190

чичко милиционер

преди 2 години

До Анонимен 198 то не е баш джормализън да ти пускат текстове да копипастиш, та да стрескаш народонаселението, ама у нас шумкарите от 70 и повече години не носят отговорност за деянията си. тия дирижабли в тая "редакция" сигурно са до един "наши"

189

IQ 3.14

преди 2 години

по висока за кой? ако имаш тава баници, която никой не иска да купи, нема да ти е много зор, че цената на дюнера скача. щот ше ти спрат тока.

188

Анонимен

преди 2 години

хахах абе тапуняци защо сте цензурирали имената на списвачите си , като този Кра си мир Анг елов , щото знаете че сте списвачи по поръчка и ще има храна

187

Анонимен

преди 2 години

"Може да се наложи светът да мине без руски доставки". ***, за тебе светът се свежда до баламурниците и слуги на САЩ , като Евросъюза ли бе, смешен списвач.

186

Баш майстора

преди 2 години

Ей сега тия евролидери дето затваряха центарали и блокове и умишленно направиха ЕС зависим от Русия да се издирят и да ги пращат в Хага ама надали гарван гарвану око не вади както и политик на политика само народите им плащат сметката !Мошенници!

185

Трол до Трол

преди 2 години

До *** ти иначе за къде си се запътил бе ?Можеш сам , без никакъв реферндум , направо прав ти път в РУСИЯ И с заживей по европейски , прав ти път

184

Анонимен

преди 2 години

Некадърен превод от анлийски.

183

М

преди 2 години

Извинете но не искам да участвам в ритуалното самоубийство на ЕС. 30 години демокрация и чакам да заживея като европеец но уви . Остарях обеднях но не оглупях. За какво ни е този ЕС. Къде ни води? Искам референдум за излизане от тази лудница.

182

ЕС е феодална

преди 2 години

организация. Тя отне суверенитетите на европейските народи и наложи пълно политическо и икономическо господство на Германия над всички останали. Тази феодална организация е замислена, изградена и функционира на принципа на доминацията и подчинението. Тя обезмисли демокрацията, тъй като без значение за кого гласуват народите, практически се налагат централизирани политики, закони и правила, измислени в Берлин и налагани от Брюксел.

181

Куку

преди 2 години

Вжното е Русия да загуби.Солидарност с колективния Запад.А че ще плащаме много по скъпо за газта от Америка и азерския газ,няма значение.

180

Анонимен

преди 2 години

Ами то това беше целта. Лошият Путин нападнал някаква държава, затова ние сега трябва да плащаме за това. Изобщо не ми пука за игричките на световния елит и кой кого нападнал, щото днес ще е един, утре ще е друг. Това, което ме интересува е да мога да живея нормално и да си плащам сметките. Утре Китай ще направи някаква глупост и тогава целия Китай ли ще бойкотирате и ще купуваме техника на десеторни цени от някой друг? Алоу? Само психопати ли има в ЕС и ФАЩ?

179

Анонимен

преди 2 години

хаха светът вика... ФАЩ и мъпетите им са 15% от населението... другите 85% предпочитат енергия и ресурси пред фейсбук и инстаграм

178

Анонимен

преди 2 години

У Американското Посолство, че е Африка, а при Менe, че е Аляска ...некой, че студува бос, ама нема да са они, а Я !!!

177

Анонимен

преди 2 години

Нека Европа се грее на Зелена Енергия ... Ох Жега Ох Кеф

176

Бай Гроздан

преди 2 години

Досега санкциите вдигнаха курса на рублата.Трябват още санкции за да има голям шлем.

175

Анонимен

преди 2 години

нищо ново не се научава, истината остава една: Свободата е скъпа! На когото не му отърва, остава роб!

174

Анонимен

преди 2 години

До Алекс- От твоите уста в Соросовите уши! И няма да притежаваме нищо- но ще ни харесва.

173

Зелен Еколог Веган

преди 2 години

"Европа се отказва от руския газ: Цената на това решение става все по-висока"---???--- Що бе ? Да не би китайските батерии, слъчеви панели и вентилатори да поскъпват? Та нали се произвеждат чрез евтини мръсни руски горива и въглища? Дори Китай има митнически облекчения за експорт.

172

Алекс

преди 2 години

Свободата и демокрацията нямат цена.Известно време ще е по-трудно,но след фалита на Русия,животът ще е по-спокоен и приятен.

171

Анонимен

преди 2 години

"Някой ще назове ли държава-сателит на сибирската смрад , в която хората получават нормални доходи ?"------------- Ами то ние като държава-сателит на агло-саксонската гнясс щото сме с нормални доходи...