45

Анонимен

преди 2 години

Урсулата била в тежка депресия

44

Зоро

преди 2 години

Орбане, ела да управляваш България!!!!

43

България

преди 2 години

Орбан, ела за министър председател при нас!

42

Абе

преди 2 години

Орбан е пич, а нашите са пички.

41

Аха

преди 2 години

"ЕС, който смята, че партията му е подкопала демократичните институции в Унгария, съобщи кореспондентът на Би Би Си Ник Торп от Будапеща."От кога пък в европата има демокрация? На много хора занчението на тази дума е непонятно!

40

Хан Тервел

преди 2 години

Дай Боже всекиму такъв "популист"! 6 год. платен отпуск по майчинство, 33000евро за трето дете, без данъци доживот след 4 дете и т.н и т.н."Популист"- означава такъв който мисли за народа си!

39

Анонимен

преди 2 години

До YouTubeТова е защото не си ходил в Унгария да ги видиш какви са. Толкова клошари свили гнезда на всякъде като плъхове не съм виждал никъде.

38

Медии?

преди 2 години

Обаче в купените медии - тип Дневник и Медиапуул - дори не обелват дума за съкрушителната победа на Орбан!Два дена иху и после тихо!Мъка!

37

Позиция

преди 2 години

Едва ли заради отказа си на военна помощ победи толкова убедително... През целия си предишен мандат се държа достойно и защитаваше яростно Унгарските интереси... Спомнете си твърдостта в позицията му за мигрантите..., позицията за еврофондовете..., позицията към джедър идеологията... да не изброявам ... Ще кажат популист ... Популист, популист ама грижата за неговия народ си е на 1-во място и унгарците го виждат...

36

YouTube

преди 2 години

От прочетеното тук и там, човек би си помислил, че Унгария започва да изглежда като някакъв остров на нормалността сравнена с другите държави в проклетия европейски съюз в днешно време.

35

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Допусне ли една страна руско прокси да я управлява, после е много трудно да бъде изгонено. Някои страни успяват, други - не. България май е напът да успее да ликвидира управлението на царгербдпесе. Други страни като унгария, сърбия не успяват. За беларус няма шанс - страната доброволно ще се влее в руската федерация (ако я има), въпреки съществуващата опозиция. За украйна изтласкването на руското прокси й докара "независими републики" и сега и война.

34

хаха

преди 2 години

До АнонименТи май нещо не си си взел таблетките днеска. Вземи малко се пообразовай и прочети, пък после пише глупости

33

добре че са форумите

преди 2 години

Че ако тия шашъци,дето напоително дращят глупости по тях тръгнат по улиците ще стане страшно!

32

Казал е:

преди 2 години

Победата ни може да се види от Луната, камо ли от Брюксел. Наред са наште от ПП и сие

31

Анонимен

преди 2 години

И там *** , който се е вкоренил във властта.

30

Анонимен

преди 2 години

do 28 хаха,сигурноси ит специялист и взимаш по 5-6 хил. евра заплата,такива като тебе с лопата да ги ринеш по форумите,хаха

29

Браво Виктор

преди 2 години

За ужас на дъртия Сорос и над упената NOVA телевизия ! Снощи бяха много сигурни че Орбан ще загуби. Довечера тактично ще пропуснат да отбележат победата на Фидес. Виктор Орбан е единственият трезвомислещ политик в Европа. Унгария не подкрепя санкциите срещу Русия и получава газ за 200$, а всички останали за 2200$ ! Освен това строи АЕЦ с руска помощ, докато *** Европейците ги спират. Будапеща плаща за всяко новородено няколко хиляди евро. Но, само на плащащи данъци. Знаете кои са другите !

28

анонимен

преди 2 години

На първо място трябва да е националния интерес и след това всичко друго.

27

Анонимен

преди 2 години

Незнам някой да ги държи насила унгарците в ЕС.

26

Анонимен

преди 2 години

Лично аз имам 3 пъти по-висок доход от средния в Унгария и тази държава с нищо не ме впечатлява, камо ли пък да възклицавам по нея. Щом унгарците си го харесват Орбан, да им е честит. За мен той е брутален популист и досущ прилича с дебелашкото си поведение на сикаджийската мутра от Банкя.