67

без име

преди 2 години

американска кукла на конци, а чрез украйна сащ воюват с Русия..

66

Км

преди 2 години

На клипа се вижда как първия,,труп,,отдясно си вдига ръката,а после в огледалото на колата друг,лежащ,,труп,,вече е седнал,изморил се човека и става.

65

Анонимен

преди 2 години

Защо още търпи Путин тоя наркоман а не го ликвидира заедно с щаба му с една Искандер

64

Анонимен

преди 2 години

Малее, под тази тема е ставало голямо меле между верни путунисти кой да изкара повече рубли. Направо са се състезавали - по тъпотия.

63

Анонимен

преди 2 години

Слава Кокаину!

62

Не фен на Путин.

преди 2 години

Зеленски, - за геноцида и фактите ще говорим чак когато данданият привърши. Имай търпение! При война, първата жертва е истината. Може и да си прав, а може и да е обратното. Факта обаче, че задължи със закон, цялото мъжко население между 18 и 60г да не напуска бойното поле по никакъв начин, е притеснителен.

61

Анонимен

преди 2 години

запада отиде за зелен хайвер в Украйна

60

Анонимен

преди 2 години

под носа- едно такова педофилнохитлеристко мустаче . . . дал в задния му джоб има шоколадч, влакче или аааа афтоматчее аааа ще педофилно и афтоматизирано прави всяко дета солдатче с афтоматче и шоколадче.

59

Анонимен

преди 2 години

Ти *** мръсно...

58

Анонимен

преди 2 години

Кокаина има разбиране

57

Himself only

преди 2 години

SSеленски се прикрива под фашкийско-еротичното SSлевинский, а иначе е комсополец от Отряд "Параграф 95" на Бандеро-Власовската УкроЮгенд.Иде му деня когато завит като палачинка в Кавкаско одеало, залят с Руски бензин да му палнат огино със спичка от Крим, докато във всичките му пожарогасители тойлично е налял догоре Кубански бензин той сам,самостоятелно зелбише и химселф ще поеме единственния правилен и верен път, пътят на Хитлюхата и изгори в най-патриотичния си Укро-Огън, да бе, Хим селф онли

56

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да те разкара бе . Хората умират заради теб и твоята престъпна клика - слугинаж на бай издън .

55

шоуто на хлорофила

преди 2 години

тоя трябва да свалят от ефир! шоуто му стана много тъпо!

54

Анонимен

преди 2 години

Зеленски, зелен си още. Ако беше изтребление, от градовете ви нямаше да остане нищо, а цивилните жертви да са милиини. Щеше да е като Ракка след като минаха САЩ, камък върху камък не остане. Ясна е идеята пак да се обвини Русия, но няма да мине.

53

Да бе да

преди 2 години

Държавата която има най малкият интерес да убива мирно население е Русия щото нали .. .последствия!!!А най голям интерес имат хохлите за да злепоставят руснаците... А и са способни да избиват собствен народ доказват го 8 години, доказателства бол!

52

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама нацисткият клоун май взе да си мисли, че може той да определя условията. На колко ли силни наркотици трябва да е някой, че да си фантазира така?? :) Е, наистина може да има връщне към ситуацията преди 24 февруари... ама 24 февруари 1990 г. А колкото до спирането на огъня и преговорите - тез неща отдавна вече са му казани, и то достатъчно ясно ...

51

Анонимен

преди 2 години

Защото вие 8 години отказахте да издирите и осъдите виновниците за геноцида в Донбас. Вие ги прикривате и те се разхождаха необезпокоявани в Киев и Харков и на други места. Сега вече като взеха да ви правят на кайма тогава взехте да пищите за геноцид, а?Още ще има от същото, фашистки ***!

50

Анонимен

преди 2 години

Щом като е имало геноцид в Донбас и Донецк през 2014 г, тогава защо Путин е чакал цели 8 години, за да решава този проблем с война, когато е могло да бъдат алармирани международните организации за човешките права, да бъдат предоставени доказателства и пр. и незабавно да бъдат разследвани и осъдени извършителите на престъпленията? Или това с "денацификацията" е само мотив на Путин да нахлуе в Украйна, предназначен за вътрешна употреба!

49

Зелен чорап

преди 2 години

Боже колко руски *** по долу Жалки копейкаджии

48

Аз

преди 2 години

Всички части на руските въоръжени сили напълно са напуснали Буча на 30 март, а "доказателства за престъпления" в Буча се появиха едва на 4-ия ден след това