68

Анонимен

преди 2 години

До Мая.......Многоуважаема Мая, внимавайте да не се подхлъзнете на собственото си ***!Май сбърках - трябваше да напиша "много уважавана".....

67

Анонимен

преди 2 години

До Д-р. Гигълс.......Гглист, когато се разходиш по пл. Heroes of Ukraine, ела и ми се обади да те снимам! Жив...

66

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70--------Умрях от смях - някакво аненцефалче решило да се прави на Оруел!Не става, никой няма да те цитира!

65

Анонимен

преди 2 години

До 70- Теб май някъде са те държали насила като ти слушам мисленето. Я дай координати, за да си те приберат отново. И риза ще ти дадат с копчета отзад

64

Анонимен

преди 2 години

46 - като ти е писнало си тръгваш, тук никой не държи никой насила. Този свят е такъв. Агресията води до прогрес, мирът е равен на диктатура.

63

Анонимен

преди 2 години

САЩ имат няколко по-голямо противника в света - Китай, ЕС, Япония и Русия. Най-изгодно за САЩ е да ги насъска едни срещу други, от което те губят, а САЩ печели. Голямият кошмар на САЩ е обединена Европа.

62

Анонимен

преди 2 години

Някакви подчинени на САЩ държави искат да действат против Русия от позицията на силата. Е, това няма как да стане. Западната арогантност ще си получи заслуженото.

61

Анонимен

преди 2 години

Много са арогантни слугите на САЩ в Европа. Забравили са кой ги спаси от Хитлер.

60

Боли ме шнура

преди 2 години

Дирника на кремълското жуже пак се изходи в гащите

59

Тошо

преди 2 години

Един път няма ли да кажеш, ...........ееее да бе, вината е у нас, извинете, ами все с рогата, все симетрия, абе оу, що не стъпиш на земята, какво е това възпитание, на теб *** не ти ли казала, че по-силното оръжие от грубостта е учтивостта, да..... ти получаваш заплата, ама обикновения руснак я няма, това известно ли ти е !?Не съм сигурен, че можеш да управляваш дърводелски цех с тази арогантност!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Дреме ми на дедковия

57

Пушека

преди 2 години

Русия къса международни договори, не се съобразява с никакви конвенции, обижда във прав текст малки държави като България и реве че и гонели "трололовете" от посолствата на невасални държави. Ето това е нахалството на Путин, Медведев, Лавров, Песков, което се нарича БРУТАЛНА НАГЛОСТ. Тези лица няма да видите никога да се разхождат свободно. А ЗАЩО ЛИ?

56

Д-р. Гигълс

преди 2 години

Връщайте ни посланика и дипломатите в България за да хапнат и познат и си взимате Лелката от пл. Героите на Украйна да не подяжда бабичките в магазините и вижте да не носи Захар в пазвата

55

Анонимен

преди 2 години

Навсякъде по света около две посолства има бариери, препятствия и затворени улици - около американското и английското посолство. Хайде сами се досещайте защо е така.

54

Анонимен

преди 2 години

Колко са дипломатите на САЩ в България? С колко са в Германия? В България вероятно са към 2-3 хиляди, а в Германия трябва да са към 10 хиляди

53

Мими921

преди 2 години

Единственият агресор причинил толкова смърт по земята са САЩ !

52

Мая

преди 2 години

Тези двамата, Путина и Медведев се "уважават" сигурно!

51

Кико

преди 2 години

А те(дипломатите) как се "радват" че се връщат на село!

50

БЕН

преди 2 години

Мушморок.ДРЕБНИТЕ ХОРА СА РЕВНОСТНИ, ДА ИЗГЛЕЖДАТ ГОЛЕМИ.

49

до 50

преди 2 години

Между другото и у нас руското посолство е много голямо.Сигурно и тук има такива специалисти.А за какво са им късовълновите антени?Както и 9-те сателитни антени? Хайде да не се лъжем,че през тях се пренася шпионска информация!Само факта,че са 9 вече е крайно обезпокоителен.Това са неща които се виждат и нека не ни лъжат.Изгонили са шпионите-нормално.И то са изгонили тези дето не са се съгласили да сътрудничат!