245

ля ля

преди 2 години

wag the dog - това е филма който сега се превръща в реалност!!!

244

Теди

преди 2 години

Демона Николина сега сигурно побърква дяволите в Ада ,че тя е по-дявол от тях ;Много мразеше мен и котето ми, обаче не знам кой мразеше повече- мен или него или по-равно беше

243

Мисъл

преди 2 години

Някога едни хора отричаха Баташкото Клане.

242

Анонимен

преди 2 години

А кога ще бъде съден за военни престъпления НАТО И САЩ за Югославия,Ирак и Либия.Или избитите в тия държави са били извънземни.

241

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тези нескопсани статисти ,убитите де ,бързат да оживеят ! И кой измислил да поставя огледала на боини машини ?

240

Куку

преди 2 години

Руснаците вършиха същите безобразия в Чечня,Грузия,Сирия и решиха,че това е нормално...сега украинците ще ги излекуват от нацизъм!

239

Русия

преди 2 години

бавно умира, подлъгана от собственото си самодоволство!

238

Анонимен

преди 2 години

Българинът буквално би си дал *** на путин. Нз оня закво не нападна тука. За 12 часа щяхме да се предадем, да се запишем доброволци на тяхна страна и да си предложим жените и дъщерите на тях, че са по-светци от ангелите. Българинът е безроден ***. За него винаги ще има шапчица под която да се крие - руска, американска, германска. На мой сънародник не се доверявам вече и домашния ми любимец да гледа за 2 дни. Най-скопената нация от самозвани "мъже-традиционалисти".

237

Крим не е руски

преди 2 години

Лабораторен анализ откри следи от човешко ДНК в два вида руски колбаси, производство на подмосковната компания Мортадел.. СПОРЕД ВАС ОТ КЪДЕ РУСИЯ СЕ СНАБДЯВА С ЧОВЕШКО МЕСО

236

Анонимен

преди 2 години

Всеки чоже да отправи, каквито си иска обвинения. Въпросът е, че трябва да ги докаже. Ако не може да ги докаже - на съд за клевета.

235

Анонимен

преди 2 години

И умрелите възскръстват по клиповете.И подредени всички на една улица.Интересно е,че и цивилен с бутилка *** в ръка се възприема за цивилен?Но в случая мн нагласено всичко изглежда.

234

Анонимен

преди 2 години

Много повече хора са спасени от войната, отколкото хора за убити от войната. Статистиката показва, че съвсем малък брой хора получават странични ефекти от войната.

233

Анонимен

преди 2 години

Холивуд продакшън в действие батка,те това ще засенчи и кацането на Луната и Белите Каски в Сирия...

232

Анонимен

преди 2 години

При 44 милиона воюващи украинци срещу Путин Вируса, само малък процент са убити. Ползите превишават вредите. Всяка война има странични ефекти.

231

Анонимен

преди 2 години

Колко са убитите от войната, а колко не са убитите от войната. Десетки милиони украинци не са убити от войната и са спасени. Ползите са по-големи от вредите.

230

НЯМА МЕДИИНА ВОЙНА

преди 2 години

ИМА САМО РУСКИ ГАДОВЕ И УБИЙЦИ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

229

Анонимен

преди 2 години

Нека се оправдаваме като лекари: Вижте статистиката при всяка война - има убити и разрушения. Ние не сме богове. Прочетете кратката характеристика на войната. Всяка война има странични ефекти, ние не сме виновни.

228

Анонимен

преди 2 години

Магистър-фармацевт Путин: Ползите от войната превишават вредите. Всяко лечение и война имат странични ефекти, като смърт.

227

Медийна война

преди 2 години

Американциту са много добри в провокациите. Същите постановки гледахме и по време на войната в Сирия. Асад го очерняха всеки ден и го изкараха чудовище, което обстрелва собствения си народ. После се оказа, че изстрелването е било от бунтовниците, ама нейсе. Същото се случва и сега. Ана накрая ще се окаже, че сатрапит.е от затворите, на които им дадоха оръжие са убивали и насилвали. Украинците защо още то търпят тоя *** Зеленски не знам. Продажник, който съсипа страната си.

226

Доктор Путин

преди 2 години

Професор доктор Путин лекува украинците. Всяко лечение има странични ефекти. Страничните ефекти при лечението на украинците от нацизъм и милитаризъм, е цивилни жертви и разрушени градове. Прочетете листовката на войната. Там пише всички странични ефекти на войната - разрушения, смърт. Професор доктор Путин не поема отговорност за страничните ефекти при лечението на болните украинци от нацисъм и милитаризъм. Той не е бог. Прочетете статистиката за процента жертви и разрушения при всяка война.