49

Русков

преди 2 години

Руски бази ограждат цяла Турция. Кое е след Украина....

48

Hi

преди 2 години

Украйна също беше приятел и съюзник на Русия

47

МИРО

преди 2 години

ДО 60:ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ РАДЕВ ЛЕКАР,КОЙТО ЩЕ ИЗЛЕКУВА ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ!!!ЩОМ ДОЙДАТ ХВЪРЧИЛАТА,ПРЕГЛЕД ЗА ПРЕДАТЕЛСТВО НА ТЯХ И ХАЙДЕ ПО БОЛНИЦИТЕ В АМЕРИКА!!АЗ ОТ ЗЕЛЕНИ ТИКВИ СЕМЕ НЕ СЪБИРАМ!!!!

46

МИРО

преди 2 години

До 60 !!! Нека Радев ти,вземе тогава парите за хвърчилата!!!Виждам,че има доста продажни елементи като, ТЕБ,в сайта!!!И последно:Нека Радев, като предател скоро и бързо ти,вземе живота-изход няма!!!ПРЕДАТЕЛИТЕ ЕДИН-ДРУГ СЕ САМОИЗЯЖДАТ И МРАЗЯТ!!! Аз си обичам народа и България!!!

45

До Миро

преди 2 години

Ти си болен мозък, това твое писание дори не може да го каже най-върлия опонент на Радев-Б.Борисов.

44

Анонимен

преди 2 години

До До52колко са църквите дето са строени надолу в земята ,че да не са по високи от османските (такъв е бил закона) ? а колко са ? И я кажи защо те е страх да напишеш в гугъл на английски или туски за кланета в България - веднага ще ти излязат страници (Батак 1876; Стара Загора 1877-78; кланета в Божурец,Смин; 1876 Ахмен Ага - и това само за няколко години и не са всичките !!!,смятайте като се върнете по- назад какво е било !!! )освобождааме се с население под 0,5 мил от толерантност разбираш ли

43

МИРО

преди 2 години

РАДЕВ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!!!ТОЙ БЕШЕ ИЗБРАН НЕЗАКОННО НА ИЗБОРИТЕ,ФАЛШИФИЦИРА ГИ!!!СРАМОТА ЗА НЕГО,ЧЕ НЕ МИСЛИ ЗА НАРОДА СИ И РАЗВИТИЕ НА ИКОНОМИКАТА НИ!!!ПОЗОР СИ,РАДЕВ!!!

42

EL TURQO

преди 2 години

Хора, не си правете труда да обяснявате на българите кое какво е. Те са компетентни по всички вселенски въпроси и въпреки това никой не ги бръсне за пет лева. Даже и кибритът им е внос. Абе с една дума не е лесно да си българин.

41

До52 Промитата гъба

преди 2 години

Пробвай малко да използваш този мозък, който ти е даден и погледни за 50 години Франция която днес дава съвети на турция за демокрация какви ги е вършила в Африка на колко държави официалния език е френски. Или такива които сте си повярвали че са ви братя руснаците, как и до ден днешен убиват невинни хора и деца! 5 ВЕКА АКО БЪЛГАРИЯ БЕШЕ В РОБСТВО ДНЕС НЯМАШЕ ДА Я ОБСЪЖДАМЕ ТАЗИ ТЕМА НЯМАШЕ ДА ИМА НИТО БЪЛГАРИ НЯМАШЕ ДА СЕ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ХРИСТИЯНСТВО НЯМАШЕ ДА ИМА!!!!!

40

До52 Промитият.

преди 2 години

Можете ли да отговорите на тези въпроси не само ти никой историк не може! Защото истината е на яве пред очите изобщо толкова са ви промити мозъците все пак 200 години наред това ви учат от така наречената пренаписана история, които тогавашното време са търсили как да унищожат Османската Империя и да я оплюят така че всеки след години да я намрази.

39

До52

преди 2 години

Историята ви я използват така че да промие мозъците ви Юруде! Как наистина разумен човечец може да вярва 500 години е имало робство кланета, така и до ден днешен на тази земя живеят българи и говорят техния си език, колко са църквите които от преди 1000 години все още са на крак?? Не само в България а и другите държави днес говорят техен официален език, и са християни. Понеже вие си нямате и представа какво означава робство и клане най-добре може да научите от западните държави!

38

До 33

преди 2 години

изкусвено !!!!!! ... я кажи колко изкусвен е бил кръвния данък, я отиди в гугъл и напиши "турските-кланета-и-зверства-над-българи" ,я ми кажи ,защо като сме били такива братя нашите революционери са се връщали и са си давали живота (сигурно от скука). Предатели и тия дето ти харесват лъжите, все сте за еднопосочен билет към турция ,стойте си там с мир или....

37

Анонимен

преди 2 години

До 47Ходи скачай в някоя река... , щели да ни защитават от Русия, да дойдат по-добре ще сме с тях. ВИДЯХМЕ ЗАПАДА КАК САМО СЕ ВЪЗПОЛЗВА ОТ МАЛКИ ДЪРЖАВИ, от ЕС нищо смислено не правят, само ни врът между шамарите без да ни компенсират, ние тука без война се топим от ***, било то източни или било то западни.Второ не Ви искаме помощта, точно от душмани... Ходи си в Турция и си пишете по боговете че имате нещо общо с нас, само се разберете с македонците 1во за произхода египетския народ-***

36

ОСМАН

преди 2 години

ОТ ХАН АСПАРУХ ДО СЕГА И ПРЕДИ КААН АСПАРУХ. ТЮРКСКИТЕ БЪЛГАРИ СА СИ БИЛИ ВСЕ ТЮРКИ.САМО ДЕТО СА ВЯРВАЛИ НА ТАНГРА..Т.Е ТАНРЪ ПО ТУРСКИ..САМО ПРЕЗ КОМУНИЗМА СЕ ПРОМИВАТ МОЗЪЦИ С ТАКА НАРЕЧЕНОТО РОБСТВО...ЦАР БОРИС ПЪРВИ НАПРАВИЛ СТРАТЕГИЧЕСКАТА ГРЕШКА ДА ПРИЕМЕ ХРИСТИЯНСТВОТО.. И ДА УБИЕ ЦВЕТА НА ПРАБЪЛГАРСКА ТЮРКСКА НАЦИЯ В ЛИЦЕТО НА БОЛЯРИТЕ..Т.Е БЕГОВЕТЕ....СЕГАШНАТА НАЦИЯ НЯМА НИЩО ОБЩО С БЪЛГАРСКОТО ..ТВА Е НЯКАКВА ПОШЛА СМЕС ОТ ДНК МАТРАЛ ОТ КРЪСТОПЪТЯ НА КОЙТО СЕ НАМИРА ТЕРИТОРИЯТА.....

35

До 29

преди 2 години

Използвай глагола плаша. Глаголът страхувам се е възвратен, ако се чудиш какво е възвратен глагол, питай някой учител, чиято заплата отново е повишена.

34

EL TURQO

преди 2 години

Престанете да плюете по Турция. Когато руската армия дойде след месец, два освен Турция никой няма да се застъпи за вас, нито ЕС или НАТО. Ще плачете като деца изпуснали близалките си на земята. Сега пред клавиатурите сте мъже всичките.

33

Турчин

преди 2 години

България много се промени през последните години. Респект.

32

Колега

преди 2 години

Драги ми смехурковци(журалисти), там има български екипажи, но не и кораби. Кой от тези кораби вее българският флаг? Заради вас се допусна българският флот да мине под малтийски флаг и други. Бъдете реалисти а не подкупници.

31

Братя

преди 2 години

С турците наистина сме братя! Има много преродени турци като българи сега. Ние все едно себе си сме избивали, а сега имаме лека омраза към предното аз.. Неведоми са пътищаъа божии!

30

Анонимен

преди 2 години

Радев е национален предател,предал Левски и Ботев.Срам.