25

Финансист

преди 2 години

Не само е тревожно, а направо скандално. Така е, като не искаха да ме пуснат да им разгледам сградата. Дори и се опитаха да ми обясняват, че не съм разбирал нищо. Както не разбирам, така и си увеличих активите с около 100 хиляди евра само за една година. Имам предвид от началото на 2021 до началото на настоящата 2022 г.

24

Надя

преди 2 години

То па само избора на шеф на БНБ да е тревожен.Аз не виждам кое от това което се случва в момента в България да не е тревожно.От всякъде ле..ва ..ци, лъжци,некадърници обаче нагли

23

Анонимен

преди 2 години

Шефът на БНБ не трябва да членува в партия. Толкова ли е трудно да го преглътнат!?

22

От Вселената

преди 2 години

Третокласния ум е щастлив само тогава, когато мисли с мнозинството. Второкласния ум е щатлив само тогава, когато мисли с малцинството. Първокласният ум е щатслив само тогава, когато мисли.

21

НЕКАДЪРНИЦИ...

преди 2 години

....ОФ-РАДЕВ=БСП..ДБ..ПП..ИТН.......ЕЖЕДНЕВНО РУШАТ БЪЛГАРИЯ

20

математика

преди 2 години

БНБ е на ДПС. Те са посочили каримански. Значи той ще е. Сарая никога няма да остави банковият надзор на някакви безродни соросисти!

19

Анонимен

преди 2 години

Красен Станчев "изгря" след 1989 година като Калинка на СДС, но както гледам си остава Калинка.

18

Анонимен

преди 2 години

Красен Станчев се е самонабедил за икономист. Чел съм някои негови "съждения" и какво да кажа, може би, че не разбира основите на икономиката, плува някъде на повърхността и пише сякаш се е гмурнал на най-дълбокото.

17

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , дипломираният в Москва марксистки философ ,другарят господин Красен Станчев ръси мозък по пазарна икономика ! Някой вярва ли още в баснята появилите се от нищото "демократи" ?!

16

От Вселената

преди 2 години

Виц на Планетата Земя!.Виц на Слънцето!..Виц на галактика Млечен Път!.... Виц на Вселената!.." ПАРАТА ДНЕС СВЕТА ВЛАДЕЙ и КОЙТО Я НЕМА ЗЛЕ ЖИВЕЙ" Парата не е борба за живот на Земята!.Книжната Пара е за Говедата, Овцете. Козите, Кокошките, Пуйките да се купуват по Магазините! Истинската Пара е ЗЛАТОТО от Първата ЗЛАТНА, ВАРНЕНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Златните Гердани на Жените са нашите БАНКИ. Никой няма право да докосне БАНКАТА-Твойта Съпруга! Ако някой докосне Гердана на булката Бум, Бум, Бум!!!

15

Анонимен

преди 2 години

Има хора, които биха могли да да начело на БНБ, но няма кой да ги издигне за кандидати за този пост. Примерно Неновски, а може би и Борис Петров. Има и други.

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "И Земята е плоска, нали... Кремъл, дрън, дрън,..." Мнооого са се възпалили русофилите покрай падането на маските. Що ли така? Сигурно щото предстои обявяването на русофилията за еквивалентна на симпатизиране на нацизма, а?

13

Анонимен

преди 2 години

И Земята е плоска, нали... Кремъл, дрън, дрън,...

12

Тук има

преди 2 години

... фундаментално неразбиране. Станчев изхожда от позицията, че сегашните управляващи искат БНБ да се разбира с въпросните организации, но да не забравяме, че те са довереници на Радев, което значи на Решетников, което значи на Кремъл. Познайте дали Кремъл иска да поставя хора, които да работят добре с европейските финаносви институции или иска троянски коне?

11

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще намерят хора за БНБ след онзи лов на вещици в БНБ, който ГЕРБ организираха при предизвиканият от ГЕРБ фалит на КTБ. Тогава в БНБ вина имаше единствено управителя Искров, но пострадаха невинни хора от БНБ.

10

Анонимен

преди 2 години

Калимански и Гюров не стават за шеф на БНБ. Сегашният Димитър Радев също не става. Предишният Искров, всички разбраха, че не става. Единствените шефове на БНБ след 1989 година, които си разбираха от работата, бяха Тодор Вълчев, Любомир Филипов и донякъде Светослав Гаврийски.

9

Не е тревожно

преди 2 години

То направо е трагично. Единият представил курсова от 2005, в която обсъжда 2011? Другият се почуствал пренебрегнат и изтича в кабеларката на шефа да се оплаче. Въобще, ако не беше тъжно, щеше да е мнооого смешно. Но с БНБ не бива да си играят такива недоказани капацитети. А май доказано некадърни.

8

Тези взеха

преди 2 години

Власта за да лапкат. Не им пука за бг и матерял.

7

БЪЛГАРИН

преди 2 години

радеф Е ПОЗОР!!!

6

От хората

преди 2 години

ФАЛШ.