43

Т

преди 2 години

Супер искам да гледам края на западна цивилизация която се има над всички други народи.

42

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

..."ШОКОВО "----ЩЕ ПОСКЪПВА И МОЯТ ТРУД И УСЛУГИТЕ....ХА,ХА,ХААА...КВО ПРАИМ ТОГАВА...??!

41

Анонимен

преди 2 години

Като сте *** и ходите по гайдата на Байдън горивото ще стане и десет лева за литър... Смешници... Хем нямаме никакви ресурси хем ще налагаме ембарго и ние хохохохохо пълни въшкари обаче скачат на страна която е почти една трета от сухоземната територия! Поредните *** във властта карат България към поредната катастрофа и мизерен живот... Айде сега краварите да докарат горива жито стомана и всичко което внасяхме от Русия... !??? *** народ слаба държава не ами вече няма и държава!!!

40

Личи

преди 2 години

До Анонимен40Личи си, че когато си се пръкнал, си ухаел на мишки.

39

Готин

преди 2 години

Всяко зло, за добро! Войната и санкциите са лошо нещо. При първото умират хора, а при второто умират икономики и финансови системи. Това обаче са временни явления със съществен принос за промяна на обстоятелствата. Единствено жертвите са невъзвратими. Новите икономики ще се насочат към алтернативна енергия. Ще се сетим, че сероводорода е източник на огромни количества енергия от Черно море. Ще се сетим че хартиените пари са илюзия без стойност и финасирането с криптовалути е неминуемо.

38

Анонимен

преди 2 години

Време е за шоково поскъпване на горивата. Отдавна не се е случвало. После цените леко ще спаднат и ще купуваме литър бензин или дизел за 3 лева.

37

Анонимен

преди 2 години

до анонимен 40ами ходи бе в магазините за привилигировани е ***.яж си пластмасовите домати и замразеното месо!аз си гледам мои домати без 1 грам торове.а затова кой е *** може се поспори ;)

36

Анонимен

преди 2 години

Танче скъпа аз ще продължа да карам дръглиявия си горд форд напук на такива като теб и ще пълзя з 80 -90 км!само че скоро не само аз ами и ти няма да можеш да караш кола като обявят климатичния локдаун!

35

До управляващите....

преди 2 години

Сега стана ли ви ясно къде зимуват раците или това в хАрвард не го учите ?

34

Анонимен

преди 2 години

До Таня. И аз съм съгласен с теб. Който няма пари, пеша или с автобус. да се забранят колите над 5-10 години. Да се направят магазини за хора с пари където да не се допускат мизерници. Да ми се бият за някакво олио и да ми миришат там

33

Анонимен

преди 2 години

След инфлацията идва какво?!?! ... като направиш бензина 3.50 потреблението му рязко ще падне, печалбите ви ще се свият и ще почнете да ревете как нямате пари за С класи. Храна и всичко ще фръкне нагоре, потреблението ще замре ... народа ще стане и ще ви такова таковато чисто и експертно

32

Цеко

преди 2 години

Абе Мартинчо,аман от експерти....

31

НАШ КИРЧО КВО"

преди 2 години

ША" СА ИЗХОДИ , ЗА ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА И ХРАНИТЕ ????? ИЛИ ША" ВИКА .......ЗА БОГА БРАТЯ , НЕ КОПУВАЙТЕ !!!!!

30

Таня

преди 2 години

Тъкмо да се разреди движението. Писнало ми е около мен да пъплят стари, мизерни трошки и да минавам 3км за 60 минути. Автомобили трябва да останат само за бизнеса и хората с престижни професии. За другите има градски транспорт.

29

Кики

преди 2 години

Стига мрънкане , коли втора употреба не стигат не гориво.Авто джамбазите стока няма откъде да докарат та извода е че народа здраво се вози и не му пука все още за цените на горивата.

28

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа се задъхва от цени и от това ДА НЯМА А тук чета някакви измислици ,че било по-добре скъпо и да няма -е няма да има ОКи ще вържете омраза за да гладувате - роби -МАЛКО ВИ Е ,ТОВА СА ТЕ америкофили и атлантици със дяволски души ...горете в АДА

27

Д-р Исня

преди 2 години

руски петрол "Уралс", който се котира значително по-евтино от другите"....Колкото по-евтина и некачествена суровина използваме в България, толкова по-богати стават мазните и гнусни селски олигарси, защото ни продават като за скъпа стока. Затова и фафлите у нас са палмови на цената на слънчогледовите на запад. Общо взето народа български е в трипъл декер - от изток ни клатят, от запад ни клатят и вкъщи избраниците ни поцепват направо.

26

до Апокалипто

преди 2 години

Апокалипсис е това дето преживяват украинците.А бензин по 4 или 5 лева литъра е бял кахър!Казвам го,защото карам по 6000 км годишно и ми я все тая!

25

Анонимен

преди 2 години

Продължаваме промяната хахахаха. Но, вие си ги избрахте. Сега ще мълчите.

24

Анонимен

преди 2 години

Нефта пада, горивата се вдигат