12

Demonaz

преди 2 години

Медицински комунизъм!

11

Анонимен

преди 2 години

Забрави да напишеш и че Земята е плоска, а не кръгла и че трябва да мислим и за това.

10

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Отпускат малко юздите на Ковид ИЗМИШЛЬОТИНАТА, че хората станаха много нервни и много взеха да се противят. Където не могат да се противят- измишльотината си върви. Вижте Китай. Наесен отново с пълна сила ще подновят тормоза, лъжите, пропагандата и опитите да изнасилят максимално количество хора да се инжектират с безполедните псевдоваксини. А какво толкова има в тия "ваксини"? Със сигурност не е нещо, предпазващо от ковид? Защо е ТОЛКОВА ВАЖНО да ни инжектират многократно с тях? Мислете за товa

9

Анонимен

преди 2 години

И това не е нормално-преди 5 месеца слагаха в някои области само със сертификат да се пазарува дори храна,а днес вече няма нищо...Дано само на есен не дойде нов щам...Не съм за ваксините,но някои ограничения е добре да има,че хората бързо забравихме.

8

Анонимен

преди 2 години

За последните седем дни в Германия от Ковид-19 са починали 1607 човека, средно по 230 на ден. Какво е за тях всеки ден да умират по 230 човека в повече, нищо работа.

7

Анонимен

преди 2 години

А у нас? Откога???Нали все гледаме да сме с ЕС???

6

анонимен

преди 2 години

Засега, в ЕУ може да се пътува с "трета доза".Засега. Предплатените ваксини са 20 пъти повече от сегашното население на континента.Вариантите са: увеличение на населението в пъти, или на набождането в пъти. И двата се случват под благия поглед на НАШИТЕ правителства.

5

Анонимен

преди 2 години

Ваксинацията прави разликата в тежестта на протичането. Европа не може да си позволи повече локдауни. Който се ваксинирал, ваксинирал. Другите горят .

4

Анонимен

преди 2 години

Не е възможно! Нещо става доброволно ... Това си е разпад на ценности!

3

Янко Антивакс

преди 2 години

Да ама другарите китайци арестуваха 26 милионен град по подозрение че има хора позитивни на Ковид, а у нас телевизионните глави не спират да повтарят мантрата че пЛандемията не е свършила... тъй че дупи да ни е яко!

2

Анонимен

преди 2 години

Ако има хипохондрици, за тях ще е доброволна и вечна.

1

Пепи Костов

преди 2 години

Хайде и в България така!