34

Анонимен

преди 2 години

ЧУДНО ЗАЩО ЧУВАЛИТЕ ОТ СНИМКАТА СА КАТО НОВИ СЛЕД КАТО СА ПРЕСТОЯЛИ 2-3 СЕДМИЦИ ПОД ВЪЗДЕЙСТВИЕТО НА АТМОСФЕРНИТЕ УСЛОВИЯ? НАПРАВЕТЕ СИ ЕКСПЕРИМЕНТ - ПОСТАВЕТЕ ЧУВАЛ С ДВА КАМЪКА НА ПОЛЯНАТА,СЛЕД 2-3 СЕДМИЦИ ГО СНИМАЙТЕ И ГО СРАВНЕТЕ С ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА. Е ДА ИМ БЯХТЕ СЛОЖИЛИ ПОНЕ МАЛКО КАЛЧИЦА ЗА ДОСТОВЕРНОСТ!!!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Чечня,Афганистан,Сребреница..." __ПРИ СРЕБРЕНИЦА ИМАШЕ ЕДИН ХОЛАНДСКИ БАТАЛЬОН, КОИТО СИГУРНО СА СИ РЕСАЛИ МИГЛИТЕ И СА КЬОРИЛИ В ОГЛЕДАЛЦЕТО ДАЛИ СА НАЙ-КРАСИВИ!!!

32

до 37 от славянин

преди 2 години

Корея, Виетнам, Либия, Сърбия, Ирак, Афганистан, Сирия, навсякъде където стъпи хуманният гведарски ботуш само масови разрушения и смърт!

31

абе

преди 2 години

а серго и елена брюкселски на кво мнение са ?

30

Анонимен

преди 2 години

чак сега загледах увитите трупове.... интересно че онзиден из фейса се въртеше клипче на такива трупове в един камион и единия труп пушеше цигарка. видеото беше озаглавено "когато си умрял ама ти се пуши на куче"...

29

Анонимен

преди 2 години

30 Защото е руска шпионка. Страдаща от преждевременно стареене.

28

Анонимен

преди 2 години

Чечня, Афганистан, Сребреница/Югославия, Когато "съветваха" Милошевич, Сирия, Ирак...навсякъде, където стъпят руските ***, се извършват мащабни военни престъпления. Почеркът е същият, употреба на забравлнено оръжие, масови убийства и неописуеми зверства над цивилното население.

27

Руки верх

преди 2 години

Войната е вече партизанска,информационна с постановки и пропаганди.С много удари под пояса,с лъжи и скалъпени постановки.Извратено е вече всичко.До края на Април украинците ще капитулират.

26

Анонимен

преди 2 години

Санкциите на работят.Работи само боя.Истината винаги е на страната на по силния.Русия и Украйна са в различни категории.

25

художника

преди 2 години

Не знам кой крив-кой прав, ама тия "трупове" в чували ми напомнят за ония "трупове" по време на пандемията. Бъркането в мозъците ни продължава с пълна сила.

24

Анонимен

преди 2 години

Поздравления за тези Евродепутати!

23

Анонимен

преди 2 години

Майката, жената, евродепутатът, Човекът Елена Йончева що не е подписала??

22

адвокат Тенев

преди 2 години

Не само България, Светът ще страда заради влошените отношения с Русия

21

Анонимен

преди 2 години

ДА ИМ НАПРАВЯТ ВОСЪЧНИ ФИГУРИ В МУЗЕЯ НА МАДАМ ТЮСО!!!

20

Анонимен

преди 2 години

207 на хранилка залудо на народа...незабавно да се измете тая ***, файда от Тях никаква !

19

Анонимен

преди 2 години

а помните ли видеата след "химическите атаки" в сирия? че даже една от "жертвите" беше жертва на химическа атака в няколко града даже.... тия холивууд ама наистина са се изчерпали от към идеи и правят само римейкове....

18

Анонимен

преди 2 години

Русия вече е много съсипана държава.

17

Силовак

преди 2 години

Самата война е безумна и като такава води до всичко безумно което се случва в нея.Няма как в такава обстановка да няма и провокативни неща като тези в Буча но все пак труповете на цивилни са неприемливи жертви без разлика на техния екзекутор. Грабежите извършвани от руслките солдати също са част от подобни екзекуции така ,че нека не оправдаваме участниците в тях .Всяка от страните ще носи бремето на това безумие а то ще се проточи в поколения .

16

Бай Гроздан

преди 2 години

Ако и тези санкции ще засилят рублата какъв е смисълът от тях?Да слагат като искат.Какво ще им помогнат оръжията,след като и НАТО не смее да се намеси също не ми е ясно.Като искат да им дават.Май никой не иска мир.В началото мирът се искаше от Русия за признаване на Крим и двете републики плюс неутралитет.Сега вече не се знае какво ново ще поискат,нито пък след два-три месеца.Ако "приобщат" черноморското и азовското крайбрежие ще искат ли мир без да им ги признаят и тях?

15

Анонимен

преди 2 години

Искайте кухи ***, още санкции, САЩ си търгуват с Русия. Вие сте били много фрости, ама се започват стачки.