63

Анонимен

преди 2 години

Украйна настоява за газово-нефтено ембарго. Защо не спре газопровода?

62

Зеленски

преди 2 години

А аз нося токчета и кожено гей облекло. Само да не беше изтекло в youtube онова видео с танците ми...

61

Анонимен

преди 2 години

Плачко

60

Анонимен

преди 2 години

Украинците, чиято кауза да се борят срещу руските нашественици подкрепям и съчувствам от сърце на невинните жертви, ще е добре да сменят президента си(ако Зеленски е президент). Изобщо не буди симпатии у мен този тип! И двамата с Путин са ненормални самовлюбени нарциси, страдащи от липса на внимание!

59

ВБЗ

преди 2 години

А шута-президент носи едно и също от 40 дни.

58

Анонимен

преди 2 години

Тоя фашист да се радва, че още не са го ликвидирали с ракетен удар

57

При шут е президент

преди 2 години

При шут е президент всичко е възможно! Всички видяхме какво следва, когато за президент и главнокомандващ се слага комедиен актьор.. Срам за презедентската институция! Позор за целия демократичен и мирен свят!

56

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Анонимен-------още ли вярваш в мита за осемгодишните бомбардировки в Донбас.

55

Анонимен

преди 2 години

Да беше помислил преди да въвлечеш страната си във война. Какво пречеше да спрете да бомбите осем години хората в Донбас? Защо ги убивахте?

54

Анонимен

преди 2 години

И Азовците носят черпогащници и рокли.Дасе измъкнат по хомунитарните коридори.

53

Анонимен

преди 2 години

Украйна падне или не падне - заминаха ви спестяванията, ще ви вдигат данъците и ще стоите на студено. За какво? За да може САЩ да направи сечено на Русия. В общи линии си запалихме къщата, да изгори на Русия кучешката колиба. Руснаците ни гледат и недоумяват.

52

Клоунада

преди 2 години

Може да видите нагледно как западна пропагандна машина се опитва да оправдае поредната каша, която забърка след подобните в Афганистан, Ирак и Либия. Трябва ежечасно да се напомня на електората, защо мръзне, гладува, стремглаво се топят спестяванията му и обеднява - за великата кауза да се подкрепя нацисткия режим на киевския клоун.

51

Анонимен

преди 2 години

Зелен фасул ,без да искат твоята милиция пускат видео при влизане в" Буча" няма никакви трупове ! Правите филми *** ,Малик ,ако ми паднеш ще те целувам

50

БАНко

преди 2 години

СЛЕД ГОДИНА ВСИЧКИ УКРАИНЦИ ЩЕ СА ЗАБРАВИЛИ ЗА ЦИРКАДЖИЯТА УБИЕЦ !!!

49

Тому не давайте!

преди 2 години

Викните сърбите да ви изпеят калашников!

48

Не знам...

преди 2 години

Откога 3еленски стана световен президент?

47

А ТИ...

преди 2 години

Се криеш в бункера. И плямпаш лъжи. Просиш за всичко което може да ти дадат другите. Излез и се бии като мъж жертвай се за народа си. Поведи ги. Покажи на народа си и на Путин, че си патриот.

46

Стига слугинаж

преди 2 години

Този зелен *** от докога ще ни досажда? "Горките" бежанци със скъпите коли и пълните карти и портфейли доведоха до 20% повишение на жилищата! Всеки ден с нови желания - преименувайте улици. Безплатни паркинги и ползване на обществен транспорт и мед. помощ, настанени в хотели по морето...българи то 30 години не могат да си заведат децата за 7 дни почивка!

45

Пич

преди 2 години

Ми тогава се разбери с руснаците и спри войната бе, пич :)

44

Успокойте се

преди 2 години

Скрийте този клоун! Направихте ни насила привърженици на Путин и русофили с тези *** опорки, с които ни обливате от сутрин до вечер!