98

Анонимен

преди 2 години

Ех, как не му се напуска този пост, всички са така. Парашутистите смятат, че са за цял живот на тази позиция и никой не трябва да му разваля рахатлъка.

97

Анонимен

преди 2 години

Много ми допадна откровението на заглавието и еднозначно го тълкувам така - ние едва овладяхме прокуратурата, а и другите системи, сега искате да ни развалите терлемишинката и да я овладеете вие..ама ха!Спомням си Фидосова в едно от първите й изказвания, в което звучеше умолително - вие вече крадохте, сега е наш ред...Нищо ново под слънцето. Партиите нямат идеологии, различават се само по количеството накраденои скоростта, с която продават България.

96

От Галактиката

преди 2 години

До От Вселената А тия над първокласните умове могат да се правят на третокласни умове,което е невъзможно трудно за пъво и второ класните умове ,а третокласните не усещат престорените в третокласни .

95

Стамболов

преди 2 години

Черепа не прощава,Баневи,Арабаджиеви все червени олигарси с милярдите си могат да съборят и Путин.

94

Антрополог

преди 2 години

Незнам ама оня ден Радев по новините каза ,че сме в дълбока икономическа и социална криза.С две думи Май месец избори се виждат...ГЕРБ вече водят в прогнозите не ,че нещо ама требва се анализира де.

93

От Вселената

преди 2 години

Третокласния ум е щастлив само тогава, когато мисли с мнозинството. Второкласния ум е щатлив само тогава, когато мисли с малцинството. Първокласният ум е щатслив само тогава, когато мисли.

92

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен А. а. а ! Вие нормални ли сте ,да подаде оставка ? Че нали трябва да се раздели с охладителят на виното си, купен за скромните 3700 лева борба с мафията ,този елексир на боговете топъл ли ? Никога ,абсурд ! Наивници ! Знаете ли колко пот ,кръв се лее в борбата с мафията и руските шпиони естествено , а някои искат да няма охладител ? Прибира се ,борецът с мафията ,грохнал и няма хладина ! И как ще се бори в утрешният ден ? Така ,че по кротко ,нека се охлажда борецът !

91

От Вселената

преди 2 години

Виц на Планетата Земя!.Виц на Слънцето!..Виц на галактика Млечен Път!.... Виц на Вселената!.." ПАРАТА ДНЕС СВЕТА ВЛАДЕЙ и КОЙТО Я НЕМА ЗЛЕ ЖИВЕЙ" Парата не е борба за живот на Земята!.Книжната Пара е за Говедата, Овцете. Козите, Кокошките, Пуйките да се купуват по Магазините! Истинската Пара е ЗЛАТОТО от Първата ЗЛАТНА, ВАРНЕНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ! Златните Гердани на Жените са нашите БАНКИ. Никой няма право да докосне БАНКАТА-Твойта Съпруга! Ако някой докосне Гердана на булката Бум, Бум, Бум!!!

90

irkd

преди 2 години

гешо келешо *** си с добро, по-неадекватен и оспорван главен прокурор България не е имала до сега. Както казваше онзи на бойко в един изтекъл истински запис - ти си го избра! Даже и му викаше шефе.... Е това е гешо килешо - нищо и никакво нищо!Честита демокрация, драги българи !!!

89

Анонимен

преди 2 години

Само дето няма да падне.

88

Анонимен

преди 2 години

Тя прокуратурата е овладяна отдавна. В България няма разделение на властите. Законодателна, изпълнителна и съдебна са в "ръцете" на партията която е на власт.

87

Лус

преди 2 години

Зависим и некадърен ***. Дано изгниете всички

86

Анонимен

преди 2 години

Падне ли каксета , тиквата директно влиза в панделата

85

по

преди 2 години

под овладеят - да работи реално против олигарсите като Пеевски а? Майка му е била служителка в тотото и изведнъж забогатява как?

84

toti

преди 2 години

Господин ,,никой''се прави на някой,без някой да го иска.....тва се казва магарешки инат

83

Анонимен

преди 2 години

грух каскет

82

анонимен

преди 2 години

Гешев е показно как се отстоява независимостта на съдебната власт. Чест и почитания господин главен прокурор. Гордея се,че заемате този пост.

81

Джо Лекия

преди 2 години

Значи Каскета признава, че все пак тя в момента е овладяна и това признание не е лаконично!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 А баце, горкият, продаде и къщата, и магазина в Барселона :) Нищо, ще й купи в Дубай.

79

Анонимен

преди 2 години

86- ПРАВ СИ ПРОМЯНАТА СИ ВЪРВИ- РАШКОВ ВЕЧЕ ИМА НЕ 19 А 22 ИМОТА...СКОРО И ЦЯЛ КВАРТАЛ- ТА ПРАВ СИ ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ ПРАВЯТ ПРОМЯНАТА ОГРАБВАТ НАРОДА...