42

Анонимен

преди 2 години

До Съдебна реформа!? Този номер с предлагането от ББ и СЦ на Гешев за гл.прокурор и провеждането на 'избори' под контрола и активното участие на Цацаров показа какво представлява прокурорската каста и как РП и ОкП като новобранци гласуваха до един,та дори и служителите в прокуратурите гласуваха за Гешев.Сетне. се създаде Прокурорска колегия,тя заедно със следователите взе превес във ВСС и всичко отиде по дяволите. Изходът е връщането на прокурорите в МП, както е било 141 год.Не на прок. държава!

41

Анонимен

преди 2 години

До 42Излизай на улицата и не се прибирай изобщо!!!

40

Кико

преди 2 години

ВСС ли се нарича вече Божков? След като си направи правителство, сега си прави и прокуратура!

39

Теди

преди 2 години

Какво ще се случи няма как да знаем -всичко е в Божиите ръце и всички ще повярват в Господ когато го срещнат, защото той ни дава своя подслон и никой друг и само вярата в Господ ни спасява, защото има добро и зло на този свят и винаги ще има и добро и зло.

38

ИСКАМ ГИ В ЗАТВОРА

преди 2 години

ОЛИГАРСИТЕ ОТ БСП/БКП, КОИТО ОГРАБИХА ЖИВОТА И ПАРИТЕ НА НАШИТЕ РОДИТЕЛИ И ДЕДИ... КОЙТО РАБОТИ СРЕЩУ ПРОКУРОРИТЕ И СЪДИИТЕ СЪЩО Е ЗА ЗАТВОРА..

37

Анонимен

преди 2 години

На 12-ти очаквам да чуя за освобождаването на Гешев, иначе излизам на улицата да искам оставката на ВСС.

36

Кико

преди 2 години

Както каже Черепов( BOSSA),Радев,Решетникова!

35

Анонимен

преди 2 години

Чета коментарите и почвам да си обяснявам защо сме най-умрялата държава в Европа. Ако и европейците мислеха така, щяха да са същите лай*ти като нас. Само ще кажа със 100% сигурност, че няколко десетки милиарда бяха откраднати благодарение на прокуратурата на България за времето на прехода. Прокуратурата никога не е работила добре, нито преди, нито сега. Ако се махне Гешев, ще има възможност за реформа, дали ще стане, божа работа, ама с такъв народ, надали.

34

Анонимен

преди 2 години

Време е Гешев да си ходи.

33

От свой до 35

преди 2 години

С грешно впечатление си останъл, че съм пубер. Първо аз не съм аргументирал нищо може и да си прав, че ми липсват първите седем защото обиждам,коментарът ми беше определено груб, но вашите не са по различни вие критикувате всеки млад човек който желае нещо различно от вас. Колкото до това, че си доволен от живота явно не си особено щом си губиш времето тук.

32

На 12 април

преди 2 години

е празникът на космонавтиката. А дано...

31

айде

преди 2 години

свалете гешев и сложете божков - цяла българия ще стане тука има, тука няма

30

До32-от свой

преди 2 години

Твоя пост е идеално потвърждение на написаното от 34 !Ти къде блееш сега пубере ??? Аз съм доволен от живота си и от това което съм постигнал! Здрав съм прав съм!Ти му мисли че с този ,,кисел поглед" на живота няма много да успееш А и явно ти липсват първите седем- ползването на обиди говори за липса на аргументи и възпитание!

29

ДО 25

преди 2 години

,,Не е глупав този който не умее да чете.А онзи който мисли че всичко което прочита е истина"-Иво Андрич,нобелист!!.. С появата на социалните мрежи хората почнаха да стават все по дребнави и негативно настроени!И най дребното нещо /измислица или фейк/се разисква,коментира,създават се фронтове,анонимни обиди...Широко скроените,мислещи хора стават все по малко,а негативните първосигнално реагиращи и търсещи кусури,все повече!И проблемът е че се почва от ранна възраст и тези юнаци вече са увредени

28

Съдебна реформа!?

преди 2 години

Никаква съдебна реформа не се предвижда! Просто искат да сменят Гешев с някой техен, послушен човек! Някой като шефовете на Булгаргаз, КЕВР, ББР и т.н. Това ли искате?Съдебна реформа - това е законодателна промяна на пакет от взаимно свързани законодателни актове!!! Първото, най-важното е тотална промяна на НПК - въвеждане на бързо производство, обществено полезен труд при хулигански и дребни нарушения и други. Промяна на парче ще има обратен, тоест вреден ефект и няма да е в полза на българите

27

От свой

преди 2 години

До 24 от такива като теб много видяли ни е омръзнало каде бля по времето на 20 те премиери че тръгна днес да коментираш политическият живот. Видял видял ама блял сетил се на 70 години в момент в който като тръгне за тоалетна забравя за каде е тръгнал.

26

Българин

преди 2 години

Дам много олигарси потъркаха наровете заради него. Ама им е крив на червените кхмери. За самоубийството на ключовия свидетел срещу Бобокови нещо да каже Рашков. Че явно че много неща знае ама за това ни дума ни кост. Ама важното е че Бойко го няма. Преди една година бяхме много зле и нищо не можехме да си купим, но сега след една година сме супер и всичко ни е достъпно.

25

Анонимен

преди 2 години

Гешев остава главен прокурор, колкото и пари за свалянето му да са получили слугите на мафията и Фигуранта...

24

наблюдател

преди 2 години

До Анонимен 26И аз това разправям, ама trolovete не виждат по-далече от копанката си и не могат да мислят сами.

23

До 22

преди 2 години

Като ти чета поста виждам че и на теб скоро са почнали да ти растат косми и да се бръснеш! Кои според теб са за затвора и кой от предишните премиери е работел рационално и остави страната в този вид за от последните 32 години ? Живял ли си имаш ли памет? Щото ние помним и Луканов,Попов,Беров,Виденов,Станишев,Симеон и най крадливата и корумпирана тройна коалиция !!!България не е държава на 12 години бе недорасли философе!