30

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, к.26 Ти, дето си голям почитател на ВМШ- Симеоново и на Гешев, знаеш ли, че първите 2 години в Школата Гешев е учил във факултета Държавна сигурност (ДС), а следващите 2 години, след закриване на този факултет - във факултета Национална полиция? Кажи ми сега как от кръстосването на Държавна сигурност и Национална полиция се пръква юрист и как ББ и С.Цацаров именно него предложиха за гл.прокурор и си го избраха сред хиляди завършили ЮФ на СУ!Сигурно защото ББ също е завършил ВМШ?

29

Анонимен

преди 2 години

До Аз промяната Гешев трябва да бъде махнат. Г-жа Йорданова да запита хората, които знаят немски, за поговорката Щурм унд дранг - на български буря и натиск. Използва се, когато класическия метод за махане на някого -лице, група, партия не дава резултат. Трябва да се използват всички начини този милиционер и псевдоюрист да бъде махнат от поста му. Следващата стъпка трябва бъде прокуратурата да се върне в изп.власт и само съдиите да останат независими.

28

Аз промяната

преди 2 години

И какво като махнат Гешев Какво ще се промени Каквото се промени като дойдоха подмяната Трябваше и 3 избора за парламент трябваше и венецуелските машини и 12 клозета репресии манипулации саботажи България се върна 80 год назад КРИЗИ всякакви БКП се уреди ха най сетне толкова мразеха Борисов Омразата към Борисов обедини няколко пропаднали партийки с малобройни гласоподаватели и онези Киро и сие няколко човека ТЕЗИ ги обединява омразата и желанието им да грабят

27

таня

преди 2 години

"Осемте джуджета" го закъсаха.

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 Както казва трролът "Аз, промяната" :) "И моля ви не пишете от името на 'Народа' Пишете единствено от ваше име" :):):)

25

Анонимен

преди 2 години

ДАВАЙ ГЕШЕВ ЦЯЛАТА ОЛИГАРХИЧНА КРЕМЪЛСКА ЧЕРЕПНА МАФИЯ В ДРАНГОЛНИКА, НАРОДЪТ Е ЗАД ТЕБ!

24

Анонимен

преди 2 години

Плешив ,не е срещу прокуратурата,а срещу тебе!

23

Калеко Алеко

преди 2 години

Ами има и е повече от ясно от кого е, от Черепите и Василевците, от Карнобатските босове, Баневи, Арабаджеви, Бобокови и лиланите ... от радевите калинки, съветниците от ДС, от едни крайно десни прокремълски фашисти заченати на Бузлуджа от дядото с постановление на Кремъл, които сега се именуват социалисти наследници на БКП и нямат нищо общо с ПЕС, чиито конгреси дори не посещават ... с две думи от всички престъпни, антибългарски елементи съюзили се с/у Гешев и Прокуратурата в услуга на Мафията

22

бойкоумре

преди 2 години

Айде да си ходиш а,!

21

само питам

преди 2 години

Гледам,че на доста от безмозъчните 85%ви им,бецили от Нема Такиви ***,оте,дето извират в сайта на ДНЕС,а и в БГ. като цяло,не им е достатъчно,че за,сраха процепът с Кирчо и Кокорчо,а трябва да върнат Черепа,Мустака и вся асталная св,олач да ги яхнат отново и промяната,тоест връщане в 1990 година да се случи 100%во?!Ами те Кирето и Кокорчо захлебиха здраво с некой и стотин милион.Ще си бият пръта здраво за Канада или Дубай да си ги арчат със здраве,а вие ще търкате билетчета и ще виете от глад!

20

Анонимен

преди 2 години

По времето на ГЕРБ, имаше много атаки от прокуратурата към неудобните на властимащите и към българският народ като цяло с прикриване на няколко огромни кражби. Дано Гешев види Софийския от вътре за дълго време.

19

Анонимен

преди 2 години

92 % не одобряват работата на прокуратурата.

18

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с превода на материалите от испанската прокуратура :)

17

Анонимен

преди 2 години

Гешев, мачкай мафията! Нека *** :)

16

dakotabg

преди 2 години

Ясно ми е,защо искат,да го махат!Щ'от искат,да си сложат техен!

15

Анонимен

преди 2 години

Когато има някаква опасност за съдебната система, ЕС реагира, както в Полша, например. В случая не реагира. Светва ли ти лампичка, каскет. На писмата с воплите ти не отговаря. Не се ли сещаш.

14

Анонимен

преди 2 години

В момента в България има около 35 000 практикуващи юристи. И от тях на мнението на милиционера да са най-много 30. Имам предвид, без подчинените му. Мисля, че е достатъчно красноречив този факт.

13

Анонимен

преди 2 години

Ако беше работил,никой няма ще да те атакува.Като изпълняваш поръчки става така.Ще.те махнат.Дано станем свободна държава.Махнат ли Гешев,маха се и мафията

12

Анонимен

преди 2 години

До Много 10 Че той ВЕЧЕ го отърва. 2 години си живее спокойно, пък и кой го пусна да избяга. После минала давност и готово. Нали затова 2 години лъгаха, че не можело да бъде разпитан.

11

pi ar sevi boyko

преди 2 години

Не ми се четат тия повърни