30

Инфлацията гърми...

преди 2 години

Бате, страх ме е да влизам в магазинът. Буркан кисели краставички беше 2,50, сега същата марка станала 3,50 за има няма месец.......

29

Клоун Отмъстител

преди 2 години

Айде стига с тия воини и пландемии! Писна ни да слушаме глупости и полюциите на политици и техните кукловоди, време е ни Клоуните Отмъстители да дойдем и да ви наритаме, писна ни от вашия свят на пошлост и извращения, искаме един нормален свят в които да се цени личността, интелекта и човечността!!!

28

Анонимен

преди 2 години

Време е и К. Нинова да поведе русофилите за Русия. Че да живеем и да се почувстваме не репресирани селяни от бедния северозапад. Още ни крада я жито ,я слънчоглед. Не ни дава да си управляваме собствеността

27

А, в ЙЕМЕН ?

преди 2 години

Защо не давате кадри от Йемен, където американски самолети бомбардират цивилни и спонсорират групировки, които създават гражданска война.

26

Анонимен

преди 2 години

Kъдето е имало и има комунисти на власт все едно и също. Беднотия, технологична изостаналост и пропагандно промиване на мозъци от детската градина до смъртта. Сталин изби за 20 години 20 млн граждани на СССР и босовете им го боготворят. Вижте нашенските просъветски памперси как крадат и лъжат , като почнеш от Фуражката и стигнеш до назначените от червения бизнес министри. Мутри в най рафиниран вид. Какво уважение да чакаме към такава държава????

25

ИСТОРИЯ

преди 2 години

Света се побърка - Евреи спасяват Нацисти , карат ги в Германия с Влакове , от Руснаци .

24

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Руският Елит - Бяга в Турция - Щото Ердоган Не иска Визи и Документи , и има С400, и Карта Мир - на Руската Централна Банка - Работи Само в Турция, и Единствените Международни Полети са да Турция и Дубай ( като изключим няколко мънички държави - Армения, Азарбейджан и т.н) , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

23

дръжте се

преди 2 години

Дойче веле са на амбразурата!

22

Мунчо

преди 2 години

Всичко, което имат евреите е едно малко куфарче .........пълно със злато и диаманти

21

5

преди 2 години

Преди 1989г. работех във ВПКомплекс. Често имаше командировки в ссср, но никой не искаше да ходи там.Рядко имаше командировки в прогнилия запад, но всеки се натискаше за там. Но затам се вреждаха само директорите.

20

НИНОВА ОТ БСП?

преди 2 години

ЕВРЕИТЕ БЯГАТ В ГЕРМАНИЯ, А КОМУНИСТИТЕ ЗАЩО НЕ БЯГАТ В РУСИЯ?

19

баш веган

преди 2 години

До руски канибали Русия е световен производител на месо!И няма нужда да трепе хора за да ги яде!В момента тя е най-големия производител в света на жито!И изнася храни по целия свят!Не разбирам за пари ли пишеш тези простотии,или просто ти идва от вътре!?

18

Извращения в Перник

преди 2 години

Полицията в ПЕРНИК изтезава Българи по къщите им, гони ги и кани Украинци! Честито Българи!

17

Обичам

преди 2 години

Тази жена

16

Анонимен

преди 2 години

8 години дерибейтстване им беше добре на фашиягите,а сега изтрепали ги били..

15

Гроби Таласъмо

преди 2 години

Какво е абсурдното тук, абсурдното е твърдението досега че е имало Холокауст

14

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ПУТИН Е ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА ЗА МИР!

13

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 4Протеста в сряда е пред руското посолство!

12

Анонимен

преди 2 години

Така е при такива събития, нищо ново под слънцето. Някога в България са идвали бягащи гърци. Кравария подпомогната от зеленото джудже разказаха играта на хората в Украйна. Да им благодарят за всички мъки.

11

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на подобни мисирчести пасквили... Да им отварят аушвица и да ги процесират, както са ги процесирали навремето - като парчета месо за диспозиране.