22

Анонимен

преди 2 години

Точна и принципна позиция! Само САЩ да не провокират криза като с Украйна, но тук ще си намерят кръстника...

21

Христо

преди 2 години

Всички комунисти, нео наци.ти.

20

Д-р. Гигълс

преди 2 години

КНДР е малкият близнак на Русия , и двете са в Северна Азия , и двете използват паради за да се надъхват и двете обвиняват САЩ заради диктаторите си и двете са ядрени държави и двете ги чака гладна смърт , само че по тоя показател КНДР води . Засега Китай се прави че това не го засяга но да не забравяме че и Китай е в Северна Азия и на него САЩ му пречи

19

Анонимен

преди 2 години

Севернокорейските диваци действат по команда на руските си донори. Същият стил. Светът ще стане по-добро място за живеене, без путинова Русия и Северна Корея на Ким Чен Ун.

18

анонимен

преди 2 години

Северна Корея и Русия са туморите на Света и колкото по-скоро се изрежат,толкова по-добре за човечеството.

17

Южна Корея е

преди 2 години

Светлинни години пред Северна Корея

16

Анонимен

преди 2 години

Нали кимчито бе живо кво стана сега пък сестра му заплаши.Ким Чен Ун е мъртъв от 3 години лешперски б-луци на глобализма. Сестра му управлява Северна Корея и всичките ви новини до една са лешперски лъжи и творения вие умственно осакатени б0ллуци на глобализма.

15

Зозо

преди 2 години

Хахахахаааааа, тая на снимката се уплашила от Сух Ку* :)))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 2 години

Представям си една обединена Корея. В КНДР няма да ядат трева, хората ще са щастливи, като в Южна Корея. Южняците имат толкова мощна икономика, която с лекота ще приобщи тези клетници от КНДР. АМа, какво да правиш- винаги има бедняшки държави, които пораждат световни конфликти. Русия, Иран, Ирак, Пакистан, Либия, Сирия, КНДР... Все бедняци с диктатори начело.

13

niki

преди 2 години

Много страшно бе, няма да мога да спя довечера.Иначе са много забавни севернокорейците, почти също толкова забавни, както съветските войнствени умници, дето плашат света с допотопна техника.

12

Анонимен

преди 2 години

До СамоИ според теб щастлив живот ли живеят така спасените севернокорейци. Защото мога да се обзаложа че у вас има поне 2-3 уреда на Южно Корейска фирма с което си допринесъл за просперитета й ,докато `спасените` от демократизация умират от глад с хиляди на година.

11

Мда

преди 2 години

Всичко на Изток и Юг от Европа трябва да се изсели на друга планета. Това са само ***, които са хиляди години зад цивилизацията. Не знам, но от ден на ден австрийския диктатор ми звучи все по-смислено.

10

Само

преди 2 години

ядрения потенциал, който СК от ден на ден усъвършенства и увеличава, я спасява от ,,демократизиране,,

9

Анонимен

преди 2 години

Съветският съюз се беше отказал ПЪРВИ да натисне ядреното копче. САЩ НИКОГА не са се отказвали. Браво на Севернокорейците! Ким Обединителят е патриот за разлика от конрад аденауер Влчугото.

8

Значи

преди 2 години

първо ония от Сеул е депозирал заплаха. Тя просто му е обяснила какво ще последва. Корейците не са гьотверени като нас.

7

муту

преди 2 години

абе що не пускат най-накрая ядрените оръжия в действие и Северна Корея и русия, и да се свършва, пък който оцелее - ше ги е6а в ш16аните диктатори

6

аз-ът

преди 2 години

Мдаамм. Русия, Китай, Северна Корея, Иран. Засега. Скоро Индия, Пакистан. С доминацията на англо-сакса в световен мащаб е свършено. Едновалентния свят на краварите си заминава. Либераслъка пищи , като прaсе на Коледа, че в новия хубав наш консервативен свят техните глави ще се търкалят пред спирките на градския транспорт всяка сутрин.

5

Анонимен

преди 2 години

Женицата споделя, че мисли точно като НАТО. Факт.

4

Анонимен

преди 2 години

Не е заплашила, а предупредила. Но неграмотните дописници не правят разлика.

3

Анонимен

преди 2 години

Познато ми е!