиграфия си мисли. Нали трябва да имат 2 автомобила по 50 хиляди, 100 хиляди, 2 телефона по 2 хиляди, 4000. Дрехи годишна 12000 за двете жени. 4 деца по 1000 лева на месец докато не ходят на училище, там вече стигат 2К на дете. Та кое българче има по 120 хиляди на години или 10 хиляди на месец само за тези неща? А храна, ток, отопление, вода, интернет, поддръжка на дом, такси? Това вече стига до 12 хиляди на месец. Ами мъжът? Още 5000 хиляди.

2

Abu Darda

преди 2 години

Полигамията е за да няма бедни жени. По традиция в исляма, ако убият мъжа, жената се омъжва за негов неженен брат за да има кой да гледа нея и децата. Спрете да се месите в чуждите обичаи, след като не е останало нищо от вашите. Виждаме и децата ви какво представляват по улиците, знаем и колко моногамни сте. Западът трябва да се откаже да направи целият свят по свои образ. Нека се стреми да стане за пример и може на някого да се хареса. Сега е антипример.

1

Анонимен

преди 2 години

И те ли не се вписват в "правилата" на нашия свят? И на тях ли ще им кажем как да живеят?