47

Зозо

преди 2 години

Излезнаха данни, че 60% от "Кинжалите" изобщо не са достигнали целта :)))))))))))))))))))))))))))))) Типичното соц. качество :)))))))))))))))))))))))))))))))))

46

Анонимен

преди 2 години

Елин мъск ли пак я е проектирал и сметнал

45

Анонимен

преди 2 години

До KromЯвно е, че си нямаш грам представа от военно дело, но защо ли се излагаш, ръсейки невежите си глупости?!? :( Чети военните експерти какво казват за това как 200 хилядна руска войска влиза на широк фронт в държава (600 хил. кв./км.) с поне 600 хиляди украински войници и резервисти, сражаващи се срещу нея, и на всичко това с какви значителни темпове напредта, та тогава говори глупостите си. И не забравяй, че Русия не е обявила пълна мобилизация, която може да вдигне на крак над 22 МИЛИОНА!

44

славянин

преди 2 години

Странна работа, теста уж успешен, пък страх да не провокират Русия!

43

бг

преди 2 години

Кинжал не е ли руското ФАУ рашистите са готови за нападнат и завладеят света искат си източна европа и аляска обратно ,но ще им приседне.

42

офф

преди 2 години

До Няма такъв смяхТи на какви хапчета си тея диваци са 50 години назад от американците във всяко едно нещо изобщо от до .. 10 пъти по малък военен бЮджет имат , за технология свръх оръжиия да не говорим тея *** си карат още старите баракуди камази трощляци от соца ..

41

Анонимен

преди 2 години

Руския кинжал поразява от 2000км с отклонение 1 метър.Този американски тест е пълен провал.500 км.. и сигурно се е отклонил на 300метра.

40

Анонимен

преди 2 години

...ракетата... е летяла на височина над 19 км и е изминала близо 500 км. >>> Хиперзвукова ракета изминава 500 км за между две минути и половина и пет минути. Голям тест, няма що.

39

Няма такъв смях

преди 2 години

Американците са само 10 години след руснаците и 5 след Ким Чен Ун :)))) Смешен световен лидир, с дементен старец начело и банда разплути, дебилни, дебелаци за гласоподаватели.

38

Анонимен

преди 2 години

Много са изостанали САЩ в сръвнение с Русия.Още тестват.Кинжали,искандери фъркат.Докато ги въведът в употреба.В Русия ще са измислили още по добри.

37

Бай Гроздан

преди 2 години

Руснаците след водка летят и без самолети викайки фър,фър.И бомби не им трябват,който спори с тях получава бутилка водка по манерката.Опа,наздраве!

36

пияница мистик

преди 2 години

Виж, на американците вече им вярвам. И забележете, правят опитите ТАЙНО, а не бият тъпана по целия свят какво са направили и да пускат анимацийки. Всъщност даже си мисля, че джуджето убиец няма никакви хиперзвукови ракети или ако има са в процес на разработка още. Обаче с лъжите си подкокороса американците да вземат наистина да направят такава :)))

35

Факт

преди 2 години

Шубе го е стареца!

34

Krom

преди 2 години

До Кривондел - е ти сега какво искаш? За 9 Май и двете Армати ли да затънат в украинската кал? Не, просто ва/тниците доказаха, че цялото им "съвременно" въоръжение е основано на YouTube. В допълнение към това зле обучената и немотивирана армия закономерно "постигна" точно това което се случи - фиаско. Тая "непобедимая" щеше да "прегази" Европа за седмица. Напарво не ми се мисли ако застане пред Германия или Франция, или примерно Англия, какви гъби точно ще събират. Но на приказки...

33

Ваня

преди 2 години

До Анонимен-11 Ти си невежа !

32

Цирк

преди 2 години

Холивуд представя:

31

Кривондел

преди 2 години

Знаете ли каква е разликата - която се доказа и в Украйна? Че и Русия, и САЩ ще проектират такива. Но САЩ ще ги въведат на въоръжение. Колко танка Армата воюват в Украйна? И колко самолета пето поколение?

30

Анонимен

преди 2 години

Прелетяла 500 км, то голямо постижение. В допълнение- Ким не може да тества ракети, а краваря може? И както всяка техника на краварите и тази е поредният гарбидж. Да припомним, че Кинжал може да достигне всеки град в Европа, което се равнява на няколко хиляди км. Нито мотори, нито коли, нито камиони, колко совалки паднаха още в началото на полета им, така и тази ракета показа немощна техника.

29

Anon

преди 2 години

Вашингтон внимава да не ескалира напрежението с Москва - спира да се бие с РФ до последния украинец и европеец?...

28

Анонимен

преди 2 години

Супет аиде и скоро напът за Москва