24

Анонимен

преди 2 години

Ами той просто беше бая ,,пийнал" бе хора,! А ако е имало и ,,бело",.....???.

23

До 34-Антиговедо

преди 2 години

За кое ,,ЦСКА" става дума бе супа?? Онова истинското ЦДНВ е създадено точно с кръв,насилие и убийство/чети историята/ ,а тези които ви биха с осем на нула са четрикратен шампион от Ловеч,който също ,,убихте"! Езуити,цялата ви история и съществуване е такава !!!

22

Бено

преди 2 години

Очертават се големи проблеми с бежанците. Днес гледам как в хотел в Слънчев бряг са настанени 1600 бежанци, че кой ще иде да почива там? А ние плащаме по 64 000 лв. на ден за украинците да живеят на българското черноморие.

21

Антиговедо

преди 2 години

Еми то причината много ясно се видя от екрана за хвърлената от говедата ракета и как пада в сектор А върху хората. Какво наказание заслужават говедата за това деяние? Колко човека убиха говедата по нашите терении от тяхното БФС си траят и ги крепят. Крепят ги и от ФИФА и УЕФА. Как им позволиха трансфери като са платили 100000 на Стоичков за Краев? На ЦСКА спираха трансфери на говедата след като си уредиха новите тогава им ги спряха.

20

Анонимен

преди 2 години

Те така са почнали десен сектор от футболните агитки. Тази зараза трябва да се прсече незабавно. Скоро народа ще излезе с мощно искане укрите да се омитат ако прдължават с паниирите си. БГ народ не си пада по крайности,ние сме стар народ,и сме уравновесени,не си падаме по карйности като фашистки прояви.

19

Ей,

преди 2 години

С.рад.ли.ви тролчета, че сте слепци слепци сте, не вадете очите на другите.

18

Анонимен

преди 2 години

Нагла украйнска пас мина, връщайте ги обратно.

17

Анонимен

преди 2 години

Вчера пиян и дрогиран шофьор УКРАИНЕЦ ,също вчера УКРАИНЕЦ се опитва да фашизира агитка ??? Почва се

16

Анонимен

преди 2 години

Почнал е дейност по създаване на фашистка група и хвърлял забранени бомби , бандеровец

15

Чубака

преди 2 години

Каквито и да ги е вършил на терена има право на съдебен процес, не да го зарият полицаите по този нелеп начин. Иначе само да попитам, когато имаше бити студенти пред министерски съвет, виновен беше Бойко Борисов, той "бил заповядал да млатят всичко наред". А сега не е ли виновен Бойко Рашков? Или сега са виновни само полицаите, които са го влачили този, а Рашков няма нищо общо? E що така бе, продължаваме подмяната ???

14

Читател

преди 2 години

Полицията не е цветя и рози но наркомани с бомби нямат място там, малко му е на *** с бомбички те.

13

Анонимен

преди 2 години

Тъпите фуражки унищожиха още един живот. Да вземем да им вдигнем зсплатите ли, кво ???

12

Анонимен

преди 2 години

"Украта направила провокация, получила заслуженото, какво повече да кажем." - хвърлил лепилара укра бомбичка, ама бил толкова надрусан и пиян, че я хвърлил между група деца от Благоевград. Пълен деградант. 8 години хвърлят бомби по децата в източна Украйна, сега почнаха да хвърлят и по нашите. Има и двама арестувани, ама тоя е на кокал. Виж долния коментар още на полувремето като го "награждавали" целия стадион го видял, че не може да ходи.

11

Анонимен

преди 2 години

"Преди малко разбирам от един фен, че по спешност е вдигнат за Пирогов. Момчето не е бито, както някои фенове ме питаха. Просто дойде в това състояние. На полувремето беше един от наградените доброволци, които пътуваха с "Автобуса на надеждата" до Украйна и обратно. По снимките можете да видите състоянието му"." - това е от фен клуба на Пирин още на полувремето е бил дрогиран и пиян. Поредния лепилар от Украйна дундуркан с народни пари.

10

Анонимен

преди 2 години

И тоя пиян на кирка. След оня дето беше на кокал в Казанлък и отказал алкохолна проба сега и тоя дето фен клуба на Пирин казват, че дошъл в такова състояние. Защо не са на фронта тия укри, а им плащаме на децата и жените вместо да си гледаме нашите социално слаби? Целия народ е разделен на русофили и американофили заради тази безсмислена прослойка. Как може мъже да се разхождат из България докато ние изнемогваме заради чужди и безполезни за нас като народ санкции?

9

иво8

преди 2 години

Еничарите в униформи са заснимани.Трябва само да се индентифицират.

8

Анонимен

преди 2 години

Тези полицай все превишават правата .Трябва закон срещу тях .Утре мене ще влачат и аз кво ще гледам до припадък .Аз не се занимавам с глупости кротък човек съм ,но не съм ли виновен и некой тсе опита до там е става това там .

7

Анонимен

преди 2 години

къде може да се види тоя клип с влаченето?

6

Анонимен

преди 2 години

Украта направила провокация, получила заслуженото, какво повече да кажем.

5

Анонимен

преди 2 години

Хахахахахахахахахахахаххахаха!