8

Беломорска Тракия

преди 2 години

Най-напред цялото черноморско крайбрежие е било гръцко. Още преди повече от 2500 години се създават гръцки колонии. В днешна България са:Ахтополис,Василико,Аполония Понтика,Месемврия,Анхиалос,Одесос и Дионисополис. Тъй че и Крим е гръцки поначало.

7

Анонимен

преди 2 години

Отвратен съм от действията на Байден и пуделите му от запада, от тяхната "миролюбива" политика към страните от Европа!

6

българин

преди 2 години

Гърция застава под обстрела заради.своите 2500 граждани !! А КАКВО ПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗАРАДИ СВОИТЕ 200 000 ГРАЖДАНИ В УКРАЙНА ????!!!!!!

5

Правда

преди 2 години

Браво на Гърция дори и лидерите лично помагат и се ангажират с помощта за Украинските бедстващи,а служителите на бг консулство се евакуираха първи и затвориха оставяйки хиляди българи и други граждани без помота който им дължат и по закон и според Божия морален закон Въпросът пак опира до морал и отношенията с истинския Бог е определящо за отношенията към другите-Бог е заповядал да обича ближния като себе си и дори да го счита по-горен, а нечестивите слуги на дявола са злодеи-корумпирани егоисти

4

кака Ви Трънка

преди 2 години

За пореден път Ви казвам, че всички мисии на Русия в България трябва незабавно да бъдат редуцирани до минимум; Господата си показаха истинското лице и тяхната миролюбивост и космополитизъм. В Москва нашата Амбасада също да бъде редузирана до санитарен минимум, все пак тези дипломати харчат държавни пари. Никакви консулства и в двете страни! Паметника на Съветската армия незабавно да бъде демонтиран, а на негово място да се сложи Паметник на Бедстващия и неоправдан човек.

3

Бай Гроздан

преди 2 години

До 1.Ти ли ще преместиш Шипка или Панорамата в Плевен извън България,която нямаше да има,ако не бе поредната им война с турците?

2

Анонимен

преди 2 години

До 1Интересно ми е дали ако се направи Референдум относно бъдещето на Калининград (Кьонисберг) дали той да премине към Померания///////Няма шанс там са 99,99%руснаци, немците са изгонени през 1945.А,референдум в Южна Прусия която е в Полша, защо не искаш?

1

Браво!

преди 2 години

Отвратен съм от действията на Путин, от тяхната "миролюбива" политика към страните от Европа! Интересно ми е дали ако се направи Референдум относно бъдещето на Калининград (Кьонисберг) дали той да премине към Померания, какъв ще бъде изхода! Едвали % на желаещи да останат в лоното на Русия ще бъде голям. Всички руски паметници, в това число и Паметника на Съветската армия незабавно трябва да изчезнат от територията на България. В посолството на Русия да останат не повече от 10 човека, иначе ...