9

Кико

преди 2 години

Работих една година в Коломбо. Расовата ненавист е огромна между индийци и тамили . Индия и правителството помагат много на индийците, тамилите са слабо образовани и по бедни! Разликата се задълбочава от година на година ,все повече.

8

Pen

преди 2 години

Журналистите някак си отбягват да споменат каква е главната причина за тази икономическа криза, която е породила протестите.

7

Анонимен

преди 2 години

"Дължът огромни пари на Китай" - Ако Европа и САЩ се опитат да върнат и 10% от външния си дълг към Китай ще заживеем като в роман на Виктор Юго. Всичко барабар с вилиците е тяхно. Живеем във фалшив лукс базиран на непрестанни обещания и принтиране на банкноти. Американския сън е базиран на гърба на робски африкански труд, кражба на ресурси от латиносите, индусите и арабите и геноцид над коренното население на северна Америка. 30 години стискат палци Азия да не ни събуди.

6

Анонимен

преди 2 години

Правителството няма пари да си плати даже за въглища, че да прави ток. Всичко им е внос на тия. И явно голямо лапане е станало, че чак не са се усетили, кога да спрат и са прехвърлили бюджета.

5

Анонимен

преди 2 години

Чашков да не е отишъл на почивка там и да са му казали, че това са местните МГЕРБ?

4

Доматен сос

преди 2 години

Дължът огромни пари на Китай, които са намерили нов начин за колонизация. Дават пари само за конкретни масивни проекти, които никога не биха имали парична възвращаемост в подобни бедни страни. Веднъж направени държавата осъзнава, че не могат да върнат парите и тук се задейства клаузата в договора за заем, в който предоставят ключовата си инфраструктура като пристанища на Китай за десетилетия напред. Китай държи за гушата почти цяла Африка по този начин. Англосаксите вече са изгубили войната.

3

Анонимен

преди 2 години

Протестират от глад. И нас това ни чака.

2

Анонимен

преди 2 години

Шри Ланка присъедини ли се към санкциите към Русия? Колко държави загубиха своя неутралитет/суверенитет и се превърнаха в колонии на САЩ за по-малко от 2 месеца и защо народите им протестират?

1

Анонимен

преди 2 години

Толкова много протести в цял свят никога не е имало. Защо ли?