7

Луд с лопата

преди 2 години

Започнах с по един час тренировки на седмица.След това два пъти по един час и така нататък.Докато се усетя какво става бях започнал да ходя всеки ден в залата и стоях по минимум 2 часа.В един момент реших да си направя почивка.Сега стави ,връзки колена ,всичко ми е амортизирано.Преди тренирането ,нямах този проблем.Нещата са малко нож с две остриета.

6

До 5:

преди 2 години

Ако под "резултати" имаш впредвид неефективната и смешна, неестествено уголемена мускулна маса, действай. Тия мускули, продукт на химията са по-вредни отколкото наднорменото тегло. Изгледай няколко пъти боксовите мачове между Тайсън Фюри и "мускулестия" Уайлдър, който след 4-тия рунд се движеше като пияно зомби. Не ми се занимава със зомбирани химици. Прави каквото знаеш, но не пиши глупости за масовата публика.

5

до 4

преди 2 години

И ти грешиш, но и аз няма да ти обяснявам. Ще кажа само, че никога не съм пушил пия само по празници и спортувам от 14 годишна възраст. На времето правех точно тази грешка (тренировки с тежести и кардио заедно). После научих, че е по-добре да са в различни дни и резултатите не закъсняха. Но какво ли да ти обяснявам?

4

До 1:

преди 2 години

Грешиш, но не искам да се хабя тук да ограмотявам анонимни. Естествено, ако не си изградил основата като ученик или около 20 годишна възраст, ако си хабил младостта си с ядене, пиене и пушене, след това ще ти е много трудно, ако не и невъзможно. Не е лесно някой да се осъзнае чак на 40-45г след няколко хронични болести, че е дебел и дърт, и така с магическа пръчка да започне да тича всеки ден и да спортува редовно.

3

Анонимен

преди 2 години

Мише, а имайки предвид областта на компетенциите ти, какви са плюсовете и минусите на това да правим секс всеки ден?

2

Анонимен

преди 2 години

По-лесно се придвижвате до хладилника от леглото.

1

Анонимен

преди 2 години

"Можете например да комбинирате силови тренировки с кардио, за да можете едновременно да горите мазнини и да трупате мускулна маса."===Не знам откъде е преписвано това, но вече повече от 30 г. е доказано, че подходът не дава резултати, единственото, което се постига е пълно изтощение и спадане на мускулната маса. Освен това шест дни в седмицата ще си съсипе, ще издържите не повече от две седмици.