22

Ай стига бе!

преди 2 години

Няколко вътрешни противоречия. Непосилни горива след двойно увеличение на тарифата. Не могат да се изхранват, пък има липса на шофьори. Ай са малко се кротнем в преувеличенията, че това не е като да говориш небивалици докато помпаш апаратчето и на вс отгоре да дириш след тотала бакшиш.

21

Х

преди 2 години

Разхода от гориво метан е 12ст. /км

20

само

преди 2 години

крадливите бакшиши не бяха излизали на протест :))))))))

19

Няма значение

преди 2 години

Аз нещо не разбирам, нали искаме капитализъм, защо когато времената са "добри" никой от тези не иска да им вдигат данъците, ама когато нещата са "зле" всички мрънкат да им помага държавата. Да увеличат цените като не им излиза сметката, най-логичното нещо в пазарна икономика. Това не са жизненоважни услуги, по-скоро "лукс" услуга, ако на някой му е скъпо той и сега не ползва такси, тези които ползват ще ползват и на по-скъпи цени. Щом има недостиг на таксита значи може да се вдигнат цените.

18

vlady

преди 2 години

Да представят исканията си пред архиепископ Датев Акобян.

17

? за чистотата

преди 2 години

В квартала имаме една централна стоянка и там няма нито едно такси по-чисто от Вектрата която ползвам за работна. Правя един ремонт и нося торби с мазилка, цимент, железа, тръби и какво ли не. Никога няма да разбера, как може толкова да ги мързи и по цял ден пушат цигари и изобщо да не им прави впечатление! Във Варна има и чисти таксита към големите фирми с оператор, но те явно имат работа и са измислили как и кога да си чистят колите. Не знам и защо няма някакви проверки от ДАИ и ХЕИ по чистота

16

Анонимен

преди 2 години

Това капитализъм - да фалират. Онея и те с 60/40 - фалирайте да ви се не знае. Време е ненужните фирми да фалират или да се преориентират към други отрасли.

15

Таксита менте

преди 2 години

Пълно е с таксита менте около центр.автогара в София. Кръстили са се ОК Такси. Таксите им са 3 пъти по-високи от оригиналната таксиметрова компания. Логото е същото, на таксито са изписали за заблуда тел.номер 21 21, шофьорът-бабаит за респект на пътниците. Тези мошеници кой ще ги спре, законна ли е подобна заблуда на клиента?

14

Анонимен

преди 2 години

Ами то по-лесно и сигурна е държавата да компенсира гражданите и тогава те ще ползват таксита, ще ходят по ресторанти и почивки и така нататък. Иначе си е безмислено наливане на пари идващи от данъкоплатците в съмнителни сектори и няма нищо общо със свободната пазарна икономика. Тя ако държавата дава пари на всички сектори по-добре направо да ги приватизира и да назначи искащите помощи на трудов договор

13

циркаджии

преди 2 години

Да си ушият платна и да се молят за ветровито време......

12

Анонимен

преди 2 години

Приложението им било виновно... в цял свят Uber е легален само на нашите бразилски братя им пречи.

11

Анонимен

преди 2 години

След таксиджиите на ход е Алибегов.Следвст строителите на бойковите магистрали.Тулупов непрекъснато ги подкокоросва с отчаяната надежда отново да се върне на власт.

10

Анонимен

преди 2 години

Познавам един бакшиш,който има няколко автомобила,но фирмата си е записал на името на безработен ром,а други роми му работят на колите.Сещайте се защо.

9

Анонимен

преди 2 години

Е,има и други професии.Като не ви изнася,преквалифицирайте се.Или за друго не ставате.

8

Анонимен

преди 2 години

Да се оплачат на Путин.

7

Зозо

преди 2 години

На ви промяна! Яжте на Рундю ушите :)))))))))) Нали играхте хоро в изборната нощ :))))))))))))))))))) Няма по-жалки от руските форумни вле/чуги.

6

Праведен

преди 2 години

Защо да са непосилни, нали гласувахте за едни инфантилни !

5

Анонимен

преди 2 години

И за нас сметките на бакшишите са непосилни,но това не им пречи да ни дерат кожите.

4

Предприемач

преди 2 години

Лъжат. Цената на кило метан е 3.20.това са 2 литра обаче. 1.60 им е литър гориво

3

българина

преди 2 години

значи всички прилагат лошите социалистически практики, цензура, дотации, субсидии, помощи, фиксирани цени! чакам извинениенот всеки седесар по темата. Предлагам да пишем цените на стоките още от завода, както преди 1989, за са е сигурно че няма да ги вдигат