405

Анонимен

преди 2 години

Между нацист и путинофил няма разлика

404

путин

преди 2 години

Това да си русофоб е по-лошо от наци ст, много изро дско е.

403

Анонимен

преди 2 години

ЛАВРОВ ОТ ИСТАНБУЛ- РУСИЯ НЕ Е НАПАДАЛА УКРАЙНА- НИЕ ВСИЧКИ МУ ВЯРВАМЕ- И ДА ПИТАМ УКРАЙНА ЛИ НАПАДНА РУСИЯ...

402

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЕх този лош запад. Всичко лошо създава, а само на там се навирате всички. Защо не бягате на изток?

401

лозунг на

преди 2 години

болшевиките от 17та година - "Да здраствет Красньй терор" и така до наши дни.

400

Анонимен

преди 2 години

Аз да попитам, кой създаде Осама Бен Ладен, Османска държава, Азов, за обща култура, така да разбера? Естествено САЩ и запада. Лошото е, че след време се обръщат срещу създателите си. Само, че на Русия не и издържаха нервите.

399

FenIX

преди 2 години

Да бе вие и Украйна не сте нападали - просто си провеждате учения на нейна територия. С мишени градове и цивилни.

398

Атанас Велмазов

преди 2 години

ПЪЛНА И КАТЕГОРИЧНА ПОДКРЕПА ЗА ГОСПОДИН ПУТИН И БРАТСКА РУСИЯ ! ОПЕРАЦИЯТА ТРЯБВА ДА ПРОДЪЛЖИ ДО ЕЛИМИНИРАНЕТО И НА ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНСКИ НАЦИСТ !!! ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С ВАС ГОСПОДИН ПУТИН ! БЪДЕТЕ ЗДРАВ И БЛАГОСЛОВЕН !

397

ББ

преди 2 години

г-н гьобелс,категорично Свободният Свят ще ви осъди като военнопрестъпници за убийствата в Буча,категорично убихте русия с хитлер,което прави Света ни рисков...след като умрете...позорно,ще останат едни ракети и територии...заплаха за Света ни...Света ни няма избор...единствената опция е да унищожим ракетите ви и заплахата за живота на Света ни!газ...нефт...лъжи...манипулаций,импотентната ви армия убива...жени...колездачи,хора в автомобили...невинни...Армагедон...Свободният,убийте путин сега

396

Star

преди 2 години

Ясно е че не са руснаци,едва ли са кадировци, ....... сигурно са виатнамците.

395

Сатир

преди 2 години

Мъка е да си вечно правоверен и верен на нечия линия. Ако се налага да осмислиш вариант две, мъка !!!!

394

Нищо ново

преди 2 години

Те и фашистите отричаха и не знаеха нищо за концлагери убийства и зверства. Но понеже това в русия е от десетилетия, те не го разбират като нещо необичайно! Така се произвеждат изверги, откачалки и деменсирани пияници в русия. Е как да ги различават и да не ги защитават. Но истината е, да ни пази бог от руснаци.

393

Анонимен

преди 2 години

Русия категорично лъже и обвинява украинците, за своите престъпления. В 21 век, обаче не може да скрият зверствата на руснаците в Украйна. Те си приличат с тези на Путин в Сирия, във Войната в Югославия, където Москва командване Милошевич. Това са същите престъпления, за които кръволокът Путин ще отговаря пред международен трибунал.

392

Демократ

преди 2 години

Не ви вярваме сибирски гаддове. Същото сте го правили и в Чечения, Грузия, Сирия.

391

Руснаците питат

преди 2 години

Хей, какво стана с блиц-криега? Кийв за два дни?

390

Твърдо съм убеден

преди 2 години

Песк-офф, след има няма месец-два ще се обяснява в Хага: не бях аз, това не съм го мислил, ТЕ ми наредиха да го изрека, аз пледирам за невинен!! Моля Ви!! Аз съм неизучил се деревянник, пия самогон и ям картошки, пък кат' вземе баба пенсийката си позволявам и гречка!!!!Вън лилипутници, вън от света!!!!!!

389

Анонимен

преди 2 години

Моля не обиждайте почитателите на руския език, Лермонтов, Пушкин и Достоевски! Използвайте правилната дума - комунистофил. Симпатизанти на руската култура, тоест русофили, в България няма.

388

Бесен

преди 2 години

Путин направи така, че Русия да стане мpъcнa дума, а руснак - обида! За съжаление мъглата от очите на заблуденото русофилско стадо винаги се мие с кръвта на много невинни хора!

387

Пескоф чебу рашката

преди 2 години

Ама как, естествено че укрите сами се завързаха и избиха, като цяло не сме влизали даже и в държавата им, всички тези разрушения сами си ги направиха

386

Бесен

преди 2 години

Путин направи така, че Русия да стане *** дума, а руснак - обида! За съжаление мъглата от очите на заблуденото русофилско стадо винаги се мие с кръвта на много невинни хора!