132

таварищ паПутин

преди 2 години

към Жозел...ей сега КАМАРАД...само да си ГО преместя от левия в десния крачол...

131

Анонимен

преди 2 години

така няма да стане, трябва още санкции, конфискация на имущество и побои над руснаци в целия ЕС докато не почне ядрена война. тогава всички ще се успокоят и ще настъпи така желаната демокрация за едно 1000 години.

130

Гълъб не оръжие

преди 2 години

А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безусловна КАПИТУЛАЦИЯ, ПРЕГОВОРИ и МИР! А ако някой много напъва за военна помощ може да се помогне с жива сила и военни специалисти, като бивши военни министри за командири или бойци като ястребите Паси, Чехльоу, АлЙо, Инджев, Кремтодорова и т.н.

129

Гълъб не оръжие

преди 2 години

Оръжието е ВОЙНА(смърт), белият гълъб(знаме) е МИР!!! Най добрата и благородна миротворна помощ от Бг за Окрайна е изпращане на бели знаменца за спиране на тази братоубийствена война. Помощ е да помогнеш да спреш войната или при пожар да изгасиш огъня! През средновековието в повечето случаи са събирали пари и са откупвали града или са предавали съответният политик и са си запазвали имота и живота. А най добре тия дето му дърпат конците на зеления да бяха го посъветвали за по малко жертви и разруха да направи най доброто да спре военните действия и НЕ съпротива, а да отиде на безу

128

Анонимен

преди 2 години

А Путин отговори: Добре. Ще стане на 9 май, с парад на победата.

127

Европа

преди 2 години

*** еврогейове ФАЩ пак ВИ врътнаха увеличиха вноса от Русия на газ с 43 процента и торовете са от стратегическо значение нямат забрана. ЕВРОПА бавно имономически умира. Крайно време е и ние като брктанците бързо да си плюемна петите.

126

Бай Гроздан

преди 2 години

Я да видим мекият вариант - ЛАПВА

125

Бай Гроздан

преди 2 години

Е га ти системите за цензора,на думата *** и сложили три звезди?

124

Бай Гроздан

преди 2 години

Никоя война не е нито полезна,нито справедлива.Стара максима е,че и най-лошият мир е по-добър от която и да е война.Докато няма мир Русия ще си разкарва войските из Украйна и след тях само жертви и разрушения ще има.Насочили са се били на юг.Като свършат на юг и няма мир дали ще се върнат в Русия или пак ще тръгнат на север?Справедливост е добре винаги да има,но не винаги я има,жертвите обаче със сигурност ще се увеличават докато няма мир.Русия ще *** още и още докато няма мир.

123

Либерастки Смешници

преди 2 години

Като няма кой да отразява адекватно и обективно какво се случва,да ви кажа не изключвам оня Зелен актьор да е направил постановка.

122

Анонимен

преди 2 години

След над сто коментари се вижда ясно и очевАдно на чия е страна е смазващото болшинство от българите. Не виждам смисъл от такива зверски напъни на шепата троловеееее платени от *** НПО и американско то посолство.

121

баба мара

преди 2 години

обърнете се към сащ да спрат да продават оръжие отменете всички санкциизавършете сев поток2 изгонете ам бази от германия

120

Кривондел

преди 2 години

Хайде стягайте редиците! Днес даже Еритрея и Сирия не защитиха Русия. А други съюзници тя няма.

119

Анонимен

преди 2 години

ЕСС да си командва Колонийте на Господ у работите да Не се бърка

118

Анонимен

преди 2 години

ЕС потъва в собствения си фейк

117

Анонимен

преди 2 години

ЕС незабавно и безусловно да си гледа джендapeте в Брюксел, вместо да си позволява да се намесва във вътрешните работи на Руската Федерация

116

Узунов

преди 2 години

убитите в Буча, въобще не са убити, има клиове, на които се вижда, че легналите по земята мърдат и в огледалата на колите се вижда как се изправят. Не вярвайте на медиите, има достатъчно източници през ютюб, чрез които можете да проверявате всяка информация и да сравнявате!

115

славянин

преди 2 години

Нали помните провокациите с химическо оръжие в Сирия от страна на идиловците, за което набедиха Башар Асад!? Сега същата провокация ще направят и бандеровците в украйна, за което ще набедят Русия! Номерата на терористите са известни и са едни и същи!

114

Бай Гроздан

преди 2 години

А за санкциите съм съгласен,каквито и да измислят па ко стане и без това смятам,че е време за нов икономически ред - който произвежда да е добре,а не комарджиите,пардон брокерите по фондовите борси.

113

Анонимен

преди 2 години

Днешния"елит"на ЕС е неспособен да се справи с проблемите на Съюза и се отива на война с ясното съзнание,че тя не може да бъде спечелена от никой.Само сатанистите могът да искат масовото унищожение на хора под претекст за справедливост.Зеленски е издънка на сатанисти и слуга на двама жестоки господари.На златния телец и на наркозата.Лъжата е грях а измамата на тези сатанисти се афишира като истина.Но въпреки трагедията в Световен мащаб Светът ще намери пътя и ще въздаде справедливост чрез Закона